Bildirim
Paramı Nası Değerlendirebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vallaha ne diyim kardeş beramusta 96m para pek işe yaramaz bu arada asas mısın? -
Bu parayı pek fazla deqerlendiremezsin ama rogue'san,devamlı cleaver qörewine qir çık.öyle eqer seri qirer cikarsan qünde 100m para kasarsın benden sölemesi -
Ya şuan bilmiyorumda 1-2 ay önce +7 sb alabilirdin ancak veya 4 m daha kas 1 ytlye sat -
bana ver -
bol bol pot alıp iç ii gelir -
Ticaret yap. Ucuz malı çek pahalıya sat. Chitin görevlerini filan yap sat. Paran çogalınca daha iyi item al bas. Mesela geçen gün 150 milyondan 4 tane Glave +1 ,+3 çektim. toplamda 600 milyonum gitti. Bastım 4 tanesi birden +5 oldu bu sefer tanesini 500 milyondan sattım. Bu sadece bir örnek. Git low class itemleri al +7 yap sat. vs.vs.vs -
quote:
Orjinalden alıntı: erman123
Git low class itemleri al +7 yap sat.
eskiden ne güzel +7 paper yapıoduk satıoduk para yapıoduk ama şimdi upgrade sınırı geldi ya off of
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X