Şimdi Ara

'Paramı Yönetebiliyorum' Online Eğitimi Tamamlayın, Hepsiburada 50 TL Hediye Çeki Kazanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm sıcak fırsat ekibinin hem alışveriş yönünden hemde çek kazanma yönüyle katılması gerekli bir program

Kampanya Link

Paramı Yönetebiliyorum' Online Eğitimi Tamamlayın, Hepsiburada 50 TL Hediye Çeki Kazanın!
    İyi bir finansal okuryazar olmaya ne dersin?
    Sen de finansal kaynaklarını en etkili şekilde yönetebilme bilgi ve becerisine sahip olmak istiyorsan doğru yerdesin.
    Çünkü gelir, giderlerinin,harcamalarının, tüketim davranışlarının ve hatta cebindeki 1TL’yi nasıl yönlendireceğinin bile finansal okuryazarlıkla ilgili olduğunu keşfedeceksin.
    Para ile nasıl bir ilişkin var? Daha çok ihtiyaçlarını mı karşılıyorsun, isteklerini mi? Yoksa şimdiden dengeli bir yapın mı var?
    Sen mi bütçeni yönetiyorsun, o mu seni? Emin olabilirsin ki; burada edindiğin bilgiler ile bütün soruların cevaplanacak, hayatının iplerini eline aldığını hissedeceksin.
    Şimdi 16 Aralık 2013 - 15 Ocak 2014 tarihleri arasında,
    Paramı Yönetebiliyorum online eğitimini başarıyla tamamlayan ilk 1000 katılımcı, Hepsiburada.com'dan 50 TL değerinde Hediye Çeki Kodu kazanma şansına sahip olacak.
    Sen de Paramı Yönetebiliyorum ile hayatını değiştirecek bilgileri ve püf noktaları öğrenirken kazanma fırsatını kaçırma!
    Kampanya katılım koşullarına ve detaylar

Bağlantı: http://www.paramiyonetebiliyorum.net/online-egitim.aspx?

• quote:

Kampanya Katılım Koşulları

--------------------------------------------------------------------------------

Kampanya 16 Aralık 2013 (saat : 09:00) – 15 Ocak 2014 (saat : 17:00) tarihleri arasında Visa Europe Services Inc. Türkiye Temsilciliği (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.
    Kampanya tarihleri arasında, Visa tarafından desteklenenwww.paramiyonetebiliyorum.net web adresine ücretsiz olarak giriş yaparak, ad, soyad, doğum tarihi ve e-mail bilgileri ile eksiksiz kayıt yaptıran katılımcılar kampanyaya katılabilecektir. Katılımcılar tarafından verilen kişisel bilgiler Visa tarafından işbu kampanya kapsamında ve ayrıca promosyonel amaçlarla kullanılabilecek olup, katılımcı internet sitesine girmekle buna muvafakat etmiş sayılır.
    www.paramiyonetebiliyorum.net adresine ücretsiz kayıt yaptırdıktan sonra 5 bölümden oluşan “Online Eğitim Programları’nı” başarıyla tamamlayan ilk 1000 katılımcı,www.hepsiburada.com web adresinden yapılacak online alışverişlerinde kullanılmak üzere özel üretilmiş 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu kazanacaktır.
    Kampanya katılımı ücretsizdir.
    Kampanya ödülü olan Hepsiburada hediye çeki kodları, 14 Şubat 2014 tarihinden itibaren kazanan katılımcıların kampanyaya kayıt olurken belirttikleri e-mail adresine gönderilecektir. E-mail ile ulaşamadığımız katılımcıların yerine yedek listedeki katılımcılara, siteye giriş ve “Online Eğitim Programları’nı” başarıyla tamamlama sırasına göre 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu 28 Şubat tarihinden itibaren gönderilecektir.
    Kampanya ödülü olan 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu, 15 Şubat 2014 (saat: 09:00) - 31 Temmuz 2014 (saat: 17:00) tarihleri arasında,www.hepsiburada.com internet sitesinden online olarak yapılacak 50 TL ve üzerindeki alışverişlerde 50 TL değerinde indirim olarak kullanılabilecektir.
    Bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz, birden fazla indirim kodu kullanamaz. İndirim kodları alışverişlerde kullanılmak üzere birleştirilemez. Hediye indirim kodları nakde çevrilemez, kazanan kişi dışında başka biri tarafından kullanılamaz, devredilemez. Ziynet altın, chipgold, gram altın, Vodafone sözleşmeli ürünler ve TL yüklemeleri hariç Hepsiburada sitesindeki tüm ürünlerde geçerlidir.
    www.hepsiburada.com internet sitesinde alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik, stok ya da lojistik sorun ve aksaklıklardan VISA sorumlu değildir. VISA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. VISA, kampanya süresince durum ve koşullara göre, kampanyayı ve hediyeleri dilediği zaman durdurma ve/veya değiştirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar VISA tarafındanwww.paramiyonetebiliyorum.net internet sitesinde duyurulacaktır. Kampanya ödülü olan 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu stoklarla sinirlidir ve ancak belirtilen sayıda kazanana teslim edilecektir.
    VISA, mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. VISA kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini ve kazandıkları hediyeleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    Katılımcıların kayıt için talep edilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Yanlış verilen bilgiler sebebiyle ulaştırılamayan hediyelerden VISA sorumlu değildir.
    Kampanyaya, Visa Üyesi Banka Kart Yönetimi çalışanları, Visa Üyesi Banka Satış ekipleri ve Visa Türkiye çalışanları katılamaz.
    18 yaşından küçük olanlar kampanyaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.
    Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Bağlantı: http://www.paramiyonetebiliyorum.net/online-egitim.aspx?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.