genelde iade için en az 1 ay bekleniyor sanırım ..kötü bir durum gerçektende..
07-07-2014 tarihinde n11 den yaptığım alışveriş hesabımda işlemlerim ve hesap özetimde görülmemekte. İletişim bölümüne yazdığım mesajda cevaplanmadı yarın tekrar alışveriş yapaçaktım ama bu durum beni endişelendiriyor yapılan alışveriş kendi sisteminizde neden görülmüyor üyelik adresim iaslan80@hotmail.com
Site çalışıyor mu? Cortladı galiba. En az beş kere mesaj attım yanıt veren filan yok.
Ödeme de yapmıyor site. Battı heralde. İçeride kalan paramızı tahsil edebilir miyiz acaba?
Selam bunlar bireysel kücük avantaj sağlıyor olabilir gercekten para kazanmak isteyenlere önerim dünya capında cığır acmıs olan Cashback World ü kullanın kendi alısveris ağınızı kurun tüm satılan herseyden para kazanın örneğin burada bir siteye üye oluyorsunuz kisisel olarak avantajınız oluyor peki söyle olsa daha güzel olmazmıydı ? Siz üye oluyorsunuz (ücretsiz) sınırsız olarak üye yapabiliyorsunuz (ücretsiz) Türkiye dahil 47 ülke genelinde 300.000 anlasmalı firmalardan satılan herseyden "Doğrudan ve Dolaylı üyeleriniz indirimli alısverisin keyfini cıkardıkca siz para kazanıyorsunuz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumedi -- 19 Ekim 2017; 22:29:20 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme