Adamlar yapmış tamam da bu fiyata bunları alacak kaç kişi var,ki özellikle Türkiye'de???
Türkiye'^de bunları satışa çıkarmak, dalga geçmek, terbiyesizlik anlamına gelir bence
Özellikle ilk 3 kart
Özellikle ilk 3 kart
Korkma,bunu düşünmemiz bile gereksiz çünkü daha Türk insanı o kadar Avrupai olmadı.Zaten Türk'ün Türk'ten başka dostu yokmuş (kel alaka) :))
ne olacak ya... sayısal loto çıksın.. almayan ne olsun.. hatta bütün foruma da 9700 dağıtırım.
Ben Wildcat 4 isterim
Baba bana Wildcat alacaanmı ?[^]
bana 9700pro yeter
Wild Cat zaten pro kullanıcılar için. Yani çizimle uğraşan filan şirketlerde kullanılır. Mesela John Carmack abimiz bunu kullanıyorsa şaşırmayın.
Wild Cat'i alıp daaaaaa oyun oynamak KÜFÜRDÜR :-))) O kartın destekledikleri ortada şu an ki masa üstü ATİ Radeon 9700'den üç kat daha fazla Ram'e sahip.. Hani isteseniz aynı anda 3 oyun oynarsınız. Full Detail'de :-)))))
bu bahsedilen cardların fiyatları bence birazcık fazlaymış... nerde yaşıyoruz Tr de kim alır diye oturup düşünmeye kalksam iki elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum.. yada beni yanıltır yurdum insanı.. ben yinede şu resimlere ve web sitelerine girip ağzımın suyunu akıta akıta bakayım.. :))
Size ufak bir sır veriyim geçen sene bir işin çalıştıgımız şirketin(reklam şirketi klip filan da çekiyo hatta neler oluyor bizenin klibini de çeken firmanın kullandıgı bilgisayardaki ekran kartı programla birlikte 50000$ dı geçen sene şimdi nekadar bilmiyorum:)
arkadaş 1 deki felaket hemde 2 fanlı
çüş diyorum
Benece bir işten 10binlerce $ alan bir firma için wildcat 4 sudan ucuz birşeydir E tabi bizim için ise o su molekül molekül sayılıpta içilebilecek bir su
bir zamanlar arkadaşın babasının tasarım stüdyosunda pro bir ekran kartıyla oynaşmıştım ama bub tip kartlar 3d çizim tarzı programlara yönelik oldukları için oyunlarda düşündüğünüz performansı veremiyolar(dı en azından ben çok daha iyisini beklemiştim) ama 3d bir resme bakmak falan gerçekten büyük bir zevkti.
Aslında ben en üsttekini bayağı beğendim.. Bir kaç tane alsam mı? :-))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme