Şimdi Ara

***PARANIN HAKKINI VEREN / VERMEYEN ÜRÜNLERİM*** ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet3435

Ajda Pekkan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ilk sayfada yer alan 2000 yılında aldığım Sunny Vantilatör bugün 21. yılının ilk kullanım gününde 10 dak. çalıştıktan sonra patladı ve pert oldu, sigortayı da attırdı, sanırım kablolar iyice kurumuş ve temas olmuş ... net 20 yıl çalışan bu ürüne verdiğim para sonuna kadar helal olsun ...    

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ilk sayfada yer alan 2000 yılında aldığım Sunny Vantilatör bugün 21. yılının ilk kullanım gününde 10 dak. çalıştıktan sonra patladı ve pert oldu, sigortayı da attırdı, sanırım kablolar iyice kurumuş ve temas olmuş ... net 20 yıl çalışan bu ürüne verdiğim para sonuna kadar helal olsun ...    

pert olan sunny vantilatörü uğurladıktan sonra yenilerini aldım, değerlendirmesi burada; https://forum.donanimhaber.com/vantilator-incelemesi-metropol-mp-355-ve-teba-th-2000--149694840

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

çamaşır makinesi konusunda aynı görüşteyim, 15 yıllık beko'yu hediye ettikten sonra en üst modelinden siemens aldık ancak beko'nun etkisini ondan alamadık, sanki beko daha iyi yıkıyordu ...

Hocam elektronik şans isidir derler ancak şansımı beyaz eşyada arcelikten yana kullandim. Memnunum bu ülkenin şartlarını ve isteklerini biliyorlar. Tavsiye de ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Hocam elektronik şans isidir derler ancak şansımı beyaz eşyada arcelikten yana kullandim. Memnunum bu ülkenin şartlarını ve isteklerini biliyorlar. Tavsiye de ederim.

Alıntıları Göster

sonunda doğruya döndük ve yine arçelik aldık ...  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.