***PARANIN HAKKINI VEREN / VERMEYEN ÜRÜNLERİM*** ... (2. sayfa)
-
-
ilk sayfada yer alan 2000 yılında aldığım Sunny Vantilatör bugün 21. yılının ilk kullanım gününde 10 dak. çalıştıktan sonra patladı ve pert oldu, sigortayı da attırdı, sanırım kablolar iyice kurumuş ve temas olmuş ... net 20 yıl çalışan bu ürüne verdiğim para sonuna kadar helal olsun ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baybertyilk sayfada yer alan 2000 yılında aldığım Sunny Vantilatör bugün 21. yılının ilk kullanım gününde 10 dak. çalıştıktan sonra patladı ve pert oldu, sigortayı da attırdı, sanırım kablolar iyice kurumuş ve temas olmuş ... net 20 yıl çalışan bu ürüne verdiğim para sonuna kadar helal olsun ...
pert olan sunny vantilatörü uğurladıktan sonra yenilerini aldım, değerlendirmesi burada; https://forum.donanimhaber.com/vantilator-incelemesi-metropol-mp-355-ve-teba-th-2000--149694840
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bayberty
çamaşır makinesi konusunda aynı görüşteyim, 15 yıllık beko'yu hediye ettikten sonra en üst modelinden siemens aldık ancak beko'nun etkisini ondan alamadık, sanki beko daha iyi yıkıyordu ...Hocam elektronik şans isidir derler ancak şansımı beyaz eşyada arcelikten yana kullandim. Memnunum bu ülkenin şartlarını ve isteklerini biliyorlar. Tavsiye de ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz707Hocam elektronik şans isidir derler ancak şansımı beyaz eşyada arcelikten yana kullandim. Memnunum bu ülkenin şartlarını ve isteklerini biliyorlar. Tavsiye de ederim.
Alıntıları Göstersonunda doğruya döndük ve yine arçelik aldık ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X