Şimdi Ara

parayla mu server kuracak aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • serveri para verip kurdurdugum gibi para verip yönetiririm de merak etmeyin siz bana ciddi adamlar mesaj atsın +25 yas üzeri olsun kurumsal çalısırım diyenler varsa da iş kesinlikle onlarındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harun555

serveri para verip kurdurdugum gibi para verip yönetiririm de merak etmeyin siz bana ciddi adamlar mesaj atsın +25 yas üzeri olsun kurumsal çalısırım diyenler varsa da iş kesinlikle onlarındır

bu kadar iddialiysan simdiden basarilar. Bekliyoruz serverinin
  • Sen en iyisi player ol
  • Piyasada Şuan Türk Olmasada GüzeL ServerLar var Bakmanı Öneririm
  • arkadaslar biz sağlam ve hiç bir zaman çökmeyek bir server yapımı için çalışıyoruz amacımız da prof insanlarla çalısmak piyasada gordugumuz 3-4 haftadan sonra patlayacan bir server olmamak.herkes için eğlenceli seviyeli bir muonline ortamı yaratmak.
  • @ Harun555
    tebrik ediyorum hocam seni para bende basarım parayı koyarım serveri diyorsun
    arkadaşlar adamın yönetiminden size ne arkadaşında dediği gibi basarım parayı yönettiririm diyor çok da haklı bence beğenmeyen oynamaz olur biter biraz tarafsız bakın lütfen at gözlüklerinizi çıkartın
    adamın içinde eksik kalan mu online serverı kurma gibi bir egosu var onu tatmin etmeye çalışıyor bırakın yapsın sadece parayla adama güzel bir server kuracaksanız yardımcı olun
  • quote:

arkadaslar biz sağlam ve hiç bir zaman çökmeyek bir server yapımı için çalışıyoruz amacımız da prof insanlarla çalısmak piyasada gordugumuz 3-4 haftadan sonra patlayacan bir server olmamak.herkes için eğlenceli seviyeli bir muonline ortamı yaratmak.

Yani ne öneriyorsun server acalım demişsin nasıl bir server istiyorsun biraz acıklama yaparsan server makinasının özellikleri ne olacak q6600 işlemci 7 gb ram yeter mi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

quote:

arkadaslar biz sağlam ve hiç bir zaman çökmeyek bir server yapımı için çalışıyoruz amacımız da prof insanlarla çalısmak piyasada gordugumuz 3-4 haftadan sonra patlayacan bir server olmamak.herkes için eğlenceli seviyeli bir muonline ortamı yaratmak.

Yani ne öneriyorsun server acalım demişsin nasıl bir server istiyorsun biraz acıklama yaparsan server makinasının özellikleri ne olacak q6600 işlemci 7 gb ram yeter mi mesela

yok kardeşim Q6600 yetmez mu online bölümünde herkez ezberlemiş bi Q6600 gidio ben söleyem sana özellik gir bi bak bakem nasılmış
    senini 7gb dediğin ram 150 ytl gibi bişi tutuyor

Qx9770 cpu CORSAIR 4 GB (2x2) KIT 1600MHZ DDR3 CL9 DHX RAM al bunu koy sizin 7gb raminiz değil 10gb raminiz olsa ne yazar

• quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

quote:

quote:

yok kardeşim Q6600 yetmez mu online bölümünde herkez ezberlemiş bi Q6600 gidio ben söleyem sana özellik gir bi bak bakem nasılmış

Qx9770 cpu CORSAIR 4 GB (2x2) KIT 1600MHZ DDR3 CL9 DHX RAM al bunu koy sizin 7gb raminiz değil 10gb raminiz olsa ne yazar

çok komiksin ben o pc ye 2 tane server kurarım kurdumda

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok komiksin ben o pc ye 2 tane server kurarım kurdumda

eğer yavrum sen Q6600 cpu makinaya 2 tane server kurduysan benim dediğim makinaya 10 tane server koyarsın Q6600 çok abartıyorsunuz siz altı üstü 280ytl lik bir cpu sizin bunu bu kadar abartmanızı da görmemiş olmanıza veriyorum

he bu arada bilgisayar konusunda parçalar konusunda senin güttüğün koyun kadar benim s... çoban var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efndy -- 26 Ağustos 2008; 23:49:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Server'i kurdurdun diyelim, ondan sonra ne yapacaksin?
    Server'i kurmayan bilmeyen adam, yönetmeyi hiçbilmez.

Yinede başarılar.

Daha Önce Bilmedigim Halde "GM" Oldum. İyide Server Yönettim. İş Sadece Yaratıcılık. Bana Sorarsan Server Yönetmenin Tek Zorluğu Herkezin Beğenebileceği Türden Aktiviteler Düşünmek. Klasik Olanların Yerine Yeni Tarz Aktiviteler Yapmak.

Herkezin Hoşuna Gidebilecek Klasik Bir Aktivite : Admin Öldürmece, Çünki Genelde Çoğu Player Bir Yerde Genellikle Adminle Arasında Küçük Bir Tatsızlık Oluyor. Eminim Admin Kesmece Herkezin Hoşuna Giden Bir Aktivitedir. Yanlız Admin Kendi Hızını Artırıp Kaçması Gerekiyor. Yoksa Diğer Playerlar Gibi Aynı Hızda Giderse Çabuk Yakalanır ve Kesilir.

Dikatli okursan, adam kuracak diyor.Bunun GMlik ile hiç alakası yok.

@LveL
    Saçmalamakta üstüne yok.

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 27 Ağustos 2008; 0:00:01 >

• quote:

serveri para verip kurdurdugum gibi para verip yönetiririm de merak etmeyin siz bana ciddi adamlar mesaj atsın +25 yas üzeri olsun kurumsal çalısırım diyenler varsa da iş kesinlikle onlarındır

Eğer ki özgün kaliteli bir site istiyorsan ilgilenebilirim ama baştan burdan yazayım sonra ekleyeyim seni
    işi koyun pazarlığına dökeceksen yok x şu fiyata yapıyor vs vs bunlar olacaksa hiç konuşmayalım.
    Kalkıp bana 150 200 lira vereceksen hiç konuşmamıza bile gerek yok.
    Eğer ki tamam diyorsan bana mesaj geç ekleyim seni akşam 8 den sabah 8 e kadar yada 9 en geç 10 10 dan sonra bulamazsın beni işten cıkıyorum evde yatıyor olurum ona göre kendini ayarlarsın görüşürüz.

Olumlu olumsuz mesaj gecersen iyi olur pek bu bölüme girmiyorum.

• arkadaslar ne cok gereksiz konsmalara yer verilmiş ya sağlam bir server kuralım dedik adamlar nerdeyse üzerimiz de giydiğimiz giysiyle yargılıycaklar bizi..
  • quote:

eğer yavrum sen Q6600 cpu makinaya 2 tane server kurduysan benim dediğim makinaya 10 tane server koyarsın Q6600 çok abartıyorsunuz siz altı üstü 280ytl lik bir cpu sizin bunu bu kadar abartmanızı da görmemiş olmanıza veriyorum

he bu arada bilgisayar konusunda parçalar konusunda senin güttüğün koyun kadar benim s... çoban var

Sana ben karşılaştıma yap demedim kendi kendine gelin güvey oluyon sana kim dedi 2 sini karşılastır die sadece q6600 e 2 tane server kurdum dedim sen polemik yaratıyorsun kafa iyi değil herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 27 Ağustos 2008; 11:03:10 >

• quote:

quote:

Sana ben karşılaştıma yap demedim kendi kendine gelin güvey oluyon sana kim dedi 2 sini karşılastır die sadece q6600 e 2 tane server kurdum dedim sen polemik yaratıyorsun kafa iyi değil herhalde

len jakal ben sadece senin hava atar gibi konusmana kıl oldum adama hava atar gibi Q6600 ile 7gb ram yeterli olur mu değişin beni gıçık etti bunun akabinde olaylar gelişti daha diycek çok kelime var ama nese sarf etmeyeyim sşimdi

• quote:

quote:

quote:

len jakal ben sadece senin hava atar gibi konusmana kıl oldum adama hava atar gibi Q6600 ile 7gb ram yeterli olur mu değişin beni gıçık etti bunun akabinde olaylar gelişti daha diycek çok kelime var ama nese sarf etmeyeyim sşimdi

Arkadasım senlik ne durum var adam saglam çökmeyecek bi sistem diyor ben onu yazmısım seni ilgilendiren bi durum yokki burada ben hem alaycı bi ifade göremedim sadece söylenene şakayla birlikte cevap verdim senin ve benim anlama şeklimiz farklı demekki benim anlatmak istedigim oyle senin anladıgım boyle demekki neyse uzatmayalım ben her topicin altında birbirine laf söyleyenlerden bıktım ve buna alet olmayacagım. Şu andan sonra yazdıklarına da cvp vermeyecegim ben acıklamamı yaptım sen ne anlarsan artık beni ilgilendirmez...

• Admin Olupta NAbıcan Kas Player OLarak EN iyisi En kralı
  • muhabbetin saptırılıp buraya geleceği hiç aklıma gelmezdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: | ShadowBoY |

Admin Olupta NAbıcan Kas Player OLarak EN iyisi En kralı

Genel Olarak Böyle Söyleniyor. Eminim Biri Sana Gel Adminlik Yap Dese Koşa Koşa Gidersin.
  • forum yöneticilerinden bu konunun silinmesini rica ediyorum.çünkü konunun bu kadar saptırılacagı aklıma gelmezdi.kusura bakmayın admin ler...amacım sadece bana yardım edecek bilgisi olan adamlar bulmaktı.server yakında acılıyor yeni bir baslık altında bunu bildiricem.herkese iyi günler kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.