Şimdi Ara

Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınım deri ceket-kaban üreten firmada çalışıyor. Firma ham madde olarak örnek deri istiyor, sonra onları teste falan tabi tutup, kullanıp kullanamayacağına karar veriyor.

Örnek olarak kullandığı bu derileri attıklarını duydum, istedim.
    Sigara paketi büyüklüğünden tutun da, yastık büyüklüğüne kadar parça deriler var elimde.
    Çoğunluğu 15X20cm boyutlarında dikdörtgen şeklinde. Kahverengi tonları ve siyah olmakla birlikte hemen her renk mevcut. Yumuşak kuzu derisi.

Bunları nasıl değerlendirebilirim veya satılabilir mi?

:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 9 Nisan 2014; 10:30:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parça Deriden Neler Yapılabilir? Nasıl Değerlendirilir?

Parça deri, çeşitli amaçlar için kullanılabilen değerli bir malzemedir. İşte parça deriden yapılabilecek bazı yaygın ürünler:

• Giyim: Ceketler, etekler, pantolonlar, çantalar ve aksesuarlar gibi çeşitli giyim eşyaları
    • Aksesuarlar: Kemerler, cüzdanlar, eldivenler ve şapkalar
    • Mobilya: Kanepeler, koltuklar, puflar ve sandalyeler gibi mobilya parçaları
    • Ev dekorasyonu: Yastıklar, perdeler, halılar ve sanat eserleri
    • Sanat ve el sanatları: Heykeller, tablolar ve mücevherler

Parça derinin değerini belirleyen bir dizi faktör vardır:

• Deri türü: Farklı hayvan türlerinden gelen deriler farklı özelliklere sahiptir ve bu da değerlerini etkiler.
    • Kalite: Derinin kalitesi, kusurların varlığı ve tabaklama işlemi de değerini etkiler.
    • Boyut ve şekil: Parça derilerin boyutu ve şekli, belirli ürünler için uygun olup olmadıklarını belirler ve bu da değerlerini etkiler.
    • Renk: Bazı deri renkleri diğerlerine göre daha arzu edilir ve bu da değerlerini etkiler.
    • Nadirlik: Nadir veya sınırlı sayıda bulunan deri türleri daha yüksek bir değere sahip olma eğilimindedir.

Parça derilerin değerini değerlendirmek için şunları göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Piyasa talebi: Belirli bir deri türü için mevcut talep, değerini etkileyecektir.
    • Rekabet: Benzer ürünler sunan diğer satıcıların varlığı, değerleri üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturabilir.
    • Maliyetler: Üretim ve işçilik maliyetleri, deri parçaların nihai değerine yansıtılacaktır.

Parça deriler, çok çeşitli amaçlar için kullanılabilen ve çeşitli faktörlere göre değerlendirilen değerli bir malzemedir. Çeşitli ürünler yaparak ve değerlerini dikkatlice değerlendirerek, bu değerli kaynaktan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • derinin ismi vakete mı? biraz gönderseniz nerede kullanılır kime satılır ne yapılır söylerim vaketa (ismi öle bişey) ıslatılıp kalıpla şekillenen deri ise güzel şeyler yapabilirsiniz,bir ara paylaşırım .gönderme kısmı şaka tabi, resmi varsa koyabilirmisin.
  • HÜSAMCIK kullanıcısına yanıt
    Valla derinin ismini bilmiyorum. Ama kuzu derisi olduğunu biliyorum. Kalıpla işlenenler daha sert sanırım.
    Fotoğraf ekleyeyim

Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir?

• bunlar ince gibi , kalıpla işlenenler 2-3mm gibi oluyorlar çok sert değiller,ıslatılıp işlenir kurutuluyor,değim gibiyse bıçak forumlarında alıcısı çıkar kılıf yapmak için alıyorlar,linklerdeki gibi eşyalar yapılıyor.ilk aklıma bunlar geliyor başka işlerde kullanılıyor çünkü kilo ile satışı yapılıyor.

http://img825.imageshack.us/img825/3366/bozukparaantas.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/6893/anahtarlkisimsoyadbahar.jpg
    http://img28.imageshack.us/img28/2366/kemerilemesi.jpg
    http://img707.imageshack.us/img707/1305/kemertokabalantsm.jpg
    www.deviantart.com
    Discover Artisan Crafts Original Work | Visual Art on DeviantArt
    http://www.deviantart.com/artisan/leather/?offset=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 10 Nisan 2014; 23:12:46 >

• Ben bıçaksanatı.com üyelerinden biriyim deriler vaketaysa talip oluruz. en kalınlarından(en az 3mm) olursa daha iyi olur.Vakeayı anlamak için bir parça deriyi yakın ve külünün rengine bakın yeşilimsi ise bizim işimize yaramaz kol saati için kordon yapanlara satarsınız.
  • yersen135 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ince ve yumuşak kuzu derisi.
    Genelde bayan deri kıyafetleri için kullanılıyor.
    2-300 parça deri var diyebilirim bunların ancak 3-5 parçası biraz kalın.

Çakı ve bıçaklara ban de meraklıyım. Burada konu açmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29328498/f_//tm.htm#29328498

Kalemlik yapılabileceği fikri geldi aklıma. Kalemler konusunda şu resmi gördükten sonra.
    Kanvas kumaşın arkası deri ile kaplanıp, iç kısmına katlanabilir.
     Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir?

• Derilerin tamamı irili ufaklı birkaç yüz parça.
    İnternetten deri işlerinin ve dikiş tekniklerinin videolarını izliyorum.
    Tek sıkıntı ince ve yumuşak kuzu dersi olmaları.
    Kafamda 1-2 proje var. Gelişmeleri buraya ekleyeceğim.
    15X15 cm kürk şeklinde olanlar ve 2 tane 50X70 cm posteki de var.
    3. fotoğraftakiler çok büyük 60-70 cm gibi

Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir? Parça deriden neler yapılabilir? Nasıl değerlendirilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 3 Mayıs 2014; 19:53:26 >

• mllm kullanıcısına yanıt
    PARÇALARA NE KADAR DİYORSUNUZ ACABA
  • Kalinlardan guzel deri bileklik yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler 3.resimdeki derilerden alabilirim numaram 05058997132 veya siz numaranızı verirseniz arayıp gorusebiliriz
  • Kayank yaparken deri kaynakçı kolluğu kullanmıştım. Hem o sıcak kaynak ateşinden hem de güneşin sıcağından koruyordu. Yırtılan bir kolluğu da tişörtümün altına yerleştirdim. Hem rahatlık hissi veriyordu hem de sıcaktan çok iyi koruyordu. Şaşırtıcı derecede konforlu oluyor.
    Komik gelebilir ama deriden içlik yapmayı bile düşündüm. O kadar rahat tutuyor. Deri kalınlığı 4mmden fazlaydı, biraz da sert deri olmasına rağmen bu sertlik hiç rahatsızlık vermiyordu.

Bahsettiğim türden parça deri sahibi varsa az miktarda alım yapabilirim.
  • Derilere ben de talibim ama konu eski, konu sahibi görür mü bilmem, yine de özelden mesaj atarsanız görürüm sanırım. Özellikle renkli ince kuzu derisi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophiaist -- 28 Kasım 2015; 23:08:58 >
  • Deri ihtiyacınız olursa arayın
    Parça veya bütün yardımcı olmaya çalışırım ...
    0532 382 4710 numaram bu..

• Elinizdeki deriler, genel olarak giysilik koyun derisi yani diğer adıyla zig deri. Bunlardan en güzel yapılan şeyler genelde, çocuk yelekleri ve yer minderi puf gibi şeylerdir.

• natura kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğim gibi parça parça. Dikim için gerekli malzemem yok. Genelde değerli eşyalarımı sarıp kaldırıyorum, saattler, çakı bıçak koleksiyonumun parçaları. Iskarpelalarım vb.

Bozulacak şeyler değil. Bakalım günün birinde değerlendireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.