Şimdi Ara

PARÇA SATIŞINA AÇIK KOMPLE BİLEŞENLER İ3 540 - 1156 ANAKART-CORSAİR KASA-EVGA PSU VS.(ACİL FİYAT R)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Uzun süredir kullanmadığım bazı parçaları sıfır gibi olan parçaları askerlik sebebi ile satmaya karar verdim listesi fiyatları ve resimleri aşağıdadır.

Intel® Core™ i3-540 İşlemci 4M Ön Bellek, 3,06 GHz
    İşlemci Link
    PARÇA SATIŞINA AÇIK KOMPLE BİLEŞENLER İ3 540 - 1156 ANAKART-CORSAİR KASA-EVGA PSU VS.(ACİL FİYAT R)

Fiyat: 250 TL (işlemci + ram + anakart + creative ses kartı + logitech usb ses kartı)
    Anakartın ses çıkısında problem vardı ses kartım olduğu için uğraşmadım yazılımsal olabilir yanında 2 adet ses kartı vericem

PEGATRON H55 IPMIP-DV REV.1.02 1156 PİN ANAKART

2 ADET 1333 MHZ DDR3 2X2 4GB RAM ELİXİR MARKA

EVGA 500W 80+ GÜÇ KAYNAĞI (Verimli olduğu ve elektrik maliyetini kısmak için bunu seçmiştim kalitesini bilen bilir)
    Güç Kaynağı Link

Fiyat : 170 tl kutusu vardı bulabilirsem garantisi devam ediyor kozmetik olarak sıfır gibi

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA (çok güzel ve kullanışlık kozmetik 10/9)
    Kasa Link

Fiyat : 190 tl hafif tozlu hava tutup göndericem.

Sapphire R7 250 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Ekran Kartı Link

Fiyat: 170 tl tertemiz sorunsuz kutusu maalesef yok.

Steelseries kinzu v3 kırmızı mouse (çoğunlukda cs go oynarken kullandığım mouse um çok iyi )
    Mouse Link

Fiyat: 70 tl

İsteyen sistemi komple alıp ssd alıp lol cs go gibi birçok oyunu süper bi şekilde oynayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr3 -- 21 Nisan 2018; 16:55:28 >

• Ürünler forum dışına satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.