Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum bazen parçalar uyumlu olmayabiliyormuş bu yüzden sormak istedim bu parçalar birbirleriyle uyumlu mudur ? Şimdiden teşekkürler. Amd Ryzen 3600x Gigabyte B450M H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming Trio 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı WD 1TB Blue 64MB 7200rpm 650W güç kaynağı+kasa
O işlemci ve ekran kartı için daha iyi bir anakart seçseniz daha güzel olur Fakat parçalar uyumlu, anakartı illa o şekilde alacaksanız Ryzen 3000 Ready yazmasına özen gösterin aksi takdirde bios güncellemesi yapmadan işlemciyi kullanamazsınız.
Değiştirilmesi gereken birimler mevcut akabinde eklenecek ürünlerde var
r5 3600 Gigabyte b450 sh2 bellekler kalabilir Tercih sizin ama o ekran kartını alana kadar diğer birimlere yatırım yapmalısınız 6k ya rtx2080s alınıyor Dahili disk şart ise kalabilir şart değilse diski çıkarıp Kingston a2000 1tb m2 ssd Corsair 275r Airflow kasa High power 750w gold psu Cooler master 212 spectrum soğutucu
Birimleri bu şekilde almaya özen gösterin ilerde üzülmenizi istemem.
SSD siz sistem olmaz NVMe arabirimli 480/500GB SSD ekle
Tavsiye için teşekkürler ama bütçem maximim 9.500 lira ve 2070S'li bir sistem toplamak istiyorum önerebilceğiniz bir sistem varsa çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
Değiştirilmesi gereken birimler mevcut akabinde eklenecek ürünlerde var
r5 3600 Gigabyte b450 sh2 bellekler kalabilir Tercih sizin ama o ekran kartını alana kadar diğer birimlere yatırım yapmalısınız 6k ya rtx2080s alınıyor Dahili disk şart ise kalabilir şart değilse diski çıkarıp Kingston a2000 1tb m2 ssd Corsair 275r Airflow kasa High power 750w gold psu Cooler master 212 spectrum soğutucu
Birimleri bu şekilde almaya özen gösterin ilerde üzülmenizi istemem.
HDD şart değil ama maalesef bütçe yeterli değil ssd şu an için önemli değil belli bir süre para biriktirdikten sonra alabilirim.Bütçem şu an 9.5k max 2070s li bir sistem toplamak istiyorum öneriniz varsa alabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Equaties
O işlemci ve ekran kartı için daha iyi bir anakart seçseniz daha güzel olur Fakat parçalar uyumlu, anakartı illa o şekilde alacaksanız Ryzen 3000 Ready yazmasına özen gösterin aksi takdirde bios güncellemesi yapmadan işlemciyi kullanamazsınız.
Teşekkür ederim yardımınız için önerebilceğiniz F/P bir anakart varsa duymak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Rhulet3131
Teşekkür ederim yardımınız için önerebilceğiniz F/P bir anakart varsa duymak isterim.
Alıntıları Göster
Anakarta ne kadar bütçe ayırabileceğine göre değişir
quote:
Orijinalden alıntı: Equaties
Anakarta ne kadar bütçe ayırabileceğine göre değişir
Alıntıları Göster
800 Lirayı geçmeden uygun bir anakart varsa çok iyi olur.
quote:
Alıntıları Göster
B450-A Pro Max diyeceğim ama doğru düzgün anakartlar 800 liradan daha pahalı.
quote: