Uyarmak istedim boşu boşuna üste taşıyorsun konuları, güncel değil, post kasacaksan başka yerde yapabilirsin bunu
LEON-X
kullanıcısına yanıt
Şuan cevap vermesen post kastmazdın.Leon formlarda bişe biliom die takılıyon ama bişeden çaktığın yok boşuna laf kalabalığı yapma sus.
kimin neyi bilip bilmediği ortada...
cagriyilC
kullanıcısına yanıt
Haklısın sağdan soldan duyma laflarla o anakarta oc yapılmaz diyerek gereksiz post kasan adam ben o oc yapılmaz dediği anakarta paşa paşa oc yaptım mesajda attım cevap veremedi.Yancılara harcıcak vaktim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fuky16
Haklısın sağdan soldan duyma laflarla o anakarta oc yapılmaz diyerek gereksiz post kasan adam ben o oc yapılmaz dediği anakarta paşa paşa oc yaptım mesajda attım cevap veremedi.Yancılara harcıcak vaktim yok.
Sorunlu musun sen kardeşim
Paylaş bakalım o.c sonuçlarını o zaman, her pm'e cevap vermek zorunda değilim.
Açtığın konulara bak öyle konuş neyi bilip bildiğin ortada;
100 TL'lik anakartla da o.ç yapılaiblir, G3258 zaten çarpanı açık bir işlemci nedir yani o.c yaptın da ne oldu, günde 10 saat tam yük altında oyun ve bench kasıp ekran görüntülerini ekle bekliyoruz
LEON-X
kullanıcısına yanıt
Hahaha tüm forumları ezberlemiş hayran olmak böyle bişe sanarım.Sen oc yapılmaz dedin bu 1.Herşeyi açıkladıktan sonra sus pus oldun bu 2.Daha fazla küçülme bence.
quote:
Orijinalden alıntı: fuky16
Hahaha tüm forumları ezberlemiş hayran olmak böyle bişe sanarım.Sen oc yapılmaz dedin bu 1.Herşeyi açıkladıktan sonra sus pus oldun bu 2.Daha fazla küçülme bence.
Konu açıp söz ettiğim şekilde benchleri yayınla bakalım o zaman hadi göreyim seni
LEON-X
kullanıcısına yanıt
İyiki mesajları silmemişim görelim bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme