Şimdi Ara

Parçaları seçtim sayılır ama şüphelerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : AMD ATHLON 64 X2 4400+AM2(2.3Ghz,1024,AM2)BOX

Anakart:Burda kararsızlığım var görüşlerinizi bekliyorum ben kendi tercih sırama göre yazıyorum siz başka üründe önerebilirsiniz

-ASUS M2A-VM (AMD690G, GLAN, SATA, RAID, VGA, AM2)
    -BIOSTAR TA690G (AMD 690G, GLAN, SATA, RAID, AM2)

Ram:TWINMOS DDR2 800 1024MB (Bu ramde sorun yaşarmıyım değiştirmeli miyim sizce?)

Ekran Kartı:PALIT 256 MB GeForce 8600 GT Sonic (PCI-E)

Hard Dısk:SAMSUNG 160 GB 7200RPM 8MB SATAII

Kasa:En büyük kararsızlığı burda yaşıyorum fun ları rahatsız etmicek düzeyde bir kasa arıyorum düşündüklerim(Başka tercihiniz varsa lütfen yazın)

-AOPEN KA50D-D01 350W
    -AOPEN QF50W-WO3 350W
    -ASUS TA9A1 YADA 5A1 350W

Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum değiştirmem gereken parçaları ve önerdiğiniz parçaları yazarsanız çok yardımcı olcaksınız şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler...

• anakartı BIOSTAR TA690G, ramleri veritech ddr2 800 MHz(daha ucuz ve aynı performansta),
    ekran kartını palit 8600gt sonic+ modeli (saat hızları sonic e göre daha yüksek),
    kasayı ASUS TA9A1 öneririm
  • kasa->asus ta9a1 350w
    ramler->2gb olsun
    ekran kartı->palit 8600gt sonic+(plus)
    hayırlı olsun
  • Peki harddiski ncq destekli almaya gerek var mı fiyat farkı verip ve bu yukarıdaki anakartlar ncq ve sataII destekliyor mu?

8600 gt sonic+ ile 8600 gt sonic arasında çok fiyat farkı var mı plus ı bulamadım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos8282 -- 4 Şubat 2008; 18:26:34 >
  • quote:

8600 gt sonic+ ile 8600 gt sonic arasında çok fiyat farkı var mı plus ı bulamadım bende

Birçok satıcı zaten sonic+ sattığı halde listelerinde + yazmıyorlar çünkü farkı bilmiyorlar, + olmayan ürün çok uzun süredir piyasaya girmiyor ellerinde kalmış olanlar dışında olduğunu zannetmiyorum.

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=8600+sonic

+ modeli Ankarada gigatek ve nova'da çok uygun fiyatlı şuanda

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=8600+GTS&altlimit=&ustlimit=
    Şuanki durumunu bilmemekle birlikte piyasada zor bulunan bir ürün olduğundan ondan biraz daha performanslı ve pahalı olan 8600GTS modelini de alabilirsiniz/inceleyebilirsiniz.

Saygılar
    Kerem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.