Şimdi Ara

Parçalayıcı makine kuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar burada sizden acilll bilgi isteyeceğim lütfen bilgisi olan cevap versin
    benim bi muhabbetim var :) cok iyi eğitimli falan çoook konuşkan neşeli bi kuş işte :)
    yaklaşık 1 buck senedir bende bu muhabbet 2 aylıkken aldım eğittim falan neyse bu kuşta hiç bi sıkıntı yoktu... hep oyunlar falan oynardı...
    özelliklede bir şeye kafayı taktımı ayaklarıyla kavrayıp kıçını bi sallar sonrada "BABİŞKOOOOOOOOOO" diye bağırırdı
    sonra bi hafta önce extra bi sapıklık basladı kusta ben onun eş istediğini anlamıştım .
    bi gün geldi elimin başına sonra tuttu elimi oturdu dizime ve salladı kıçını sonra biraz yavasladı ve bi baktım elimde döl var :D :D
    dedim bu kuş çıldırmış abi dedim :) eş alıcam artık dedim vb vb vb ...
    simdi de dün yaptığını söyleyim ;
    bu sakin uysal kuş akıllı kuş dün annemin parmağına geldi ve annem onu bir kez optü ama parmağında sonra kuş öylesine sinirlendi ve annemin dudağını kanattı annemde acıdan kuşu fırlattı (fırlattı derken anladınız gibi değil yani parmağını sallayarak attı masaya yawaşca...)
    sonra bi baktım bu kuş delirdi anneme musallat olduuuu annem kovdu kuş geldi annemin peşinden ayrılmadı bi süre
    annemin onu itti bakalm ne yapcak diye ne kadar onu gönderdiysek 100. defa da ayrılmadı ve sürekli durup durmadan ısırdı annem elini masaya koysa sürekli saldırıyordu...
    bu ne halen anlamıyor yaw :( sürekli ısırıyor şimdi bu günde sakin ama daha annem uyanmadı ne yapacak bilmiyorum :)
    şimdi eğer derseniz diye simdiden söyleyeyim bzm kuş evde en çok annemi ve beni sever :) ama yinede annemin elini biraz yalayıp sonra saldrıyor kanatıyor bazen lütfen yardım :( :( :(

• bir eş al bu kadar basit
  • berkenkino kullanıcısına yanıt
    Kuşunuz biraz ilginçmiş Galiba biraz ısırmaya alışmış olabilir ama sıkma canını inşaallah hırçınlığı geçer. Bunun çaresini Bilmiyorum ama internette Araştırırsan Eminin sorunu çözersin. Sana şimdilik tavsiyem kuşuna bir eş alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 7 Şubat 2015; 14:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.