Şimdi Ara

Pardus 19.0 Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pardus işletim sisteminin en günceli olan Pardus 19.0 sürümü yayınlandı. Yeni sürüm ile birlikte birçok yeni özellik gelmekte ve bu sürüm birtakım geliştirmeler de içermekte. Detaylı bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Pardus 19.0 ISO Kurulum İmajı (XFCE)
    Pardus 19.0 ISO Kurulum İmajı (GNOME)
    Pardus 19.0 Sunucu ISO Kurulum İmajı
    Pardus 19.0 Sürüm Notları

Pardus 19.0 Duyuruldu

Pardus 19.0 Duyuruldu

kaynak:
    https://www.getgnu.org/gnulinux/pardus-19-0-duyuruldu.html
    distrowatch.com
    Distribution Release: Pardus 19.0 (DistroWatch.com News)
    https://distrowatch.com/?newsid=10630

• Tebrikler ben yükledim bumesajı Pardus'tan yazıyorum, çok başarılı ve performanslı bir işletim sistemi olmuş.
  • Kaplan background'lı Debian Buster. Güncelledikleri tek şey start-here icon'ları ve arkaplanı resmi. Gerçekten eski ekibin emeklerini çöpe atıp böyle berbat bir dağıtım oluşturmuşlar. Bir de "Debian'a bir şeyler ekliyoruz" diyorlar. Gördük ne eklediklerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efec E kullanıcısına yanıt
    Gnome arayüzünü sevdiğim için merak ettim aceba nasıl oldu diye saf gnome saf debian hiçbir fark göremedim. Yazık yerli milli denilen sistemin hala dil problemleri var. Yükleyicisinden starterine kadar iconsetine kadar herşey debian+gnome. Halbuki pardus forumda ne tasarımlar yapıldı yeni versiyonlarda kullanılması için.
  • aderinkaya A kullanıcısına yanıt
    sorunsuz Türkçe destek istiyrsan Pisi Linux dene...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Uzun soluklu kullandığım ubuntu ve deepin'in bile pardusten daha çok türkçeleştirilmiş olması, pisi linux'un bu dağıtımlar kadar güncel olmaması beni diğer bu iki dağıtıma itiyor. Son kullanıcı sınıfında sayılan biri için pisi linux pekte konforlu olmuyor. Hiç mi kullanmadım pisi linux'u kullandım tabiki 2007-2009 sürümlerini kullandım o yıllarda.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.