arkdaslar pardus 2008'in enzaman cıkacagı konusunda fikri olan avrmı acabaa :(
Bende bekliyorum sanırım çok az kaldı hergün bakıyom sitesine
quote:
Orijinalden alıntı: engin1975
Bende bekliyorum sanırım çok az kaldı hergün bakıyom sitesine
gelse ne olacak ki... KDE4 yokmuş... artık 2008.1'i bekleriz napalım...
quote:
Orijinalden alıntı: Kotiledon
Alıntıları Göster
Daha %50 si tamamlandı 2008 in.Server versiyonunu bekliyorum ben bakalım ne zaman çıkacak ya da çıkacak mı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kotiledon
Pardus geliştiricileri KDE4 iyice kararlı olana kadar dağıtıma almayacaklar.O yüzden sen biraz daha bekleyeceksin gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: volf
quote:
Pardus geliştiricileri KDE4 iyice kararlı olana kadar dağıtıma almayacaklar.O yüzden sen biraz daha bekleyeceksin gibi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: volf
quote:
o zaman daha çok beklerim :D bana göre KDE'nin 3.5x sürümü bile kararlı değil, çöküp duruyor bolca... benim bildiğim KDE4'ün Türkçe çevirilerinin zaman almasından dolayı 2008 sürümüne yetişmeyecek.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: volf
quote:
o zaman daha çok beklerim :D bana göre KDE'nin 3.5x sürümü bile kararlı değil, çöküp duruyor bolca... benim bildiğim KDE4'ün Türkçe çevirilerinin zaman almasından dolayı 2008 sürümüne yetişmeyecek.
Alıntıları Göster
bende bekliyorum. şimdiki pardusumda ses problemım devam ediyor. inş. yeni versiyonda düzelir. server versiyonu ne demek? arkadalardan biri de %50 si tamalandı diyor. galiba yanlarında duruyo.
quote:
Orijinalden alıntı: joséramos8383
bende bekliyorum. şimdiki pardusumda ses problemım devam ediyor. inş. yeni versiyonda düzelir. server versiyonu ne demek? arkadalardan biri de %50 si tamalandı diyor. galiba yanlarında duruyo.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: joséramos8383
ben dell 6400 kullnıorum ve en uyumlu linux pardus benim içim sadece ekran kartını tanıtıorum oda çok basit :) gerçi özel yapım bi ubuntunda kullnadım ama pardus daha hojuma gidio daha kullanımı basit... daha %50 de inşşllaah çabuk biter :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kenpachi Zaraki
ben dell 6400 kullnıorum ve en uyumlu linux pardus benim içim sadece ekran kartını tanıtıorum oda çok basit :) gerçi özel yapım bi ubuntunda kullnadım ama pardus daha hojuma gidio daha kullanımı basit... daha %50 de inşşllaah çabuk biter :)
Alıntıları Göster
vaay bee helal adamlara onu bile göstermişler
quote:
Orijinalden alıntı: madzombie
quote:
Server verisyonu KDE gibi şeyler içermeyen ve server olarak çalışan(web, veritabanı, yazıcı vs) sürümü demek
quote:
Orijinalden alıntı: alper.y
quote:
Orjinalden alıntı: madzombie
quote:
Server verisyonu KDE gibi şeyler içermeyen ve server olarak çalışan(web, veritabanı, yazıcı vs) sürümü demek
Alıntıları Göster
Yol haritasına bakılırsa PARDUS en az 2 aydan önce çıkmaz gibime geliyo ama inşallah yanılıyorumdur
quote:
Yol haritasına bakılırsa PARDUS en az 2 aydan önce çıkmaz gibime geliyo ama inşallah yanılıyorumdur
Alıntıları Göster
ebet yaa keşke daha erken çıksa suan zaten findofs fista var ve gıcık bişi :) bir an önce pisicik gelsede bi oynasak :)
Pardus 2008 haftalık geliştirme sürümleri yayınlanıyor fakat ben kurdum çok eksik var.Karalı sürüm bence sonbahara doğru ancak çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: pehleeone
Pardus 2008 haftalık geliştirme sürümleri yayınlanıyor fakat ben kurdum çok eksik var.Karalı sürüm bence sonbahara doğru ancak çıkar.
hep birlikte bekliyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: FoxHound
hep birlikte bekliyoruz...
Alıntıları Göster
2009 a girecez neredeyse hala 2008 pardus çıkmadı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: uisik34
2009 a girecez neredeyse hala 2008 pardus çıkmadı mı?
Alıntıları Göster
3 - 4 ay kullanırız sonra 2009 u bekle :D
quote:
Orijinalden alıntı: amylee
3 - 4 ay kullanırız sonra 2009 u bekle :D
Alıntıları Göster
Kde yoksa hiç bi işe de yaramaz yani..
quote:
Orijinalden alıntı: EvilOfLplc
Kde yoksa hiç bi işe de yaramaz yani..
Alıntıları Göster
Ben umudumu yitirdim artık beklemiyorum çıksada olur çıkmasada artık benim tek dağıtımım var oda imzamda gölüyor sanırım forever ubuntu
quote:
Ben umudumu yitirdim artık beklemiyorum çıksada olur çıkmasada artık benim tek dağıtımım var oda imzamda gölüyor sanırım forever ubuntu
Alıntıları Göster
Açtığım başlıkta da belirttiğim gibi şuan çalışmalar devam ediyor. Şuan itibariyle %66sı tamamlanmış durumda. KDE 4 bildiğim kadarıyla beta aşamasında. Umarım çıkana kadar stabil olur ve pardusa eklenir. forum.donanimhaber.com/m_23185975/tm.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme