Şimdi Ara

Parento Asmo Ranger. Lwl 55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar parento serverindeki asmodian rangerimi satıyorum. Fiyatı 300 TL dir ve son rakamdır pazarlık ve takas tekliflerini değerlendirmiyorum. Karakterde 55 Gold ap set, eternal ap takılar, sw set mevcuttur. daha detaylı bilgi isteyen ciddi alıcılara karakterin fotolarını vs. gönderebilirim.
    Not: İnternette fazla takılmıyorum 0505 702 79 01 numaralı telefondan ulaşırsanız daha iyi olur.

• Alemsin yaww 900 Tl den aşağı inmiyordun. nasıl olduda 300 e düştün.:)
  • Salter sana o zaman da anlatmaya çalıştım ama kafan basmıyor sanırım ve yazdıklarına cevap verme gereği bile duymadım. Sattığım dönemde bu itemde karakterlerin fiyatı 600-650 TL arasıydı. 400m oyun parası ve yaklaşık 600-650m edecek kadar da satılacak itemle birlikte vereceğimi söyledim. Bu şekilde karakterin fiyatı 900 TL dedim. Tabi kaç yaşındasın bilmiyorum eminim bunları anlayamayacak kadar küçük yaştasın ya da zeka yaşın daha 14 15. Bir fiyatta önce mantık ara sonra o şekilde cevaplar ver. 2,5 yıl önce bu hesap collector edition olarak alındı. Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum yaklaşık 100TL idi sanırım ve 24 ay boyunca aylık 13 euro para ödendi bu hesaba kafan azıcık basıyorsa bir hesapla. Aion online gibi kaliteli bir oyun senin gibiler yüzünden bu gün bu halde. Böyle oyunlara bulaşmayın gidin metin2 oynayın insanların kalitesi düştükçe oyunun da kalitesi düşüyor burdan bunu anladım. Bir daha konularıma yazı yazma bu kadar söz sana yetmiştir umarım.
    Kirlilik yaptığım için, diğer forum kullanıcısı arkadaşlarımdan özür dilerim ama bunun olması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkn123 -- 15 Haziran 2012; 10:32:30 >

• yaw senin hiç kafan çalışmıyor sanırım zeka yaşın 3, sen o paraya satmaya çalışırken senden çok daha iyi karakterler 300-400 TL arasıydı sana anlattık ama kafan basmadığı ve aç gözlü olduğun için anlamadın..ama biraz akıllanmışsın sanırım. Nede olsa %300 indirim yapmışsın. Muhahaha..
  • Kardeşim konuma yorum yapma bu kadar basit istersem 5 bine satarım istersen 50 tlye bu seni bağlamaz. Buraya konu açarken fiyatlara dikkat ederek açıyorum. Boş konuşuyosun ve anladığım kadarıyla daha çocuksun dediğim gibi git metin2 oyna sen.
    Bu arada fiyat 200 TL dir. Bunları gördükçe oyundan iyice soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkn123 -- 15 Haziran 2012; 14:18:31 >
  • bak sen 900 den 200 e kadar düştün. Yakında bedava vereceksin sana benden 50 Tl. tabi üstünde enaz 200 m kinah olması lazım. Yoksa almam.
  • Kardeşim bak işine, ne kadar yüzsüz olduğun hala cevap yazmandan belli. Hadi git oyununa bak, insana bir huzur ver.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Slm hocam bana ö.m den karakterin fotolarını birde parayı elinize nasıl ulaştıracagımı felan yazarsanız anlaşabiliriz.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.