Şimdi Ara

Parfüm önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mühendis olarak ofiste çalışıyorum. Aşırı terleyen birisiyim. Kalıcılığı iyi ve kokusu güzel parfüm önerebilir misiniz?
    Bu parfüm işlerinden anlamıyorum. Bazı parfümlerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. Kalıcı ve güzel kokulu olursa alabilirim.
    Teşekkürler

• Bentley for men intense
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Bunların orjinalliğini nasıl anlıyoruz. 769tl ye de var 189tl ye de var. Ucuz olanlar sahte mi oluyor
  • 769a satan saçmalamış. 200 civarı olan normal. N11den puanı yüksek, yorumları iyi olan satıcılardan alabilirsin. Morhipoda da satılıyor olabilir, morhiponun hopi, bas kazan, indirim kodu gibi kampanyaları ile makul fiyata güvenle alabilirsin
  • Çok teşekkürler
  • Opportune Premium, Amway'in sattığı parfümlerden birisi. Fiyatı makul, kokusu kalıcı. 3 yıldır kullanıyorum. Alacak olursan orjinal ve garantili olması için kendi web sitesini kullanın. N11, hepsiburada gibi sitelerde satılanlarına itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergün s -- 22 Ekim 2019; 22:45:51 >
  • Çok terliyorsan parfümden önce deodoranta ihtiyacın var. Unutma parfümü temiz cilde sık.
  • ATELİER REBUL AMBRE SANTAL EAU DE PARFUM
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden alabiliriz. 60a da var 360a da
  • SwoRd90 S kullanıcısına yanıt
    Avmlerin orta yerinde satış bufesi açıyorlar genelde ankara panora da var.. istanbulda da bulursunuz 220 tl den satıliyordu..edp oldugu icin kalıcıgı da iyi..ofis kullanimı a uygun citruslu limonlu bir koku.. kesin alın bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Ekim 2019; 21:13:16 >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler haftasonu bakayım
  • Gucci pour homme 2
    Jean paul gaultier ultra male
    Tommy hilfiger men
    Bu üçü ofis için uygundur ter için ise ter düzenleyici ürünler vardı organik seba medindi galiba ve kokusuz migrosu takip edersen hocam indirime giriyorlar
  • Hiç bulaşma sitelere falan ben h burada dan Hugo boss intense almıstım beğenmedim kalıcılık azdı. Mad parfüm var git ordan bir tane 'fahrenheit' bir tane de 'costume national intense' al. İkisi de baymayan kalite kokudur. Kalıcılık çok iyi dün akşam sıktım sabah kalktım üstümde kokuyu alıyorum. İkisi 100 tl ye geldi.
  • İstersen özel parfüm karışımım var elbisede bir ay kalıcı. odunsu baharatlı oldukça yayılan herkesin seveceği tarz. tende 2 gün kalır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.