Bildirim
Paris hostel konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Booking den baktınız mı ? Sizin için araştırmamız ister misiniz ?
Not : Kişisel olarak tecrübem yok, bu yüzden internetten araştırabilirim bende. @feerit -
teşekkürler @Be Happy ama ocakta gitmekten vazgeçtim. ilkbahara doğru erteledim. kısmet olursa inşaAllah o zaman gitcem. hatta uygun turlar var jolly tur'da. onlarla gitmeyi düşünüyorum. çünkü hostellerde kalacak olsam bile kendi başıma gitmem daha pahalıya mal oluyo bana. -
Rekabetten dolayı, seyahat acentaları daha uygun fiyatlar verebiliyor ve bu bazen, tek başına gitmekten daha da avantajlı olabiliyor. Size iyi yolculuklar dilerim :) -
Ibislere bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
clichy bölgesine bak. Metro ile rahat ulaşırsın. Eyfelin çevresi çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arty hostel öneririm. Eiffel'e biraz uzak.Metroya yakın metro ile zaten heryere ulaşım çok rahat. Sessiz sakin bi yerde,temiz. İlgilenenler çok iyi.Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X