Şimdi Ara

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.178
Cevap
7
Favori
257.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıp yahu, ayıp. Mart ayının ortasındayız, 1-0 bile yenseniz şampiyonluğunuz garanti.
  • Benitez'in bir an PSG TD'si oldugunu zannettim skoru gorunce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1985-86, 1993-94, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16 Katar'lılar işi biliyor.
  • Hayvan gibi şii yapmışlar.
  • Nasıl bir dandik ligdir abi bu? 2. sıradaki takımla olan puan farkı 2.nin sonuncuyla olandan daha fazla. forumca toplansak 25 kişi takım olsak Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vereceğiz herhalde.
  • Abi şaka mı bu nedir ya Ben olsam 19 takımı ligden çekerdim al kardeş tüm kupalar senin olsun diye
  • zlatan 9 dakikada hat trick yapmış toplamda 4 gol atmış.

Zlatan > Messi

• Bence başarısızlık. Hiç yakıştıramadım Paris'e!

Önemli olan Şubat'ta şampiyon olmak veya 38/38 yapıp ligi gol yemeden bitirmek. Bunları beceremediniz.

• Paris Saint-Germain ile bitime sekiz hafta kala şampiyonluğu garantileyen Zlatan Ibrahimovic takımdaki geleceğini açıkladı.

35 yaşındaki süper yıldız Haziran'da bitecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacağını söylerken, "Gelecek sezon PSG'de olmayacağım. Ancak hala 1,5 aylık sözleşmem var ve buradayım." dedi.

Öte yandan PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, "Ibra'nın kalmasını istiyoruz ve bunu kendisi ile görüşeceğiz." sözleri hatırlatılan yıldız oyuncu, "Eğer Eyfel Kulesi'nin yerine benim heykelimi koyarlarsa o zaman PSG'de kalırım." şeklinde, kendine has tarzıyla yanıt verdi.

Zlatan'ın adı Manchester United ile anılıyor.

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

• Paris Saint-Germain, Real Madrid'in de yakından ilgilendiği Manchester United'ın başarılı file bekçisi David De Gea'yı bir numaralı transfer hedefi olarak belirledi.

Kaynak: Daily Mirror
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Paris Saint-Germain ile bitime sekiz hafta kala şampiyonluğu garantileyen Zlatan Ibrahimovic takımdaki geleceğini açıkladı.

35 yaşındaki süper yıldız Haziran'da bitecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacağını söylerken, "Gelecek sezon PSG'de olmayacağım. Ancak hala 1,5 aylık sözleşmem var ve buradayım." dedi.

Öte yandan PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, "Ibra'nın kalmasını istiyoruz ve bunu kendisi ile görüşeceğiz." sözleri hatırlatılan yıldız oyuncu, "Eğer Eyfel Kulesi'nin yerine benim heykelimi koyarlarsa o zaman PSG'de kalırım." şeklinde, kendine has tarzıyla yanıt verdi.

Zlatan'ın adı Manchester United ile anılıyor.

Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

O cevap nedir ya EPL'de bırakır heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Psg'nin Monaco ile arasındaki puan farkı 25, Monaco ile lig sonuncusu arasındaki puan farkı 19

olimpic lyon ve marsilya takımlarından atak bekliyoruz, illa araplar mı takım satın alsın da rekabet etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Mart 2016; 21:32:03 >
  • PSG'de hedef Neymar ve Ronaldo.
  • Ronaldoyu alırlar. Neymar imkansız
  • Paris Saint-Germain, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar için 193 milyon avroluk serbest kalma maddesini etkinleştirmeye hazır.

Kaynak: L'Equipe
  • İbo bugün Cenabet çıkmış der iken bala attı golü nihayet 48.golü attı

• maçları zevkli olan nadir takımlardan biri psg. finalde real yerine bu adamları görmeyi tercih ederim. çok iyi kontraya çıkıyorlar.

edit: nazarım değdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 6 Nisan 2016; 23:14:19 >
  • aurier tam bir kazmasın.
  • Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU

Zlatan party hard'a erken başlamış.

• Chelsea'de geçirdiği kötü sezona rağmen Eden Hazard, Parist Saint Germain'in transfer listesinde başı çekiyor. Belçikalı yıldız, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Fransa'ya geri dönebilir.

Kaynak: France Football
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.