@fluox abi, her şeyin sorumlusu bu false 9 saçmaliği. Romada Osvaldo ve Tottiyle oynayan, Barçada Neymar-Suarez-Messiyle oynayan adam bize geldi, false 9 aşiği olup çikti. Duvar olup, alan yaratacak, koşu atacak biri olsa, false 9 oynarsin. Böyle biri olmadan false 9 oynarsan, kaos olur, hücümda kopukluk olur. Bizim yaşadiğimiz bu. 2-3 kişiyi çalimlamadan pozisyona girmek bile imkansizdi bu kaos düzeninde. Konate ve Van Dijk boş adamlar. Orta 3lüleri beklerine yardim edip, ortayi kapatiyorlar. Onlari geçsen, Konate ve Van Dijk kademeye giriyor. Orta yapsan, havadan çok üstünler, o da işe yaramiyor. Hucumdaki kaosu ve kopukluğu çok iyi değerlendirdiler. |
Paris Saint-Germain Taraftarları l DUNYA KUPASİ WP GRUBU (412. sayfa)

-
-
quote:
Konate ve Van Dijk boş adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slot hoca, PSG Avrupanin en iyi takimi, bunu zaten biliyordum ama oyuncularim ve ingilteredeki tüm fanlar da bunu gördü. topa sahip olmayi yönetme konusunda böyle bir yollari var, inanilmaz, demiş. Hocamsi Enriquenin inanilmaz bir takim yarattiğini söylemiş.
Slot hoca, sempatik adam. Her şeyden önce zeki hoca. Dokunuşlari, hamleleri zeka kokuyordu. İstediğini de aldi lakin, bu takimi Enrique yaratmadi. Enriqueye rağmen Campos yaratti. Yoksa, bu çapsiz Lee, Asensio gibilerle tiki taka oynardi. Slot hoca, Asensioyu transfer eder mi? Onun için Osimhen ve Gyökeres gibi topçulari reddeder mi? Ben deli miyim der heralde.Slot hocanin Avrupanin en iyi takimi dediği takim, ŞLde son 16ya son maçta kaldi. Asensioyu kiralik gönderip, Lee ilk 11den kesildiğinde kaldi. Campos zorla yaptirdi bunlari. Kvarayi zorla aldi. Geçen yaz, transfere ihtiyacim yok diye Kvarayi da veto etmişti. Campos, Zabarnyiyi de aliyordu, takimi devre arasi birakmadi.Ayrica Zabarnyi Rus kalecinin satilmasini şart koştu.Umarim, Osimheni de zorla alir.
-
sbozlaiden bile kötü kalecilik performansı vermeyi nasıl becerdin ey dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X