Şimdi Ara

Park Etme Özürlüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu özürlülerden her yerde var ne yazık ki.
  • sadece 2 yolu var... birincisi güzellikle konuşmak, ikincisi her türlü çirkefliği yapmak...

yasal olarak hiçbir yaptırımı yok, burası türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

Oturduğum apartmanın önünde iki aracın park edebileceği genişlikte boş bir alan var.
    Karşı apartmanda oturan ve her daim aracını kendi apartmanının önüne park eden "arazi aracı" sahibi vatandaş, kendi apartmanının önü boş olmasına rağmen bu aralar bizim apartmanın önündeki bu yere dadanır oldu.
    Şimdi diyeceksiniz ne var bunda, haklısınız sorun buraya park etmesi değil zaten
    Sorun paşazadenin aracını park yerini ortalayarak park etmesi...
    Paşam yanına kimseyi yanaştırmamayı düstur edinmiş
    Akşam bu manzarayı görünce sinirden içim içimi yedi.
    Çıkmaması için arabamı arkasını park ettim ancak çıkacak yeri olduğundan vazgeçtim.
    Ancak bir ders alması lazım olduğunu düşündüğümden arabasının şoför mahalli olan sol ön kapısının yanına kapısını açamayacak şekilde park ettim.
    Dünyayının kendi etrafında döndüğünü sanan bu tür anlayışsız insanlara beyzbol sopası ile girişesim var

hocam ne oldu o araç çok merak ettim vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: embayo

quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

Oturduğum apartmanın önünde iki aracın park edebileceği genişlikte boş bir alan var.
    Karşı apartmanda oturan ve her daim aracını kendi apartmanının önüne park eden "arazi aracı" sahibi vatandaş, kendi apartmanının önü boş olmasına rağmen bu aralar bizim apartmanın önündeki bu yere dadanır oldu.
    Şimdi diyeceksiniz ne var bunda, haklısınız sorun buraya park etmesi değil zaten
    Sorun paşazadenin aracını park yerini ortalayarak park etmesi...
    Paşam yanına kimseyi yanaştırmamayı düstur edinmiş
    Akşam bu manzarayı görünce sinirden içim içimi yedi.
    Çıkmaması için arabamı arkasını park ettim ancak çıkacak yeri olduğundan vazgeçtim.
    Ancak bir ders alması lazım olduğunu düşündüğümden arabasının şoför mahalli olan sol ön kapısının yanına kapısını açamayacak şekilde park ettim.
    Dünyayının kendi etrafında döndüğünü sanan bu tür anlayışsız insanlara beyzbol sopası ile girişesim var

hocam ne oldu o araç çok merak ettim vallahi

2,5 sene sonra bu başlıkla karşılaşmak, tuhaf..olay büyümesin diye aracımı çektim, sonra unuttum gitti.
    Zaten o yerden tayin olalı da 1,5 seneden fazla zaman geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Sormayın arkadaşım aynı dertten şikayetçiyiz. Sürekli parkettiğimiz yere arabayı çıkarttığımız anda 10 dakkalık bile çıkarmışsak başkası parkediyor. Oysa herkes bizi tanıyor sitede oraya parkettiğimizi biliyor. Bir de bir parkedişleri var akıllara zarar. Ben bile acemi halimle mis gibi parkediyorum bu hayvanlar herhalde farklı bir ülkeden gelmişler ki vitez topuyuzla park kılavuz çizgisini hizalamaya çalışıyorlar.

Aynı dert bende de var sirkeci katlı otoparkı daha sakın ben çıksam vırttt koşa koşa arabayı çekıyolar son care duba dikicem asma kilitli
  • bu 2 araclik yer kapladigini sananlara inat alıcan bi smart oh. istersen dikine park et. zaten boyu normal bir arabanın eni kadar.
    burada bir esnaf var. hergun kavgalıyız adamla. ikitane sw aracı var bir park yapiyorki abartmıyorum 5 tane hb rahat sokarsınız. bir gün buna inat alicam o smartı. ağzı açık kalacak .avşağın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dıklemesıne park edılmesı gereken otoparka yanlamasına sokup 3 arabalık yerı kapatan gordum kendı mahallemde ben sen gene şanslısın..
  • konu ne kadar hortlasada, al kardeşim bunu,üzerinden geçersin...

Park Etme Özürlüleri
  • hocam uğraşma bence Allah'ından bulsun olan senin kapıya olur bence... bi ara bende uğraştıydım öyle sonu iyi olmadı. 4 araçlık diklemesine park edilen bi otoparkı vardı eski oturduğumuz apartmanın.soldaki 1. otoparkta araç vardı bizim komşuda 2 ve 3 nolu park yerine diklemesine değil çapraz girmiş. bence 4. park yerine bıraktım ama ders olsun diye sıkıştırdım olan benim arka tampona oldu çıkarken sıyırmış gelip bi özür bile dilemedi farkında değilim dedi pişkin pişkin baya sıkıntı yaşamıştım
  • Komşumuzunda yaptığı en masum parklardan birisi, sizce buraya girerken veya çıkarken önündeki ve arkasındaki(benim arabam) araca dokunmaması mümkün mü?Kullanmadığım aracımın ön ve arka tamponları çizik içinde artık.

Park Etme Özürlüleri

Park Etme Özürlüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agandon -- 22 Şubat 2013; 12:17:31 >

• Sizinki yine iyimiş. Burda eski bi komşu park yeri girişine son model bmw'sini park ediyordu. Evet yanlış duymadınız otopark girişine tek araba geçebilecek yere. Aksam giremiyodunuz çıkmak isteyen kapıyı çalıyordu adam çıkıp yol veriyordu. Bende birgun sabah erken çıktım sabahın 6'sında ziline bastım. Paşam geldi sabah sabah rahatsız olmuş. Orda patladım burda hastası olan var o var bu var dedim. Sonra üzerime saldırdı. Gittim karakolda şikayetçi oldum. O gunde inadına arabayı oraya bırakıp işe taksiyle gitmiş nasıl bir hayvansa. Komiser binaya kadar geldi adamı mahalleye rezil etti. Karısı çolugu çocugu var diye mahkemeye vermedim. Demek isteğim hayvan her yerde hayvan mekanlar farklı olabiliyor sadece. Allahtan 3 ay sonra taşındı da kurtulduk ayıdan.
  • e bmw bu beee istedgin yere koyan BMW bak alman bah kalite beeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Komşumuzunda yaptığı en masum parklardan birisi, sizce buraya girerken veya çıkarken önündeki ve arkasındaki(benim arabam) araca dokunmaması mümkün mü?Kullanmadığım aracımın ön ve arka tamponları çizik içinde artık.

Park Etme Özürlüleri

Park Etme Özürlüleri

Bu şekilde park ederken dokundurmadan dolayı tampon çizilmez. Benim de sıklıkla yaptığım bir park şeklidir yer olmadığından. Tek bir çizik bile yok tamponunmda veya dokunduklarımın tamponlarında..

• Fotoğrafta tam belli değil ama arabanın sol önü yarım metre dışarıda, , girerken öndeki arabayı çizmişti zaten. Dediğim gibi bu en masum park şekli olanı, bazen öndeki araç benim arabam da oluyor. Ama kendi arabasının ön ve arka tamponları çizikler içinde herhalde durup dururken olmadı bu çizikler değil mi?
  • Yukardaki park şeklinde bir sıkıntı yok ki. Bir kaç manevra ile rahat girer o araç oraya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.