Şimdi Ara

Park Halinde Aracıma Vur Kaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin yine iyimiş benimkine üniversitenin önünde vurmuş birisi . güvenlikçi salaklar plakayı almak yerine telefonunu yaz demişler.vuran telefon sallamış gitmiş.polis kamera kayıtlarını istedi.hemen yanında kamera var kör noktaymış.gitti cepten 450tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 2 Şubat 2019; 18:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    Emniyetin takdir yetkisini bilmiyorum bu konuda. Çünkü kaza anında araç orada yok, ihbar var videoda aracın rengi ve modeli ile %100 uyumlu ama plaka belli değil videoda.
  • Salı günü karakolda şikayet başvurumu yaptım. Memure hanım 7-10 içinde tekrar aramamı, aracıma çarpana ulaşmaya çalışacağını, kamera kaydının ve plakanın çok avantajlı olduğunu söyledi. Bu arada aracını yaptırma dedi. Plaka sisteminde arama yapınca kırmızı renkli bir fiat scudo olarak şirket üzerine çıktı araç, çıkan şirket ise google'dan aratınca ığdır ! merkezli bir firma :). Telefon numarası çıkmadığını belirttiler. Bakalım neler olacak
  • Öncelikle geçmiş olsun, diğer yandan hâlâ duyarlı insanların olduğunu görmek çok güzel. İnşallah en kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlandırırsınız, selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera kayıtlarında notu bırakan da var mıydı?
    bence onu bulup en azından telefon ile teşekkür edin.
  • o kadar büyük aracı park sensörü varmış gibi hızlıca geri geri yola çıkarmak...
  • Hocam mesajı farketmemişim:) Aradım etrafa sordum buldum ama kabul etmedi sanırım belki belaya bulaşabilir gibi düşündü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.