Şimdi Ara

Park Halinde Vurup Kaçmışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: greenflash

Konuyu güncelleyip bilgi vermek istedim. Çevredeki dükkanları, evleri kapı kapı dolaştım ama gören yok.

Sadece çiçekçide çalışan bir eleman fren sesi duymuş. Sonra da yerde fren izi görmüş. Bu bilgiler ışığında hasarın güvence fonundan karşılanması gibi bir hak talep edebilir miyim?

Çevrede bir kavşakta mobese de var. Ancak benim aracıma sürten araç sağ yanından sürttüyse kavşaktaki kameralara (dönüş yapmadığı sürece) gözükmeyecek.

Şimdi sanayideki ustalardan teklif alıyorum. Bir ustadan düzeltme ve boya dahil 3.5 4 gibi fiyat geldi. Zaten bu fiyatlara çıkabilecek durumum yok.

Güvence fonu nedir bilemem ama ben olsam sanayi yerine servise veririm gıcır gıcır çok çok 8-10 bin zararına satarsın ilerde ama belgen olur.Bir daha da yola vs bırakmasın aracını bu örnek olmuş  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayiden bir ustadan 6bin lira fiyat teklifi aldım. Kaskoyu işin içine sokarsak %30'unu cebimden ödemem gerekecek. Belki daha uyguna da olur diyor ustam. Ekspertiz bakacakmış ilk önce dosya açılıyormuş.

Yetkili servise henüz gitmedim. İkilemdeyim. Yerimde olsanız siz ne yapardınız?

Vergi borcum olduğu için cebimden yaptırırsam zorlanırım. Diğer türlü de tramere girecek bir kayıt olacak.

• öncelikle geçmiş olsun

bence bu araca römorklu bişey sürtmüş. benim fikrim çöp kamyonun kamyonlarının işi gibi gözüküyor resimlerden anladığım kadarıyla

• arkadaşlar fikir vermesi için konuyu güncelliyorum. Aracımı geçen hafta Bornova 2.Sanayi'de bir ustaya bıraktım. Aynı sokakta annem de yaklaşık 15 sene esnaf lokantası işletmişti. Cebimden ödedim ama güzel bir işçilik ile 1 haftada teslim aldım.

Başka yerlerden de fiyat almıştım ama en ucuz yapan yere yaptırmaktansa güvendiğim ustalara emanet etmeyi tercih ettim.

Yaptığım masraf beni belki zorlayacak ama arabama çarpıp kaçan vicdansızın her gün kulaklarını çınlatacağım.

İlk fırsatta da boyalı resimleri eklerim.

Şu an ön tekerden gelen uçak motoruna benzer bir uğultu sesi var. Sanayideki ustam rulman olabilir çarpmanın etkisiyle olmaz ama dedi. Yarın servise gidip bir soracağım 4 lastiği de kontrol ettirmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.