Şimdi Ara

Park sensörü tavsiyeniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
72.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaK

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

MustafaK ikinci linktekinin aynısını kullanmaktayım(marka farklı olabilir belki) ve gayet memnunum. Türkçe ses ile uyarı olması gayet iyi bence. Kaç metre kaç santim kaldığını söylüyor. Sıfıra yaklaştığınızda "aracı durdurunuz" diyerek son ikazı da yapıyor. Fiyatı da uygun.

Bir kaç sorum olacak:
    Santim olarak hassasiyeti hangi aralıklarda. 30 20 10 gibi mi?
    Diyelimki konuşma istemiyorum, belki ekranı da göz önüne koymayacağım. Konuşmayı kapatıp bipleme ile ikaz yapmaya devam ediyor mu?

Evet her 10 santimde bir söylüyor. Ve ekran üzerinde de yeşil sarı kırmızı renk ile yakınlığı gösteriyor. Sesi kapatılıyor mu hiç bir bilgim yok. Üzerinde bir düğme var ama hiç basmadım. Reset düğmesi olabilir diye basmaya da çekindim. Bip ikazlı olanları da bulabilirsiniz tahminimce biraz daha ucuzdur onlar ama arada pek fark olmaz. Kaldı ki Türkçe ikazlı olması biplemeye göre daha lüks bir ayrıntı.

Alıntıları Göster
    Konuyu canlandıralım . Arkadaşlar ben park için yan sensöre ihtiyaç duyuyorum. Bu konuda önerebileceğiniz bir sensör sistemi var mı? Ya da sensörü çok olan park sensör sistemlerinden bir tane alıp sensörlerin bir kısmını yan tarafına monte ettirsem işimi görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: nsy77

Konuyu canlandıralım . Arkadaşlar ben park için yan sensöre ihtiyaç duyuyorum. Bu konuda önerebileceğiniz bir sensör sistemi var mı? Ya da sensörü çok olan park sensör sistemlerinden bir tane alıp sensörlerin bir kısmını yan tarafına monte ettirsem işimi görür mü?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şunu almayı düşünüyorum. Daha önce kablosuz kullanan var mı?
    http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-kablosuz-4-lu-arka-25-mt-30-cm-minimum-park-sensoru-34f003/productDetails.aspx?productId=otm34f003&categoryId=20024957

• quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Arkadaşlar şunu almayı düşünüyorum. Daha önce kablosuz kullanan var mı?
    http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-kablosuz-4-lu-arka-25-mt-30-cm-minimum-park-sensoru-34f003/productDetails.aspx?productId=otm34f003&categoryId=20024957

Alıntıları Göster
    Kablosuzu bilmem de yukarıda tavsiye edilen Türkçe ikazlıyı aldım memnunum. Fakat cihaz "70 santim" diyene kadar mesafe 50 santime düşüyor.

• Ekranlıya konuşana gerek yok en iyisi bip bip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance883

Ekranlıya konuşana gerek yok en iyisi bip bip
    Ekranlı olanlar, özellikle de dikiz aynasına asılanlar tam bir saçmalık. Geri geri giderken dikiz aynasına kim bakar? Geri giderken sürücünün sağ elini yolcu koltuğunun arkasına atıp geriye doğru dönmesi gerekir güvenli görüş için. Buzzerlı yani biipli olan modeller en kullanışlı. Ekranlı olanların montajı da sıkıntı. Döşemelerin altından, oradan , buradan habire kablo geçir dur. Kablosuz olan güzelmiş ancak fiyat çok pahalı. Kısacası ekrana, konuşmaya falan gerek yok. 30-40 liraya biipli olandan alın. İki gün sonra seslere tam olarak alışıyorsunuz mesafeyi tahmin edebiliyorsunuz çok rahatlıkla.
  • bip bip kullanışlı kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bip bip kullanışlı kesinlikle
    konu biraz eskimiş hortlamış. ama neyse.. kablosuz park sensörü almayın. ben bikere aldım, satıcı uyarmıştı, bazen hatalı algılama yapar diye. gerçekten de bazen hatalı algılıyor. olmayan şeyler görebilir. bazen saçmalar. tavsiye etmiyom. en son bimden toolmax diye Türkçe konuşan renkli ekranlı bi sensör aldım 45 TL ye, montajını da tamamen kendim yaptım, , 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok memnunum. herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sred

Ekranlı olanlar, özellikle de dikiz aynasına asılanlar tam bir saçmalık. Geri geri giderken dikiz aynasına kim bakar? Geri giderken sürücünün sağ elini yolcu koltuğunun arkasına atıp geriye doğru dönmesi gerekir güvenli görüş için. Buzzerlı yani biipli olan modeller en kullanışlı. Ekranlı olanların montajı da sıkıntı. Döşemelerin altından, oradan , buradan habire kablo geçir dur. Kablosuz olan güzelmiş ancak fiyat çok pahalı. Kısacası ekrana, konuşmaya falan gerek yok. 30-40 liraya biipli olandan alın. İki gün sonra seslere tam olarak alışıyorsunuz mesafeyi tahmin edebiliyorsunuz çok rahatlıkla.

Arkaya park ederken tamam kafa arkada oluyorda bir anlık dikiz aynasına bakarak engele ne kadar mesafede olduğunu görmek çok kullanışlı oluyor. Ekransızlarda sadece ses duyuyorsun engele sağdan mı, soldan mı, yoksa ortadan mı yaklaştığını bilemiyorsun. Ekranlılar da engel hangi tarafta, kaç cm kaldığını gösteriyor ve özellikle park ederken ve gece çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Arkaya park ederken tamam kafa arkada oluyorda bir anlık dikiz aynasına bakarak engele ne kadar mesafede olduğunu görmek çok kullanışlı oluyor. Ekransızlarda sadece ses duyuyorsun engele sağdan mı, soldan mı, yoksa ortadan mı yaklaştığını bilemiyorsun. Ekranlılar da engel hangi tarafta, kaç cm kaldığını gösteriyor ve özellikle park ederken ve gece çok işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-on-off-voice-park-sensoru-ister-sesli-ister-sessiz-ozellikli/productDetails.aspx?productId=otrotart233&categoryId=20024957

ben bunu almıştım kendim monte ettim gayet memnunum tavsiye ederim...

• quote:

quote:

Engelin sağda mı, solda mı olduğunun bir önemi yok ki. Engel engeldir. Sağda da olsa duracaksın, solda da olsa duracaksın çarpmamak için. Ekranlı olanlar hem kullanışsız hem de fazlaca görüntü kirliliği yaratıyor. Ekransız olanları sadece bagaja monte ediyorsunuz. Kabinde hiçbir müdahale ve görüntü kirliliği olmuyor. İki gün kullanınca her şeyine alışıyorsunuz. Sese göre mesafeyi birebir anlıyorsunuz. Boşu boşuna aracınızın tavan döşemesini söktürmeyin bence.

• quote:

quote:

quote:

Engelin sağda mı, solda mı olduğunun bir önemi yok ki. Engel engeldir. Sağda da olsa duracaksın, solda da olsa duracaksın çarpmamak için. Ekranlı olanlar hem kullanışsız hem de fazlaca görüntü kirliliği yaratıyor. Ekransız olanları sadece bagaja monte ediyorsunuz. Kabinde hiçbir müdahale ve görüntü kirliliği olmuyor. İki gün kullanınca her şeyine alışıyorsunuz. Sese göre mesafeyi birebir anlıyorsunuz. Boşu boşuna aracınızın tavan döşemesini söktürmeyin bence.

Alıntıları Göster
    Aracıma arka park sensörü bakıyorum ancak büyük ekrandan ziyade sade küçük bişi olsun istiyorum önerebileceğiniz marka model var mıdır forumdaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shewalayte

Aracıma arka park sensörü bakıyorum ancak büyük ekrandan ziyade sade küçük bişi olsun istiyorum önerebileceğiniz marka model var mıdır forumdaşlar.

Alıntıları Göster
    cenmax iyidir tavsie ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESL SİGORTA

cenmax iyidir tavsie ederim

Alıntıları Göster
    Bosch Urf 7 çok kaliteli bir ürün ama fiyatı 500 TL'ye yakın ( işçilik dahil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: acegod

Bosch Urf 7 çok kaliteli bir ürün ama fiyatı 500 TL'ye yakın ( işçilik dahil )

Alıntıları Göster
    Şu linkteki nasıldır sizce?
    Kullanan var mı?

• anonem kullanıcısına yanıt
    Aradığım sensör buydu işte. Teşekkürler...
  • gunnslinger kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de aldım bundan. 1 buçuk yıldır bozulmadı güzel çalışıyor.
  • Bende park sensörü araştırıyorum bu üründe boya gerekiyormuş, güncel olarak tavsiye edeceğiniz başka marka var mı ?
  • Steelmate marka park sensörlerine göz atın. Tavsiye ediyorum çünkü ürünlerini biliyorum. Birçok araç firmasına direk montaja ürün veriyorlar, araba, ağır araç, motosiklet, vs. Park sensörü yapan markalara fason ürün yapıyorlar. Sadece ön park sensörü olan ayrıca bir modeli var, sadece arka park sensörü olan modelleri var, hem ön hem arka park sensörleri var, dilerseniz 8li dilerseniz 6lı kullanın. Türkçe olan modeli var, 15metreye kadar kablosuz olan modeli var, yani arkadaki kontrol ünitesiden öndeki öten buzzer'a yada ekrana kadar kablo çekmeye gerek kalmıyor, tampon altı takılan var, özellikle ticari arabalar için uygun, metal tampon demiri olan jeepler için uygun, LED, LCD, TFT HD gibi ekranlı modelleri var sadece bip bip öteni var.
    Steelmate'in Türkiye sitesi var, bulabileceğiniz ürünler orada mevcut, ziyaret edin, inceleyin. Park sensörü tavsiyeniz Park sensörü tavsiyeniz Park sensörü tavsiyeniz Park sensörü tavsiyeniz

• Üç adet farklı park sensörünü sürekli öttüğü için çöpe attım. Ekranlı tavsiye edebileceğiniz, kullanıp da memnun olduğunuz park sensörü var mı? Bıktım artık.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    hocam aldınız mı bişeyler. tavsiyeniz var mıdır?_
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.