Şimdi Ara

Parke Gıcırtısı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yowzah

quote:

Orijinalden alıntı: anakata

quote:

quote:

quote:

quote:

Cagur cugursa sorun var demektir

gacır gucur olaydı iyiydi

Bi nebze tatmin edebilirdi

parke bağırtmayı seviyor olmalısın

Özel ilgi alanım, şap şap vururum hatta

Şap şapsa sorun var demektir, pat pat olsa iyiydi Bu seni tatmin eder miydi?

Kesinlikle, pata pata pata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çare Drogba
  • Gıcırdayan alan çok değilse parkelerin birleşim yerlerinden silikonun geçebileceği bir delik aç matkap ile bas içeriye silikonu sonra açtığın delikleride macun ile kapat tamamdır.
  • okey beyler
  • ulan parke sesi bile cinsellik çağrıştırır olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 4 Ekim 2013; 10:11:53 >
  • Merhaba,
    Laminat parke döşeli olan salon ve yatak odası gibi suyla ilgisi olmayan odalardan çıtırtı gelmeye başladı.
    Üzerinde gezerken çıkarken bu sesi nasıl kesebilirim.Ara kat ve rutubet nem yok.Bina yaşı 4
    (2 Yaşında Serfloor-Laminat parke var)
  • dunkela kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Laminat parke ses yapıyorsa bil ki kilitleri kırılmıştır ve de çözümü yoktur. Bu sorun genellikle bozuk zeminlerde oluşur. Ama markayı belirtmişsin ki bence sorun markadan kaynaklanıyor da olabilir. Serfloor Tv'deki program sayesinde marka olmuş dandik bir firmadır. Çin mallarını yıllarca marka diye kakaladılar. Sen de muhtemelen reklamlardan etkilenerek almışsındır. Sadece geçmiş olsun diyebilirim. @dunkela
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhano74

Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Laminat parke ses yapıyorsa bil ki kilitleri kırılmıştır ve de çözümü yoktur. Bu sorun genellikle bozuk zeminlerde oluşur. Ama markayı belirtmişsin ki bence sorun markadan kaynaklanıyor da olabilir. Serfloor Tv'deki program sayesinde marka olmuş dandik bir firmadır. Çin mallarını yıllarca marka diye kakaladılar. Sen de muhtemelen reklamlardan etkilenerek almışsındır. Sadece geçmiş olsun diyebilirim. @dunkela

Teşekkürler erhano74
    Bölge bayisi bana yakın diye serfloora yaptırmıştım.
    Keşke cadde üzerindeki esnafa yaptırsaymışım,en azından malın arkasında dururlardı.
    Bu elemanlar ise telefonla aramaklada bulunmuyor,bulsan bile binbir türlü bahane.
    YAPTIRACAKLARA TAVSİYE : SERFLOOR DAN UZAK DURUN,MAHALLEDEKİ ESNAF DAHA GÜZEL İŞÇİLİK GÖSTERİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunkela -- 7 Eylül 2017; 9:1:34 >

• Ben de 3 ay önce tüm evi çamsan parke ile döşettim istisnasız evin her tarafında parke çıtırdama yapıyor çamsan da çok kalitesiz çıktı eksper çağırdım işçilik hatası dediler bir odayı söktürüp altındaki 5mm şilte yerine strafor koydurdum gene çıtırdama var parkeler dandik çıktı şimdi düşünüyoruz ne yapalım diye

• Laminat parke gıcırtısı yaşayan arkadaşlara öneriyorum:

https://www.dekordiyon.com/laminat-parke-gicirtisi-nasil-giderilir/

• bende parke gıcırtısı hakkında sorunlar yaşıyordum saolsunlar https://billa.com.tr/parke-gicirtisi-nasil-gecer/ bu yazı sayesinde sorunu çözdüm

• Pudra dökün
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.