Şimdi Ara

Parke leri fotosu çekilmiş evin oda ve salonlarında görmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz lamine parke üreticisiyiz.Aklımda şöyle birşey var mümkün mü bilmek istedim. Ürettiğimiz çeşitli parkelerin fotolarını çekip,müşterinin parke düşetmek istediği evin odaları ve salonlarının fotolarını çekip resimlerin üzerinde nasıl durucağını göstericek bir programa ihtiyacım var. Gerekirse bunun için kursada gidebilirim. Daha önce bu tip bir program kullanmadığım için sizlere sormak istedim. Ne önerirsiniz acaba ?

• Photoshopla hallolabilir sanırım.
  • Belki tam bu iş için modelleme yapan bir program vardır diye sormak istedim.Photoshop dışında başka bir seçeneğim varmı ?
  • Öyle bir program olduğunu sanmıyorum.Mutlaka Photoshop veya ona benzer bir programla yapılır.
  • 3d maxlede yapabilirsin fotoğraf üzerinde yerleşim birebir hem photoshoptan daha verimli olur yansıma bile verebilirsin hatta bununla ilgili bir video var bulursam eklicem
  • Şimdi biryerden daha mesaj bekliyordum onlarda 3D Studio Max 9 ı söylediler. Sanırım bu programı alacağım. Video yu ekleyebilirsen çok sevinirim.Teşekkürler
  • dostum bak bu linkte tam senin aradığın uygulama var gerçek fotoğraf üzerine yansımalı malzeme yerleşimi

http://www.tr3d.com/index.php?islem=bak&id=bilgi&r=438

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 18 Haziran 2009; 12:28:42 >
  • Of hocam çok teşekkür ederim. İyice bi hatim edeyim bari siteyi
  • önemli değil aradığın şey linkte video var indir o videoyu izle çözeceksin işi
    quote:

Orjinalden alıntı: TheProdigy

Of hocam çok teşekkür ederim. İyice bi hatim edeyim bari siteyi
  • Saolasın hocam onu indiriyordum bende. Buarada eğitim cd lerini buldum 3d studio max 9 un. Hiç bilmediğim için programı bana güzelce sıfırdan öğretir diye düşünüyorum.Ne dersin ?
  • sana bağlı öğretebilirde nerden buldun eğitim cdlerini bana link verirmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: TheProdigy

Saolasın hocam onu indiriyordum bende. Buarada eğitim cd lerini buldum 3d studio max 9 un. Hiç bilmediğim için programı bana güzelce sıfırdan öğretir diye düşünüyorum.Ne dersin ?
  • tabi.Pm attıyorum.
  • üstad bana da yollayabilirmisin linkleri bende merak saldım da bu programa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.