Şimdi Ara

Parks and Recreation (2009-2015) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
6
Favori
6.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 6. sezonu da bitirdim. Bazen 4 ve 5. sezonların gerisinde kaldığını düşünsem de efsane bir sezon finali yaptı. Konser, 3 yıl sonrası falan derken inanılmaz iyi toparladılar.

Ann ve Chris'in bebeği üstünde daha fazla durulabilirdi. Leslie gibi biri nasıl sonradan öğrenir bebeğin doğduğunu Bir şekilde doğum anında yanında olmasını beklerdim.
    Şu Jerry'nin isimlerine bitiyorum ya, adam en sonunda Terry oldu
    Bir yandan da üzülüyorum adama sürekli dalga konusu

•  Parks and Recreation (2009-2015)
  • Önceki sayfalarda da gördüm bunu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Videonun tamamı;

Yorumlar çok iyi
     Parks and Recreation (2009-2015)

• 7x3-4 ne güzel bölümdü ya, bir fena oldum vallahi. Ron-Leslie aralarındaki bağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 29 Mart 2018; 19:2:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vee diziyi bitirdim. Çok harika bir final yaptılar. Her şey açığa kavuştu, kim nerede ne yapıyor hiçbir şeyi ortada bırakmadılar.

Finalde Ann ve Chris gelmese çok küzülürdüm, iyi yaptılar getirdiler onları da.
    Garry/Jerry/Larry/Terry/Barry'e bak ya, vali olmuş
    Leslie'ye de bu yakışırdı. Ben ikisi de olmaz zannediyordum ama Ben -kocası olan - ona bıraktı işi.
    April ve Andy'e de çok sevindim. April karnındaki bebeği gösterdiğinde Andy

Çok iyi diziydi ya. Her türlü karaktere ısındım, şu zamana kadar sevemediğim Jean Ralphio'ya bile son bölümlerde güldüm

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 31 Mart 2018; 0:27:51 >

• Mesajı görünce finalini tam hatırlamadığımı fark ettim ve açtım bir daha izledim. Gecem güzelleşti.

• https://twitter.com/parksandrecnbc/status/980099865832075265?s=19
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Başladım diziye. İlk 4 bölümü izledim ancak beklentim daha farklıydı. Ron Swanson dışında ilgi çekici tek bir karakter bile yok. Ron Swanson da çok az görünüyor bölümlerde. Başroldeki kadına hiç ısınamadım. Hatta komedi dizilerinde kadın başrol olmasına karşıyım, cinsiyetçilik değil, sadece auraları uygun gelmiyor bana.

Toparlar umuduyla devam edeceğim. Yorumlar çok iyi çünkü. Özellikle forumdan @Ron Swanson 'a nickini veren karakterin olduğu dizi olması sebebiyle umutlarımı hala yukarıda tutuyorum.
  • Hocam ben de ilk sezon bazı karakterlerin çok arkada kaldığını düşündüm ama dizi arap atı gibi sonradan açılıyor
    Özellikle Chris ve Ben geldikten sonra başka bir hale bürünüyor.

• Dizinin ilk sezonunu iyi olmayan 2 saatlik bir pilot bölüm olarak düşün. İlk başladığımda Leslie'yi ben de sevmemiştim, hatta başrol Ron değil diye de hayal kırıklığı olmuştu ama 2.sezonla birlikte konuk oyuncular olsun, yeni karakterler olsun dizi level atlıyor.
  • Yorumlar için teşekkürler sevgili dostlarım. Yavaş yavaş devam edeyim o zaman.
  • 5.sezon bitti.

Diziye başlamadan önce alttaki gifin nereden geldiğini, diziye başladıktan sonra da dizide hangi bölüm göreceğimizi merak ederdim. Nihayet sezonun son bölümünde karşıma çıktı.

Ron Swanson'ın baba olacağını öğrenince ben de benzer bir tepki verdim desem yalan olmaz.

• WISDOM kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 9 Nisan 2018; 22:11:19 >
  • Diziyi bitirdim. İzlediğim en iyi komedi dizilerinden birisiydi. Harika bir final yaptılar, bana göre izlediğim diziler içerisinde en iyi final yapanlardan biriydi kuşkusuz. Dizide en çok Ron, Andy ve April'a güldüm desem yalan olmaz. Hele Andy'nin bazı sahneleri var ki, kahkaha atmaktan sahneleri kaçırmayayım diye diziyi durduruyordum.

7.sezon, dizinin son sezonu olmasından ötürü sezonun geneli doğal olarak duygusal geçti. Harika bir final yaptılar. Dizideki karakterlerin gelecekte neler yapacağını görmek de hoş oldu.

4.bölümde nevi şahsına münhasır bir karakter olan Ron'u o şekilde görünce duygulanmadım desem yalan olur, yukarıda da değinilmiş zaten.

Son bölüme gelirsek...

Ann ve Chris'in geri dönmesi beklediğim bir şeydi, gerçekleştiğini görünce de sevindim açıkçası.

April'in ikinci çocuğuna hamile olduğunu gösterdiği anda Andy'nin olayı anlamayıp saçmalaması...

Kapanışı da Andy ile yapalım. Klasik Andy...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 15 Nisan 2018; 4:44:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Ron Swanson TV tarihinin en bomba karakterlerinden biri.. Hele hernia muhabbettinden sonra yerlerde süründüm gülmekten..
    şu anda o sahneyi izliyorum

o değil de aubrey plaza 'nin gelişimini görmek

öncesi

sonrası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• s02e08

ron reyizin, tammy için kurduğu cümleler

"every time she laughs, an angel dies "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.