Şimdi Ara

PARLAK GELECEK TERSİNİ SÖYLÜYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 2 tane soru vardı böyle fizikte.ve evet karmaşık işlemli sorular ve çok yorum yapılamayan sorular zor olur.
  • Ya arkadaslar simdi soyle bir sey var gercekten bu yilki sinav gecen yila gore kolaydi bu tartisilmaz bence. Ama kolaydi derken de herkes full yapiyor felan anlaminda da degil. Ben 2013 lys fizilte 27 yapmistim bu yil 18 yaptim. Matematiginde 33 yapmistim bi yil 39 felan yaptim yani bazilari kolay bazilari zor. Ustelik zaman faktoru fende degil ama matta cok sorun olusturdu. O yuzden cok kolaydi demekte yanlis cok zordu demekte yanlis. Kisiden kisiye degisir. Bu forumda 2016 2015 den zordu diyen de gordum, 2016 tum yillardan daha kolaydi diyen de gordum o yuzden kesim bir sey soyleyemeyiz kardeslerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bari biriniz dusuncesini soyleyeydi iyiydi bi tahmin felan :D

• kaybolanmamut K kullanıcısına yanıt
    Olum anlamıyo musun onlar zor ama bi sorunun zor olması için başka sorular da var artık bi sus

• Ruardc kullanıcısına yanıt
    tamam sakin ol dostum sınav geçmiş bitmiş zaten herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim bu saatten sonra
  • deankiller kullanıcısına yanıt
    2015mat geo zordu diğerleriortalama idi ve o zorlukta ve tarzda soruları kaerkök birey c birey b gibi kitaplarda görebilirsin
  • kaybolanmamut K kullanıcısına yanıt
     PARLAK GELECEK TERSİNİ SÖYLÜYOR
  • MetalTuRK M kullanıcısına yanıt
    Hangi sene daha çok çalıştın

• Fizik kolaymiş neresi kolay zorlayan işlemli soru var anlasilmayan soru var ayrinti bilgi dikkat isteyen soru var çok zor yorum sorulari var ama sınav çok nadir sorulan konulardan zor soruyu çakmis 2 3 tane ama sınav kolay demi ahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: deankiller

Hangi sene daha çok çalıştın

Bu ilk yilim kardesim lys 2 ye girmezden bikac gun once 2013 2014 lyslerini cozmustum oyle soyledim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.