Şimdi Ara

### PARLAKGELECEK.COM 2015 YGS TAHMİN SONUÇLARI VE ANALİZİM (YGSDEN TOKAT YİYENLERE) $$$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Trident682

boşa o kadar yazmışın 13k olup 15 sosyal yapan adamı 20k olup 25 sosyal yapan geçiyo iş sosyalde bitiyo diğerlerini herkes aşağı yukarı aynı yaptı zaten.

ben anlamıyorum dedğinizi ya ya da anlatamıyorum.
    iş sosyalde bitmiyo, iş fende bitiyo.
    fen 4 puan vermesine rağmen ygs2 de , 0,9 puana düşüyor
    mat 3 puan vermesine rağmen ygs2 de, fenden fazla puan veriyor
    iş sosyalde bitmyor iş fende bitiyor
    sosyal de yanında tuz işte
    neyi boşuna yazmışım kardeşim neyi?
  • 3 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLARAK BU KONUYU AÇIYORSUN CAPS LOCK U DA AÇIK UNUTUYORSUN BENDE SANA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM BELLİ Kİ BÜYÜK HARFLERDEN ANLIYORSUN SADECE KUYRUK ACISI DERLER BİZİM ORADA... SINAVA AZ KALA İLK 1K DAKİLER SABAHTAN AKŞAMA LYS ÇALIŞIRKEN BAZILARIDA 5BİNDENTÜRKİYE1.LİĞİNE NİCKİ ALIP SOSYAL PLATFORMLARDA DOLAŞIR EĞER VARSA MARİFETİN GÖSTERİRSİN KENDİNİ BENİ BAZ ALMA LYS OLARAK O KADAR İYİ DEĞİLİM AMA İLK 10 BİNDE BENİM GİBİ EN FAZLA 500 KİŞİ VARDIR ONLAR DÜŞER YANİ HELE 5 BİNDE 100 KİŞİ ANCA DÜŞER SEN BENCE FAZLA UĞRAŞMA.....

EDİT 9K DA Kİ ARKADAŞIMIN NETLERİNİ VE 7K DAKİ ARKADAŞIMIN NETLERİNİ YAZDIM 9K DAKİ İLE 15 PUAN 7K DAKİ İLE 13 PUAN MF3 TE FARK VERDİ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 10 Haziran 2015; 1:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

3 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLARAK BU KONUYU AÇIYORSUN CAPS LOCK U DA AÇIK UNUTUYORSUN BENDE SANA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM BELLİ Kİ BÜYÜK HARFLERDEN ANLIYORSUN SADECE KUYRUK ACISI DERLER BİZİM ORADA... SINAVA AZ KALA İLK 1K DAKİLER SABAHTAN AKŞAMA LYS ÇALIŞIRKEN BAZILARIDA 5BİNDENTÜRKİYE1.LİĞİNE NİCKİ ALIP SOSYAL PLATFORMLARDA DOLAŞIR EĞER VARSA MARİFETİN GÖSTERİRSİN KENDİNİ BENİ BAZ ALMA LYS OLARAK O KADAR İYİ DEĞİLİM AMA İLK 10 BİNDE BENİM GİBİ EN FAZLA 500 KİŞİ VARDIR ONLAR DÜŞER YANİ HELE 5 BİNDE 100 KİŞİ ANCA DÜŞER SEN BENCE FAZLA UĞRAŞMA.....

EDİT 9K DA Kİ ARKADAŞIMIN NETLERİNİ VE 7K DAKİ ARKADAŞIMIN NETLERİNİ YAZDIM 9K DAKİ İLE 15 PUAN 7K DAKİ İLE 13 PUAN MF3 TE FARK VERDİ....

capslokla yazmamın sebebi evde lenslerimi çıkarmam kocum.cok fazla eziksin ister acarım ister acmam.ben zaten kendi alanım olan matematiği fulledim fenden de yapabildiğimi yaptım türkceden zaten bı sey beklemiyodum 1 senedir türkce çözmüyodum sinav zor olunca çıktığımda zaten sorana matematiği yaptım türkceyi batırdım ama sıkıntı yok Lys matematikle ileri çekerim dedim.2. Senen ise senin daha iyi bilmen lazım sınavı. Osymnin son 2 senedir Lys ile eledigini.yarim beyinli arkadaslarım var dersanede sınavımda ilk 100 e girememiş ama sinavda 40-50 yapan evet acım var bu konuda ama kesinlikle benim daha iyi yapamamamdan degil genel olarak insanların hak ettigini alamaması.
    Bu arada burs buldum vestelden ayda 300 tl haftada 5 saat sistem bakıma gidicem merkeze sınava rahat gircem cunku tip olmazsa Okuluma devam edicem.
    Benim kuyruk acım bu ygsye degil benim kuyruk acım senin gibi 2 senede matematikten 10 konuyu sindirip 50 soruyu 70 dakikada çözemeyip ama sistem yuzunden benden daha huzurlu yaşayanlara.bu forumdakilerin hepsinden daha zor şartlar altıda daha fazla çalıştım ama burs bulmak için bile (istersen eski yazdıklarıma bakabilirsin onuryumun Kürt konusuna) bağlantılar tip yuzunden kabul edilmediğim oldu.
    Benim kuyruk acım buna, senin gibi dandik bı sınava degil kankam.
    Zaten benim yükselişim kaçınılmaz Güvender netlerimi atmıştım ama sen bakamadan ifşa olmamak için silmistim.ygsde de 100 deydim.senin sıranı bilmiyorum ama binli bi şeydi. Benim siralamam matematik ve geo okunmadan (0net) 3000. Bilmiyorum kimin kuyruk acisi var.profilim acik. Troll olsam falan profili 50 kere kapatırdim ac bak çelişki bul forumu bırakırım.
    Cok ağır konuşurdum ama mezun arkadaslarım var ne durumda olduklarını biliyorum o yüzden kendimi tutuyorum bence sen de alıntılama unutalım birbirimizi sinav açıklaninca mention at 2014 Lys ygs yerleştirme ve 2015 ygs Lys yerleştirme ve 100 kusur burs başvurumu buraya koyarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

3 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLARAK BU KONUYU AÇIYORSUN CAPS LOCK U DA AÇIK UNUTUYORSUN BENDE SANA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM BELLİ Kİ BÜYÜK HARFLERDEN ANLIYORSUN SADECE KUYRUK ACISI DERLER BİZİM ORADA... SINAVA AZ KALA İLK 1K DAKİLER SABAHTAN AKŞAMA LYS ÇALIŞIRKEN BAZILARIDA 5BİNDENTÜRKİYE1.LİĞİNE NİCKİ ALIP SOSYAL PLATFORMLARDA DOLAŞIR EĞER VARSA MARİFETİN GÖSTERİRSİN KENDİNİ BENİ BAZ ALMA LYS OLARAK O KADAR İYİ DEĞİLİM AMA İLK 10 BİNDE BENİM GİBİ EN FAZLA 500 KİŞİ VARDIR ONLAR DÜŞER YANİ HELE 5 BİNDE 100 KİŞİ ANCA DÜŞER SEN BENCE FAZLA UĞRAŞMA.....

capslokla yazmamın sebebi evde lenslerimi çıkarmam kocum.cok fazla eziksin ister acarım ister acmam.ben zaten kendi alanım olan matematiği fulledim fenden de yapabildiğimi yaptım türkceden zaten bı sey beklemiyodum 1 senedir türkce çözmüyodum sinav zor olunca çıktığımda zaten sorana matematiği yaptım türkceyi batırdım ama sıkıntı yok Lys matematikle ileri çekerim dedim.2. Senen ise senin daha iyi bilmen lazım sınavı. Osymnin son 2 senedir Lys ile eledigini.yarim beyinli arkadaslarım var dersanede sınavımda ilk 100 e girememiş ama sinavda 40-50 yapan evet acım var bu konuda ama kesinlikle benim daha iyi yapamamamdan degil genel olarak insanların hak ettigini alamaması.
    Bu arada burs buldum vestelden ayda 300 tl haftada 5 saat sistem bakıma gidicem merkeze sınava rahat gircem cunku tip olmazsa Okuluma devam edicem.
    Benim kuyruk acım bu ygsye degil benim kuyruk acım senin gibi 2 senede matematikten 10 konuyu sindirip 50 soruyu 70 dakikada çözemeyip ama sistem yuzunden benden daha huzurlu yaşayanlara.bu forumdakilerin hepsinden daha zor şartlar altıda daha fazla çalıştım ama burs bulmak için bile (istersen eski yazdıklarıma bakabilirsin onuryumun Kürt konusuna) bağlantılar tip yuzunden kabul edilmediğim oldu.
    Benim kuyruk acım buna, senin gibi dandik bı sınava degil kankam.
    Zaten benim yükselişim kaçınılmaz Güvender netlerimi atmıştım ama sen bakamadan ifşa olmamak için silmistim.ygsde de 100 deydim.senin sıranı bilmiyorum ama binli bi şeydi. Benim siralamam matematik ve geo okunmadan (0net) 3000. Bilmiyorum kimin kuyruk acisi var.profilim acik. Troll olsam falan profili 50 kere kapatırdim ac bak çelişki bul forumu bırakırım.
    Cok ağır konuşurdum ama mezun arkadaslarım var ne durumda olduklarını biliyorum o yüzden kendimi tutuyorum bence sen de alıntılama unutalım birbirimizi sinav açıklaninca mention at 2014 Lys ygs yerleştirme ve 2015 ygs Lys yerleştirme ve 100 kusur burs başvurumu buraya koyarım

SADECE ŞUNU BİL DOSTUM KİMİN HANGİ ŞARTLARDA SINAVA HAZIRLANDIĞINI BİLEMEZSİN EMİN OL ÇOK ZOR DÖNEMLER GEÇİRDİM BENİM KİMSEYE BİR LAFIM YOK AŞAĞILAYICI İFADELER KULLANAN 5 BİNDE HAK ETMEDEN BULUNAN BİLMEM NE DİYE BİR SÜRÜ LAF ETTİN EĞER BİR GÜCÜN VARSA ÇIKAR SINAVDA GÖSTERİRSİN BURADA GELİPTE İKİDE BİR 5 BİNDEKİLER ŞÖYLE BÖYLE DİYE LAF EDİP İNSANLARIN EMEKLERİNE HAKARET ETMEZSİN BENİM BÜTÜN DERDİM BU ÜSLUBUNLA Kİ BU MESAJINDADA YARIM BEYİNLİ ARKADAŞLARIM FALAN YAZMIŞSIN

SEN İNSANLARI KÜÇÜK GÖREN BİR ZAVALLISIN ARKADAŞLARINA YARIM BEYİNLİ VS. DİYEREK Bİ YERE VARAMAZSIN ÖNCE BUNU BİL ŞİMDİ GİT İSTER 1.OL İSTER -1. AMA ÖNCE ADAM OL İNSANLARA DEĞER VERMEYİ ÖĞREN BENDEN BU KADAR....

• Bu nasıl mantıktır yahu . Ygs 1 puanı önde olan öndedir işte .Ha sosyal yapmış ha fen ne fark eder .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım bence uzatma artık ben kendi stresimi boyle atıyorum rahatsız oluyosan bloklarsin
    Forumda ne zaman tartışma büyüse adamlığa geliyo laf .alintilama artık veya mention atma baska konuda lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O isler oyle olmuyo kardesim. Turkce ve sosyalden yuksek yapip feni dusuk olan ayni siralamadakilere gore daha ondedir.

• fen tr sosyal üçü düşük mat yüksekse nolcak mf4 için

• Arkadaşlar bilmiyorum belki de yanlışım ama bana bu sene puan aralığı daha geniş gibi geliyor. Yani ygs'de kötü sıralamaların ekstra puana ihtiyacı geçmişe göre daha çok. Bunun sebebi de sınavın zor olmasıydı tabi ki.
    Mesela ben bizzat kendimden örnek vereyim. Ygs-1de 930. oldum. 460kudur puanım vardı. Yani birinciyle aramda tam 40 puan var. Normal şartlarda mümkün değildi böyle bir şey.
    Yani moralinizi bozmak gibi olmasın ama durum bu. Mesela benim 200 kişi öne gidebilmek için normalde 1 soru yapmam gerekirken, bu yıl 2 soru yapmam gerekecek. Öyle yani :(

• ilk 1000 bandı dediğin gibi geniş ama ben 15 binim 410 arkadaşım 9 bin 420 puanı var neyse hayırlısı herşeyin ya

• Bence bunu baz almayın. 2015 puanına obp yi ekleyip 2014 lys puan ve sıralamasına göre yazıyo saçma bi uygulama. Onun yerine 2014 e göre ygs sıralamanıza uygun netleri yazıp lys puanı hesaplayın daha mantıklı

• Ben birebir ygs lysden hesap yaptım da 10 puan yüksek gösteriyor diğer sitelere göre doğrusu o mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslaktahtakurusu -- 10 Haziran 2015; 12:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.