Bildirim
Parmagımı bükebiliyorum soruları alayım(SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
... -
... -
... -
Hocam o hastalık diye biliyorum. Hatta eklemleri çok ağrıyormuş böyle yapabilen insanların. Doğru mu? -
bende ritimli ossuruyom kapışak mı -
Benim de bir tanıdığımın çocuğunun kol derisi çakmak veya kibrit ateşinde bildiğin yanmıyordu. 5-6 yaşında erkek çocuk -
-
-
şov habere habere habere habere habere habere habere habere habere habere habire haber verdim -
Yo aga hiç agırmıyor -
-
O konu bana ait -
Voleybol oynayabiliyor musun ? -
Oraya bir kağıt koyacaksın ve parmağı lak diye bırakacaksın. Doğuştan bir silah taşıyorsun yanında -
Diger eklemlerinde de var mi yoksa sadece bu parmak mi cksjdjdn -
Dostum bu bazı hastalıklar için belirti olarak kabul edilebilir, ya da yapısal olarak böyledir. Eşlik eden başka bir şey varsa doktora gitmen faydalı olur. -
-
Ben 13-14 yasindayken bir ust sinifta elemanin biri tum parmaklarini degiriyordu.
Elastik gibiydi..
Ardindan hirslandim ben de yapacam lan dedim ben de degirmeye basladim ama sadece sol isaret parmagimi..
Herif bas parmak dahil hepsini degiriyordu..
Simdi twkrar isitmam gerek.
Ugrastiginiz vakit isita isita değdirebiliyorsunuz.
Yine ayni sekilde kucukken kulagini oynatmayi ogrenmistim.
O da sadece sol kulak. Sag tarafi oynatamiyorum.
Bazen konsantre olarak yapilabiliyor bu tarz seyler.
Bacaklari 180derece acmak vs. -
The Lasf Finger Bender
Benzer içerikler
- kafamda sürekli şarkı çalıyor ne yapmalıyım
- kilo aldıran iğne
- bisiklet sürmek boy uzatır mı
- süt içtikten sonra balık yenir mi
- 3 vardiya ne demek
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X