Arkadaşlar bu parmazk izi (fingerprint) sensör yurt içi bulma şansım varmı. Sadece sensör arıyorum modul olarak tümleşik değil(arkaına modul koydularmı fiatlar ucuyor). Yurt içi olmazsa yurtdışı nasıl temin edebilirim.
Ucuz kameralarla belki parmak izlerini alabilecegin duzenek yapabilirsin. Belki de sensorlere kiyasla daha iyi sonuc verir (?)
bana da acilen parmak izi okuyucu sensörü lazım.. ..
arkadaşlar birincisi parmak izi sensörünün fiyatını biliyormusunuz?? 100 dolar civarında... upek marka ...
arkadaşlar detaylı bilgiyi istersen mail atın.. size bi şirket ismi vereyim.. fakat hafta sonu ancak yollarım.
vizelerle uğraşıyomda.. kolay gelsinn
100$ mı!? Ben de arıyorum ama parmak izi okuyuculu mouse'lar falan var 60$ civarında yahu. Ayrıca IBM'in,Microsoft'un da parmak okuyucuları var 100$ değiller yani. Bayaa güzel programlı,USB'den bağlanan okuyucular hem de.
ya arkadaşlar parmak izi okuyucu modülünü yapmam gerekiyo.. biliyorum birazcık zor.. hakkında neler biliyosunuz.. modül için bi de kontrollür almam lazım picler yetmiyo.. herhangi bi bilgisi olup bu konuda araştırma yapmış olanınız var mı? şimdiden teşekkürler..
Merhaba, AR&GE'ciler için parmak izi donanımı ve yazılımı tedarik eden çok fazla firma yok. Benim de çalışanı olduğum DIGENT firması parmak izi sistemleri için altyapı (HW&SW) satıyor. Sensörlü modüller yanında sadece sensör de satılıyor. Şu linkten inceleyebilirsiniz :http://www.digent-tr.com/urunler/fimodule.html Sensör resimlerinin altında pdf linkler mevcut. İndirip inceleyebilirsin. Kolay gelsin.
40ytlye parmak izli flash bellekler bulunuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme