Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: scab_bard Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
114
Favori
59.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adamlar kampanya koşullarının her yerine yazmışlar. Hatta Parolapara bir insan olsa alnına bile yazarmış sormasınlar diye. O derece yazmış yani 😀

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]
  • Sanal kartla migros sanal marketten alışveriş yapınca iade yatıyor mu yoksa fiziki kart mı olması gerekiyor? Koşullarda fiziki kart şart diye yazılmamış ama

• 2 hesaptan alım yaptım. birine 150 cashbak geldi diğerine gelmedi. aynı siteden alışveriş yapıldı. yaşayan var mı?

para gelmeyen hesabı yeni açmıştım. ama ikiside onaylı farklı kimliklerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Aralık 2024; 22:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Sanal kartla migros sanal marketten alışveriş yapınca iade yatıyor mu yoksa fiziki kart mı olması gerekiyor? Koşullarda fiziki kart şart diye yazılmamış ama

Sanal kartla migros sanaldan sipariş geçtim marketten 200 iade geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_3r3n

ilk harcama kampanyası da uçmuş
    bu ilk harcaması kampanyası gelicek mi bilgisi olan var mı
  • erryan45 kullanıcısına yanıt

200 geldiği kesin mi? Migros'u restorant olarak görüyor ve 150 TL iade geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zabadabadab

200 geldiği kesin mi? Migros'u restorant olarak görüyor ve 150 TL iade geliyordu.

İyzicp üzerinden migros kod alınırsa 150 geliyor restoran gördüğü için

Dün sabah 9 da 1100 tl lik sipariş verdim öğlen 13.30 da teslim aldım mağazadan hala gelmedi. Size kaç saat sonra yansıdı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Dün sabah 9 da 1100 tl lik sipariş verdim öğlen 13.30 da teslim aldım mağazadan hala gelmedi. Size kaç saat sonra yansıdı hocam?

Hocam bana anında geldi sipariş teslim almayı beklemedi benim ilk market siparşim di bazı arkadaşlar geçen yapmış bu ay gelmedi diyorlardı

İlk kez yapmıştım hocam, kayıt açtım 3 saat sonra falan yatırdılar cashbacki

• Sonunda kart geldi.
  • TCDD Tren biletini seyahat harcaması olarak sayıyor mu? Deneyen oldu mu?

• Qr ile ödeme gelmesi lazım
  • benım kart bır haftada geldı

en mantıklı ıade seklı nasıl gelır arkadaslar.

• Kredi kartı ile para yatırma nasıl gerçekleştiriliyor? Yatır kısmında öyle bir seçenek görünmüyor.

• Uçak bileti alacağım. Ucuzyolu dan alsam hem havayolu kampanyasından hem de ucuzyolu kampanyasında %20 şer cashback gelecek doğru mu anlamışım?
    Edit: Yok mu hiç fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 18 Aralık 2024; 19:56:34 >
  • PSO J318.5-22 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir seçenek yok. Banka hesabından eft fast olur
  • Parolapara hesabına girilmiyor şu an sıkıntı var.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.