Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Sanal kartla migros sanal marketten alışveriş yapınca iade yatıyor mu yoksa fiziki kart mı olması gerekiyor? Koşullarda fiziki kart şart diye yazılmamış ama
-
2 hesaptan alım yaptım. birine 150 cashbak geldi diğerine gelmedi. aynı siteden alışveriş yapıldı. yaşayan var mı?
para gelmeyen hesabı yeni açmıştım. ama ikiside onaylı farklı kimliklerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Aralık 2024; 22:19:36 > -
Sanal kartla migros sanaldan sipariş geçtim marketten 200 iade geldiquote:
Orijinalden alıntı: mert969Sanal kartla migros sanal marketten alışveriş yapınca iade yatıyor mu yoksa fiziki kart mı olması gerekiyor? Koşullarda fiziki kart şart diye yazılmamış ama
-
bu ilk harcaması kampanyası gelicek mi bilgisi olan var mıquote:
Orijinalden alıntı: mami_3r3n
ilk harcama kampanyası da uçmuş -
200 geldiği kesin mi? Migros'u restorant olarak görüyor ve 150 TL iade geliyordu.
-
İyzicp üzerinden migros kod alınırsa 150 geliyor restoran gördüğü içinquote:
Orijinalden alıntı: Zabadabadab200 geldiği kesin mi? Migros'u restorant olarak görüyor ve 150 TL iade geliyordu.
-
Dün sabah 9 da 1100 tl lik sipariş verdim öğlen 13.30 da teslim aldım mağazadan hala gelmedi. Size kaç saat sonra yansıdı hocam?
-
Hocam bana anında geldi sipariş teslim almayı beklemedi benim ilk market siparşim di bazı arkadaşlar geçen yapmış bu ay gelmedi diyorlardıquote:
Orijinalden alıntı: mert969Dün sabah 9 da 1100 tl lik sipariş verdim öğlen 13.30 da teslim aldım mağazadan hala gelmedi. Size kaç saat sonra yansıdı hocam?
-
İlk kez yapmıştım hocam, kayıt açtım 3 saat sonra falan yatırdılar cashbacki
-
Sonunda kart geldi. -
TCDD Tren biletini seyahat harcaması olarak sayıyor mu? Deneyen oldu mu?
-
Qr ile ödeme gelmesi lazım -
benım kart bır haftada geldı
en mantıklı ıade seklı nasıl gelır arkadaslar.
-
Kredi kartı ile para yatırma nasıl gerçekleştiriliyor? Yatır kısmında öyle bir seçenek görünmüyor.
-
Uçak bileti alacağım. Ucuzyolu dan alsam hem havayolu kampanyasından hem de ucuzyolu kampanyasında %20 şer cashback gelecek doğru mu anlamışım?
Edit: Yok mu hiç fikri olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 18 Aralık 2024; 19:56:34 > -
Öyle bir seçenek yok. Banka hesabından eft fast olur -
Parolapara hesabına girilmiyor şu an sıkıntı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X