< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
Müşteri hizmetleri arandıkça oda kesilir yakında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrostan alışveriş yapacağım kart eklenmiyor daha doğrusu masterpass doğrulama mesajı gelmiyor yaşayan var mı aynı sorunu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü kart Troy hocam. Masterpass'e o yüzden eklenmez.
Anladım hocam , teşekkürler bilgilendirme için.
iyzico üzerinden migros kodu aldım. restoran olarak görüyor 150₺ geldi. Şok uygulamasında kullanırsam market olarak görüyor mu acep ?
-
Arkadaşlar online ödeme yapmak istiyorum ancak 3d doğrulama ekranına yönlendiriliyorsunuz yazısında kalıyor ilerlemiyor bir türlü? Benzer sıkıntı yaşayan var mı?
-
Aynısı başıma geldi. Artık Kampanyadan kazanılan tutarları harcamak için hesap onaylanması gerekiyor galiba. Hesabı onayladım işlem anında düzeldi.
Hesabım onaylı aslında premium hesap ama olmuyor yine de hala 3d ödeme yönlendirme ekranında boş beyaz sayfada kalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merak eden olursa Yemeksepeti market'i yemek'e sayıyor ve galiba cashback limitleri değişmiş gibi gördüm dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrvrl -- 30 Aralık 2024; 9:47:35 > -
arkadaşlar qr ile ödeme düzeldi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aytemiz mobılde kullanmak
bim paraya yuklemek
kanpanyalara dail olurmu ?
-
Bim para yukleyerek (Bim uygulama üzerinden) market kampanyası cashback aldım
Hem market hem de restaurant iadesi aynı gün alınabiliyor mu? Ve bu ayın cashback i yarın mi son?
Ama benim garanti troy parakartım materpass kayıtlı Ödeme vs de yapabiliyorum degişik platformlarda.
Decatlonu giyim olarak sayarmi acaba
Sazak gıda olarak geçmiyormuydu ? Ne iyzico ilk ödeme ne parolapara iadem gelmedi. Parolapara müsteri hizmetlerini aradığımda gıda değil yemek restaurant olarak görünüyor 150 tl iade icin kayıt açtı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 31 Aralık 2024; 14:20:48 >
Gıda genel sektör. Gıda altında pek çok MCC kodu var. Restoran da bunlardan biri.quote:
Orijinalden alıntı: gül_ym
Sazak gıda olarak geçmiyormuydu ? Ne iyzico ilk ödeme ne parolapara iadem gelmedi. Parolapara müsteri hizmetlerini aradığımda gıda değil yemek restaurant olarak görünüyor 150 tl iade icin kayıt açtı??
Mazinköy yada Sazak için siz kullandınızmı ikisidemi restaurant görünüyor acaba bilginiz varmı peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X