< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (47. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eyvallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros diji alımını market saymıyor mu, ilk defa aldım market 200 yerine yemek saydı galiba, 150 verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam migrosu restaurant görüyor. O da en fazla 150tl verir. Üzerine düşünmeden geçin gitsin herkeste böyle
Teşekkür ederim.
Şaşırdım, anlam veremedim sadece. Şu poşet bile İade etse tamamını geri alıyormuş diye sanaldan cesaret edemedim.
O da iyi aslında bence, böylesi daha güzel.
Mağazadan yada tembihli gramajsız ürün ile anca artık.
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aradım ama bulamadım arkadaşlar yemek sepeti mahalleyi restaurant mı görüyor market mi acaba deneyen oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katkılarınız için teşekkürler Migros’tan iademi aldım.
Akaryakıt iadesini fiziki kart olmadan nasıl alabilirim? Qr ödeme yok gördüğüm kadarıyla
Trendyol yemek için ilk alışveriş ya da restorant iadesi geliyor mu acaba? Deneyen oldu mu?
-
+1
son durum nedir? geri verdiler mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 18 Ocak 2025; 2:30:8 > -
yeni kartı direk şifre ile poslardan kullanabiliyoruz değil mi
-
Troy özellikli, ben yakıt alırken kullandım. Temassız almadı, kartı takıp çekti postan.
-
tıkla gelsin i restoran sayıyordur heralde ???
yükleme yapınca baya bir kombo yapılabiliyor.
-
Tabii ki de Tıkla Gelsin cüzdanı saymıyor mcc kodu 6540 olarak gözüktüğü içinquote:
Orijinalden alıntı: Deger1itıkla gelsin i restoran sayıyordur heralde ???
yükleme yapınca baya bir kombo yapılabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Ocak 2025; 17:10:57 >
aa hiç bişeyi saymıyor o zaman bu da.
-
İsterseniz deneyin ama saymayacaktır mh aramanız da fayda etmez zira mcc kodunu görüyorlar ve sektör dışı diyip kayıt açmıyorlar dolayısıyla Tıkla Gelsin cüzdan restoran kampanyası kapsamına girmiyor restoran kampanyası kapsamına giren yerler(En azından benim harcama yapmam sonrası sorunsuz iade aldığım yerler): Yemeksepeti, Migros Yemek. Tıkla gelsin cüzdan için iade istiyorsanız Tami' yi kontrol edebilirsiniz orası 250/50 veriyor ve tıkla gelsin cüzdan dahilquote:
Orijinalden alıntı: Deger1iaa hiç bişeyi saymıyor o zaman bu da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Ocak 2025; 17:19:7 >
tşk. migros yemek üzerinden köfteci yusuftan kıyma alınca 400/150 indirim ve bu %25 birleşince kombo oluyor.
-
Rica ederim aynen o şekilde olur ama ay içinde 1 kez hakkınız var ona göre harcama yaparsınız Mart ayına kadar (Mart dahil) her ay yalnızca ilk harcamaya iade varquote:
Orijinalden alıntı: Deger1itşk. migros yemek üzerinden köfteci yusuftan kıyma alınca 400/150 indirim ve bu %25 birleşince kombo oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Ocak 2025; 19:29:38 >
Gratis kozmetik için geçerli denmişti forumda, gratis web sitesinden harcama yaptım ama iade gelmedi. Mağazada mı geçerliydi, böyle durumlarda kayıt açıp iade alabiliyor muyuz arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X