Şimdi Ara

Parrot Ar.Drone video inceleme 'iPhone kontrollü uçan robot!' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
50.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 idiot filminde aynısını yaptılar harika bir film izleyin tavsiye ederim
  • bu aletteyeşil lazer olsa iyi olurdu yada chip dergisinde bi proje vardı bir bardağa yada cama lazerli bişey tutuyorlar camın titreşiminden herşey duyuluyo.

Uzun lafın kısası sıpay gecıt :D
  • Herşey iyi güzelde o köpükler ne kardeşim. diline sağlık Mesut ÇEVİK.
  • bunu sadece iphone yapabilmiyor Nokianın bugüne kadar gelmiş gelmiş en güzel telefonu n900 de yapabiliyor hatta ilk zaten n900'e port edildi inanmayanlar;
    http://www.youtube.com/watch?v=auCrYGwAMJM
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless
    haftasına sıkılır insan bundan.

Aynen aldim 1 ay kullandim sonra sattim ama muhtesem bir alet...
  • zaten viedoda ilk test n900 ile birlikte yazıyor ;)
  • Bendede var bir tane ve android telefonla kullanıyorum. Bu videoda Android desteklemiyor demiş, donanımhaber teknolojinin gerisinde kalmış.

HTC HD2 'de 2.3.3 Android kurdum. Ar.PRO yazılımı ile uçuyorum. 2.2 de adhoc olmadığı için çalışmıyordu dendiği gibi 2.3 de sorun yok. Donanımhaberin bilgisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefers

Bendede var bir tane ve android telefonla kullanıyorum. Bu videoda Android desteklemiyor demiş, donanımhaber teknolojinin gerisinde kalmış.

HTC HD2 'de 2.3.3 Android kurdum. Ar.PRO yazılımı ile uçuyorum. 2.2 de adhoc olmadığı için çalışmıyordu dendiği gibi 2.3 de sorun yok. Donanımhaberin bilgisine.

Merhaba,

Videoda da belirtildiği gibi root edilmiş ve modlu Android cihazlarda çalışıyor. Videoları biraz daha dikkatli dinleseniz bu tip yorumlara gerek kalmayacak.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • güzel bir oyuncak, kameralı olması cezbedici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Sefers

Bendede var bir tane ve android telefonla kullanıyorum. Bu videoda Android desteklemiyor demiş, donanımhaber teknolojinin gerisinde kalmış.

Merhaba,

Videoda da belirtildiği gibi root edilmiş ve modlu Android cihazlarda çalışıyor. Videoları biraz daha dikkatli dinleseniz bu tip yorumlara gerek kalmayacak.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Arkadaş zaten sadece bu mesajı yazmak için üye olmuş sanırım.

• Videoyu birkez daha izledim. Bu uçan şeye hayran kaldım ama ne yazık ki ben sadece izleyebiliyorum.

Mesut abiden oyuncağıyla birlikte yeni videolar bekliyorum..
  • Mesut bey daha önce hiç Rc model tecrubeniz oldu mu?.
  • iphone şart oldu..
  • @teote01

Videodan da anlaşılıyor olması lazım :)) deneyimim hiç yok.
  • Nokia'nın Symbian^3 modelleri için de kontrol yazılımı kullanıma sunulmuş. Nokia Lab sayfasında sanırım.
  • Benim hosuma gitti ama gecici heves sikabilir
  • bada için (wave serisi) parrot ar.drone controller çıktı;http://www.youtube.com/watch?v=xKKVgnQlX_4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@teote01

Videodan da anlaşılıyor olması lazım :)) deneyimim hiç yok.

o zaman cihaz gayet stabil uçuyor :) yada doğuştan yetenek :))

Not: videoyu tam olarak izledim. Cihaz kendi kendine uçyormuş :P

Ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Uzaktan kumandalı cihazlarda Köpük gövde ucuz maliyeti, darbelere karşı dayanıklılığı ve özellikle kolay tamirati sebebiyle çok kullanılıyor. Bence bu bir eksi değil artıdır. Kaldı ki bir şablondan bu cihaz için köpük( strafor) gövdelerde yapabilirsiniz.

Tamiratlarda cift taraflı bant yerine 5dk yada 30 Dk Epoxy ( solventsiz) kullanırsanız çok daha sağlam olacaktır. CA Japon türevi yapıştırıcılar ve ya 404 türevi solventli yapıştırıcılar köpükle temas ettiği anda kimysal reaksiyona başlar ve köpüğü eritir.uzak durmak lazım.

üründe li-po kullanılmış. Bu pili şarj ederken kesinlikle yanından ayrılmayın ve belirli aralıklarla gözlemleyin.( şişme vb.) eğer şarj aleti pil dolduğunda şarjı kesmezse pil alev alabilir. Li-po piller uzun dayanım ve yüksek kapsitede boşalım a sahiptirler ve bir o kadarda tehlikeliler. aşağıda eklediğim videoda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.( 3 senedir kullanıyorum dikkat ederseniz hiç bir sorunun yaşamazsınız.)
    uçuşta biten pili hemen şarja bağlamayın. yaklaşık 30 dk dinlendirin.

üzerindeki kamera sistemi ve görüntü aktarmayıda göz önüne alırsanız, cihaz fiyatınında uygun olduğunu söyleyebiliriz.

uçuş kolaylığı olarak eğlenceli bir model. tecrube etmek isterim. almak ister miyim? sanırım hayır :)

Lipo pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 17 Nisan 2011; 22:53:30 >

• paraya para demeyenler iin tasarlanmış bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

Nokianın Symbian^3 modelleri için de kontrol yazılımı kullanıma sunulmuş. Nokia Lab sayfasında sanırım.

Nokia için Ovi store'da yayınlandı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.