Şimdi Ara

PARROT BEBOP DRONE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her ikisi içinde kullanacağım.
    360 derece kamera da takmayı düşünüyorum, hafif 90gr geçmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba.

6 ay sonra da ben cevap veriyorum, biraz geç oldu kusura bakma :)

Ürünü "Novabazaar" isminde bir internet satış sitesinden aldım. Bu fotoğraftaki drone' un kamerada sıkıntı vardı, Mobicom distribütör firması saolsun sarı renk ile değiştirdi. Ürünü tavsiye ederim tabiki ama şuanda piyasada Parrot Bebop 2 versiyonu çıktı.

Bebop 1' in artıları; çok hafif ve hareket kabiliyeti oldukça iyi, ağırlığı 500 gr' ın altında olduğu için herhangi bir yere kayıt yapmanıza gerek kalmıyor. Servis oldukça ilgili, sizew yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Bebop 1' in eksileri; kamerası maalesef uzaktaki objelerde pek net değil, Dj serisi Beboplardan keskinlik ve netlik konusunda bir tık önde. Tek batarya ortalama 10-12 dk arası gidiyor. Kayıt süresi bu yüzden çok uzun değil. Çok hafif olması hareket kabiliyeti getirse de rüzgara karşı direncini düşürüyor bu yüzden hafif rüzgarda dahi olsa kullanırken dikkat edilmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: Firestarter24

Hocam nerede olduğunu bilmediğin zamanlarda iniş zor olmuyor mu? Kamera hareket ettirilmiyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba.

Drone görüş mesafenizden çıkarsa kamera hareket ediyor içinden, sağa sola bakabilirsiniz kameradan. Eğer hala bulamadıysanız sakin olun ve "Return Home" tuşuna basın ve bekleyin. Cihaz başlangıç noktasına kendi dönecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

Orijinalden alıntı: Firestarter24

Evet arkadaşlar.

Dün itibariyle Parrot Bebop + Skycontroller' ımı sıfır olarak aldım.
    İstanbul' da havalar rüzgarlı olduğu için henüz uçuramadım. Uçurmaya başladıktan sonra sizinle bilgileri paylaşacağım.

PARROT BEBOP DRONE

Hocam 1 yıl geçmiş ama sorayım dedim nereden ve ne kadara aldınız ve tavsiye eder misiniz?

Kardeşim merhaba.

6 ay sonra da ben cevap veriyorum, biraz geç oldu kusura bakma :)

Ürünü "Novabazaar" isminde bir internet satış sitesinden aldım. Bu fotoğraftaki drone' un kamerada sıkıntı vardı, Mobicom distribütör firması saolsun sarı renk ile değiştirdi. Ürünü tavsiye ederim tabiki ama şuanda piyasada Parrot Bebop 2 versiyonu çıktı.

Bebop 1' in artıları; çok hafif ve hareket kabiliyeti oldukça iyi, ağırlığı 500 gr' ın altında olduğu için herhangi bir yere kayıt yapmanıza gerek kalmıyor. Servis oldukça ilgili, sizew yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Bebop 1' in eksileri; kamerası maalesef uzaktaki objelerde pek net değil, Dj serisi Beboplardan keskinlik ve netlik konusunda bir tık önde. Tek batarya ortalama 10-12 dk arası gidiyor. Kayıt süresi bu yüzden çok uzun değil. Çok hafif olması hareket kabiliyeti getirse de rüzgara karşı direncini düşürüyor bu yüzden hafif rüzgarda dahi olsa kullanırken dikkat edilmesi gerekiyor.

• Merhabalar parrot bebop drone mi model yükselteceğimden satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa mesaj atın lütfen
  • Firestarter24 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende parrot bebop dronemi satıyorum ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz. sky controller ve 5 tane yedek bataryası ile birlikte
  • Bebop 2 ve phantom 3 arasında kaldım bi türlü karar veremedim
  • P3 yerine P4 pro olabiliyorsa çok iyi olur diyorlar, elbette bütçe meselesi.
    Ayrıca yapacağınız işe bağlı,
    amatörce uğraş ve yarı prof ise bebop2
    diğer türlü P4p

ben memnunum....

• havalar güzel oldukça fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum,
    bu geçen hafta içi video;

bu ise, bugün çektiğim.

amacım İzmirde ki bu tip heykel/yapı/köprü vs eserleri çekip bir albüm oluşturmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 23 Şubat 2017; 23:47:20 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.