Şimdi Ara

PARROT ZIK'DEN SONRA IE 80 Alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PARROT zik kullanıyorum çok da memnunum ama taşıması imkansız dışarıda. Bi sure sonra kafadan çıkarmak zorunda kalınıyor.

Bas konusunda ie80 PARROT zik den daha başarılı midir? Bu saatten sonra ie80 alınır mi?

Teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ??

• Bilen yokmu

• Up

• Sizce bas konusunda tanınmış bir kulakiçi kulaklıkla bas konusunda özel bir ünü olmayan bir kafaüstü herhangi bir şekilde kıyaslanabilir mi?

Elma ile armut kıyasına benzer.

Not: alacaksanız ie8 alın.
  • Parrot kullanıyorum ben, kesinlikle kulakustu ve parrot diyorum. Her türlü bass dışında ses netliği yüzünden parrot derim.

• erdemsuslu kullanıcısına yanıt
    hocam ben de parrot almanın kapısındayım, fiyatı nerdeyse 1400 dr'da. önerebileceğin başka alım yöntemi var mı ? Yada bu kulaklığa bu parayı vermeli miyim ? Kullanan pek yok çevrede tek bilgi alabileceğim sen varsın rahatsız ettiysem kusura bakma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

hocam ben de parrot almanın kapısındayım, fiyatı nerdeyse 1400 dr'da. önerebileceğin başka alım yöntemi var mı ? Yada bu kulaklığa bu parayı vermeli miyim ? Kullanan pek yok çevrede tek bilgi alabileceğim sen varsın rahatsız ettiysem kusura bakma :)

hocam şöyle bir durum var 1400 iyi para ben alırken 1100 civarıydı ,dolarla birlikte yükseldi iyice sana önerim şu olabilir , turkcell in büyük TİM mağazalarında bir ara satıyorlardı ben oradan aldım geçen gün sorduğumda bazı yerler satıyor bazıları satmıyor dediler .Eğer satan bir TİM bulursan turkcell platinium şifresi ile yüzde 20 indirimli alabilirsin kulaklığı iyi bir araştır hocam nerde hangisinde var diye arayıp sorabilirsin.Kulaklığa gelirsek kulaklığın gerçek değeri firmasının da sattığı gibi 275 dolar yani 750 tl ye denk geliyor malum burada gerisi vergi vs eğer kulaklığı Amerikadan getirme veya avrupadan satın alma şansın varsa al yüzde 50 kar edersin.Çünkü şöyle de bir durum var parrot kulaklığa uluslararası anlamda destek veriyor bu kulaklığın sağ tarafındaki pil yuvası mıktanıslı kapaktır ben bu kapağı kaybettim parrotun müşteri temsilcisine mail attım durumumu anlattım , sürekli istanbul içinde toplu taşımada kullandığımı acil istediğimi söyledim benden sadece kapağın parasını 15 doları aldılar abd üzerinden dhl ile ücretsiz kargo ile 24 saatin sonunda kapak elime ulaştı.Yani yurtdışından alabilirsen al öncelikli olarak alamazsan TİM den 1100 tl gibi indirimli bir şekilde almaya çalış.Kulaklığın para olarak bana göre hak ediyor 1 sene boyunca metrobüste motor yanında oturdum gram ses duymadım bu kulaklığımı duyan dinleyen herkes almak istiyor.Ayrıca ben alırken TİM de deneyerek alma imkanım olmuştu bilgine ve ayrıca abd de parrot mağazalarında deneyip alabilirsin. Son olarak Kulaklık gerçek anlamda parasını hak ediyor kalabalık bir kadiköy yolunda yürürken kulaklığı takıp dünyadan bağlantını koparmak çok başka oluyor.Kafanda eğer beats filan varsa sakın alma kendine göre olan bunun en büyük özelliği EQ yu kendın ayarlıyorsun ve yankı boyutlarını da kendin yapıyorsun. 2.0 versiyonun da ise dünyadaki birçok sanatçının müzik türüne göre özel EQ hazırlamışlar dinleyebiliyorsun.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Parrot-ZIK-20-by-Starck-Bluetooth-Kulaklik-Siyah//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Bluetooth-Urunleri/urunno=0000000647291 bu 2.0 versiyon

http://www.dr.com.tr/elektronik/parrot-zik-bluetooth-kulaklik-yellow-gold//telefon/telefon-aksesuarlari/bluetooth-urunleri/urunno=0000000586007 bu da 1.0 versiyonu

kesinlikle 2.0 ı al arada farklar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.