Hektor abimiz ve aspendos ile güzel oynadık biraz kısa sürdü dns hatası falan verdi daha sonra hektor abiyle başka bir oyuna girdik dominition game idi sanırım cok arkanı kurtardım abi haberin ola soteden sniper desteği ile. Yanlzı bu geceden bir ders çıkardım headset şartmış bu oyun için yarın görüşmek üzere hayırlı geceler.
Hektor@ - aspendos@ çıkmak zorunda kaldımm bebiş yüzünden kusura bakmayın ..
quote:
Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG
beyler bende cod4 game of the year edition var bu 4 yeni haritayı nasıl indirebilirim bilen biri varsa lütfen detaylı bişekilde yazarsa indireyim.
ps3 ün ana menüsünde account management seçeneğine girip oyun kutusunun içindeki tek sayfadan ibaret kağıdın en altındaki kodu buraya gireceksin, o zaten direkt olarak COD4 ile ilişkilendirilmiş bir kod ve ewet dedikten sonra yüklemeye başlıcak daha sonra da kurma işleminden sonra yeni haritalarda oynayabileceksin...
katılan herkese teşekkürler cidden kendi aramızda oynadıkça çok daha fazla zewk almaya başlayacağız hele bir de kendi aramızda samimileşirsek her head shottan sonra dalga geçmeye başlarsak kulaklıklarla işte o zaman tadından yenmez...
şaka bir yana kendi aramızda oynamak süper...
kısmetse yarın 16.00 sonrasına online olacağım... oyunda görüşmek üzere...
[TURK] adı ile yabancılara karşı beraber oynarsak daha zevkli olur diye düşünüyorum
hmm o zaman private değil de party invite dan direkt bir oyun moduna girmesi lazım herkesi çağıran kişinin değil mi ??
o da gayet keyifli olur büyük haritalarda herkes birbirini duyar güzel muhabbet de olur walla...
quote:
Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R
Level: 10.prestige ALL CHALLENGES COMPLETE ALTIN AK47im var her siniftan bir altin silahim var. Assault kullanirim. M4 AK47 G3 G36c.Kulaklik var COD6 ya kadar COD4e Devam..
Yaw bu çöpçüyü niye aldınız aranıza.Fps oyunlarının yüz karası birini sizin takıma yakıştıramadım...
yarım gündür downloading game settingste takılıor find game diye .ne yapacım
bu arada cihaz ve o sayfa hala açık 30 dkdır duruyor ben forumdayım ama olmadı
RENZOKUKEN Ayıp oluyor kardeş!!! İsmimin yanına LEVEL=3 yazmışsın.. Sil onu, LEVEL=20 oldu kardeşin 2 günde
rick hocam ilk lvllar kolay =D da benim sorunu aşsak 50 olcam =/
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_
Hektor abimiz ve aspendos ile güzel oynadık biraz kısa sürdü dns hatası falan verdi daha sonra hektor abiyle başka bir oyuna girdik dominition game idi sanırım cok arkanı kurtardım abi haberin ola soteden sniper desteği ile. Yanlzı bu geceden bir ders çıkardım headset şartmış bu oyun için yarın görüşmek üzere hayırlı geceler.
eywallah kardeşim senle sağlam oyun çıkardık o dns hatasını bende alıyorum bazen:(( işte kulaklık olsa hepimizde yabancılarla oynarken bilhassa daha etkili oluruz diye düşünüyorum.
nost3am arkadaşım bendede aynı sorun oluyor modeme reset atmak lazım ben modemi kapatıp fişten cekiyorum 1 dk sonra tekrar fişini takıp modemi açtımmı düzeliyor hep. beyler şu bulaşma olayını sizde uygun görürseniz ben üstlenebilirim gerçi cod4 menüsüne yeni alışıyorum ama hallederiz kulaklık da var fakat bunu istiyen arkadaşlar biraz sabırlı ve özverili olamsı lazım diye düşünüyorum devet gönderiyorum geliyor az kişi görünce çıkıyor bazı arkadaşalr biraz beklenirse insanlar toplanır ve sağlam oyunlar çıkar.
arkadaşlar dün gece ben on line dım ama siz gelene kadar cod 5 takılıyodm bir ara birisine mesaj attım ama cevap alamadım,şimdi unuttum kim olduğunu renzo sende gelmeyince oyun oynanmıyor sandım buradan belirli bir saat söylesek de bilsek diyorum mesela pazar 23:00 diyelim yine erken girenler başlar oynamaya esas oyunda 23:00 de başlar böyle olamazmı?
bu gece 23.00 te toplanalım search and destroy kasalım uyar mı beyler ? çok sağol hektor hocam deneyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: sipru81
arkadaşlar dün gece ben on line dım ama siz gelene kadar cod 5 takılıyodm bir ara birisine mesaj attım ama cevap alamadım,şimdi unuttum kim olduğunu renzo sende gelmeyince oyun oynanmıyor sandım buradan belirli bir saat söylesek de bilsek diyorum mesela pazar 23:00 diyelim yine erken girenler başlar oynamaya esas oyunda 23:00 de başlar böyle olamazmı?
dün bana mesaj attın galiba ben çağırdım seni gelmedin arkadaşlar ben burdaki herkesi (listede olanlar) ekledim önce cod4 acıp orda olanlara invite gönderiyorum daha sonra psn si açık olnalara mesaj atıyorum ki uğraştırıyor bekliyorum. birde kendi aramızda oynarken neden puan vermiyor onu anlayamadım?
tamam ama bana mesajın gelmedi bende o yüzden cod 4 ü takmadım kendi aramızda level atlama gibi bir hile olmasın diye olabilir bu akşam gelip gelmeyeceğim belli değil ama pazar akşamı aranızdayım
HQ olayı çok zevkli yahu. Üstelik deli XP veriyor. Yani amaçsızca birbirimizi vurmuyoruz, Herkes toplanıp HQ'yu elimizde tutmaya çalışmak yada, toplanıp HQ'yu dağıtmaya gitmek çok eğlenceli.
search and destroy da çok yararlı adam vurunca . şuanda bana bazı speciel şeyleri yapmam için yardımcı olacak biri var mı
arkadaşlar oyunu arayan varsa bende mevcut en fazla 5-6 kere falan oynanmış çizik yok ilgilinen varsa pm atsın uygun fiyata anlaşırız. ankaradayım ben bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: NoSt3am
yarım gündür downloading game settingste takılıor find game diye .ne yapacım
Daha öncede benim başıma gelmişti modemden UPnP desteğini kapat kaydet modemi yeniden baslat sorna ps3 internet bağlantısını tekrar yapılandır sorunun çözülmüş olacaktır.