Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
343.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaburun34

Sa beyler..

PSN değişikliği sebebıyle forum nıckımı degıstırdım haberınız ola demeyın kim bu karaburun diye
    saygılarımla..

EDIT : Bide harun abi beni çok pis benzetti geçengün : Allahtan misafir geldi de çıktı

Ha ha ha :))
    yok be kardeş,bir kaç kez namlunun ucuna denk geldin sadece
    hem sana davet attım dı ben,karşıda olmayı sen tercih ettin
    bir daha denk gelirsek,loby de olsan bile çık

saygılarımla

• ExMarshal kullanıcısına yanıt
    Abi o kadar çözemedim oyunu :) seni göruyorum davet atayım dıorum yanında kılıt çıkıyor aktıf olmuyor oyun kurupta senı çağıramıyorum beceremıyorum onu.. Mecbur kek gıbı beklıyorum sen davet atta geleyım dıye :D

saygılar
  • quote:

Abi o kadar çözemedim oyunu :) seni göruyorum davet atayım dıorum yanında kılıt çıkıyor aktıf olmuyor oyun kurupta senı çağıramıyorum beceremıyorum onu.. Mecbur kek gıbı beklıyorum sen davet atta geleyım dıye :D

saygılar

Tamam kardeş,denk geldiğimizde ben sana tarif ederim

saygılarımla
  • herkese selam,

yahu kaptan neden uzaklaştırma aldı ne alaka?

ps4 e cross chat geldi çok iyi oldu ama ortak mesajlaşma muhabbetini kapatmaları da bir o kadar kötü oldu, hatta daha da kötü oldu, biz genelde ParS olarak konuşmasak dahi oradan bol bol yazışıyorduk oyunlarda vs. baya irtibat kopardı bu durum...

ayrıca online olan arkadaşların uyarısının gelmemesi de tam rezalat bence nasıl eklemezler hayret ediyorum.
  • 2,0 Update gelecek dertler bitecek..

Dertli gönüllere giren işte benim Zeki Müren
  • Sa hayırlı cumalar beyler..

Dün harun abimi oyunda yakalamışken yapışayım dedim oyuna giriyorum psne gırmıyor zar zor gırıyorum psne bu sefer GHOST ta play onlıne dediğimde psn plus satın almalısınız gibi bir hata verdı ben 1 yıllık almıştım az kaldı yıne satın alıyordum

Meğer toptan sıkıntı varmış harun abı modemı kapa aç kapa aç diyor bı yandan :) abi modemin apandisitini alıyordum..

sonra sony bakımda uyarısı gelınce biraz rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 5 Eylül 2014; 9:35:06 >

• quote:

Sa hayırlı cumalar beyler..

Dün harun abimi oyunda yakalamışken yapışayım dedim oyuna giriyorum psne gırmıyor zar zor gırıyorum psne bu sefer GHOST ta play onlıne dediğimde psn plus satın almalısınız gibi bir hata verdı ben 1 yıllık almıştım az kaldı yıne satın alıyordum

Meğer toptan sıkıntı varmış harun abı modemı kapa aç kapa aç diyor bı yandan :) abi modemin apandisitini alıyordum..

sonra sony bakımda uyarısı gelınce biraz rahatladım

o hatayı daha önce bir kez yapmıştın zaten

senin karşılaştığın durumun aynısı bende de olmuştu,
    ben o zaman modemi kapatıp açmıştım düzelmişti,
    psn bu ara sıkıntılı biraz evet,bu ve buna benzer sıkıntıları yıllardır çekiyoruz biz.

Sen gene oyuna geldiğinde bana mesaj at kardeş

saygılarımla

• ExMarshal kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi.. Ameliyat arası eve geçip oynayacağım sonra gece yine ameliyata imanım gevriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 5 Eylül 2014; 10:44:35 >
  • quote:

Eyvallah abi.. Ameliyat arası eve geçip oynayacağım sonra gece yine ameliyata imanım gevriyor

evet makinayı açık bırakmışsın görüyorum

Allah kolaylık versin kardeş

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

günaydın pandalar

destiny kimler alıyor?

Ümitle beraber aldık biz panda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam pandalar.

ilkay ben beta yı oynamadım ama oynayan herkes çok methediyor. bakalım yarın açılacak sanırım server lar, psn çöker artık.
  • selam herkese,

ilkay çoğu kişi oyun hayal kırıklığı demiş, oynadın mı sen nedir yorumun?
  • quote:

Sevgili arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim..

Gün itibarı ile asistanlığımız bitmiş olup hakkımız olan Tıpta Uzmanlık sınavınındaneticesiyle bölüm seçip gerçek manada hekimliğe başlayacağız..
    Çocuk hastalıkları düşünüyoruz ama bakalım.Sizinle paylaşmak istedim sevincimi..

saygılarımla..

Kadir tebrik eder başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam,

yahu kaptan neden uzaklaştırma aldı ne alaka?

ps4 e cross chat geldi çok iyi oldu ama ortak mesajlaşma muhabbetini kapatmaları da bir o kadar kötü oldu, hatta daha da kötü oldu, biz genelde ParS olarak konuşmasak dahi oradan bol bol yazışıyorduk oyunlarda vs. baya irtibat kopardı bu durum...

ayrıca online olan arkadaşların uyarısının gelmemesi de tam rezalat bence nasıl eklemezler hayret ediyorum.

Taylan geçengün siyasi bir muhabbete denk geldimde biri resmen faşistlik yapıyordu onla atışınca hakaretten ceza aldık. ilk defa dh de siyasi bir kaç mesajım oldu oda çırkı çıktı.

• FIFA 15 diyorum başka hiç birşey demiyorum... Ps4 ün hakkı şimdi veriliyor işte
  • selam beyler,

nuri kötü olmuş abi forumda siyaset konuşulmayacağını bilmen lazımdı :)

son bir kaç gündür last of us multi ye sardım, aşırı zevkli tavsiye ederim. henüz destiny yi almadım.

ilkay, bir kaç ekran görüntüsü bekliyoruz senden :)
  • Öylede Taylan görsen okusan yazılanları kayıtsız kalmak elde değil. birde denek gele oldu inan.

Bu arada nfs rivals zor ama bi okadar keyifli olmuş. sesler ve grafikler de çok iyi.
  • Arkadaşlar ilk ben harekete geçeyim dedim..

Bayramınız kutlu olsun Rabbim hayırlara vesile eylesin çoluk çocuklarımızla eşlerimizde mutlu sağlıklı günler inşallah..

Birde malum toplulugumuzun kanayan yarası whatsupp dan sorna kımse buralara ugramaz oldu..Hergün gelip buraya bakıyorum bir şeyler yazıp sılıyorum yollamıorum cunku cevap gelmeyınce uzuluyorum..Ama ben yınede yazayım mesajımı belkı kaza ıle bır goren olur yanlıslıkla bır cevap atan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 1 Ekim 2014; 9:25:12 >
  • herkese selam,

kadir, önden gidiyorsun bakıyorum :)

ben bu aralar ağırlıklı last of us dayım, online ı cidden çok çok iyi, hele takım oyunu oysarsan tam bir taktiksel savaş veriyorsun, tavsiye ederim.

dün fifa 2015, pes 2015 ve nhl 2015 demolarına baktım, bana pes fifa dan çok daha iyi gibi geldi ama son versiyonunu görmek lazım tabi, ama bana kalırsa ara paslar oyuncu fizikleri, çim görünümü vs pes olmuş gibi

destiny de kiminle konuşsam level 28-29 sonrası devamlı kendini tekrar edecek o yüzden oyunun ömrü maksimum 30 level diyor, o nedenle ben de karar veremedim alıp almamaya...

ilkay ve ümit den bu konuda yorum bekliyoruz.

nuri, sen iyi sardın yarışa, umarım direksiyon desteği de gelir artık driving force gt yi zor tutuyoruz :)

• quote:

Arkadaşlar ilk ben harekete geçeyim dedim..

Bayramınız kutlu olsun Rabbim hayırlara vesile eylesin çoluk çocuklarımızla eşlerimizde mutlu sağlıklı günler inşallah..

Birde malum toplulugumuzun kanayan yarası whatsupp dan sorna kımse buralara ugramaz oldu..Hergün gelip buraya bakıyorum bir şeyler yazıp sılıyorum yollamıorum cunku cevap gelmeyınce uzuluyorum..Ama ben yınede yazayım mesajımı belkı kaza ıle bır goren olur yanlıslıkla bır cevap atan olur

Aynen yahu..
    Kimse iki satır yazmaz oldu.

Last of Us cidden güzel oyun olmuş . Ben de takılıyorum bu aralar. Pes demoya bi bakayım, eğer eskisi gibi oyunun içinde hissettiriyorsa kendini direk alırım.

• 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.