Şimdi Ara

Partition magic ve Windows 7 HAYAtımı mahvetti. Yedeğim Görünmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aynı dertten yananlardanım arkadaşlar win 7 partition magic yok sanırsam ağlıcam valla harddiskteki bozuk kümeleri kapatabileceğim bi pro önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundamentalist

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazhh

beyler kesin çözümü buldum ben minitool partition wizard home edition adlı programla halledebilirsiniz sorunu programı açın harfi olmasyan sürücüye yani d sürücüsüne gelin ve sürücüyü eğer sürücü logicalsa primary primary ise logical yapın sonra uygula düğmesine basın işlem bitince sürücüye aynı program vasıtasıyla bir de harf atayın sorun çözülmüştür

yönlendirme için çok teşekkürler olayı bu şekilde hallettim... anlatımı biraz daha genişleteyim... programı açtıktan sonra ana ekranda bölümler gözüküyor... kaybolan bölüm üzerine sağ tuş tıklayıp modify/set partition as logical a tıklıyoruz daha sonra tekrar kaybolan bölüme sağ tuş tıklayıp change letter a tıklıyoruz... buradan atamak istediğimiz harfi seçip ok diyoruz... sonra sol üst köşeden general a tıklayıp apply changes tıklıyoruz değişikliklerin uygulanması için bilgisayarı yeniden başlatalım mı diye soruyor restrat system e tıklıyoruz... bilgisayar yeniden başlıyor açıldığında sorununuz ortadan kalkmış oluyor.... en basit yöntem budur...

işte budur ya, bakın sabah saatin 8'i ve bunu çözmek için geceden beridir uğraşıyorum. Allah senden razı olsun. D: sürücüm geri geldi, bütün yedeklerim oradaydı. Allah bu Partition.Magic'in belasını versin insan oraya windows 7 ile kullanmayın falan yazar. Neyse sorunum çözüldü çok sağulun varolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgil -- 22 Mayıs 2013; 7:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgil

quote:

Orijinalden alıntı: fundamentalist

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazhh

beyler kesin çözümü buldum ben minitool partition wizard home edition adlı programla halledebilirsiniz sorunu programı açın harfi olmasyan sürücüye yani d sürücüsüne gelin ve sürücüyü eğer sürücü logicalsa primary primary ise logical yapın sonra uygula düğmesine basın işlem bitince sürücüye aynı program vasıtasıyla bir de harf atayın sorun çözülmüştür

yönlendirme için çok teşekkürler olayı bu şekilde hallettim... anlatımı biraz daha genişleteyim... programı açtıktan sonra ana ekranda bölümler gözüküyor... kaybolan bölüm üzerine sağ tuş tıklayıp modify/set partition as logical a tıklıyoruz daha sonra tekrar kaybolan bölüme sağ tuş tıklayıp change letter a tıklıyoruz... buradan atamak istediğimiz harfi seçip ok diyoruz... sonra sol üst köşeden general a tıklayıp apply changes tıklıyoruz değişikliklerin uygulanması için bilgisayarı yeniden başlatalım mı diye soruyor restrat system e tıklıyoruz... bilgisayar yeniden başlıyor açıldığında sorununuz ortadan kalkmış oluyor.... en basit yöntem budur...

işte budur ya, bakın sabah saatin 8'i ve bunu çözmek için geceden beridir uğraşıyorum. Allah senden razı olsun. D: sürücüm geri geldi, bütün yedeklerim oradaydı. Allah bu Partition.Magic'in belasını versin insan oraya windows 7 ile kullanmayın falan yazar. Neyse sorunum çözüldü çok sağulun varolun...

bende çözdüm bu şekilde , 2 gün oldu :)

sağolun hocam..

• Ya arkadaşlar benimde bu praogram yüzünden sistemim çöktü sanırsam.

Bende bu programı kurdum fakat kaldıramadan sistem kullanılamaz duruma geldi. İlk başta windows 7 onarım yapıyordu ve reset atıyordu. fakat sistem açılmıyordu hep aynı şwkilde devam etti. En sonunda artık windows ekranına gelemeden şu resimdeki şekilde işaretler çıkıyor ve pc orda kalıyor.

Lütfen bi yardım edin sorunu çözmem için.

Partition magic ve Windows 7 HAYAtımı mahvetti. Yedeğim Görünmüyor

• Windowsta sistem geri yüklemeyi çalıştırın, uygun bir tarihi seçin ve yükleyin, D sürücüsünün geri geldiğini göreceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.