Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce yurtdışından gelen kuzenim kendi kullandığı telefonu bana verdi. Pasaport kayıt hakkı yoktu çünkü yanında ikinci bir telefonu diğer kuzene getirdi ve onu kayıt ettirdi pasaporta bu yüzden bana vermiş olduğu telefonu kayıt ettiremedik.

Ben de telefonu alıp telefoncuda imei değiştirttim. Şimdi yine kapacak sms geldi. Telefofndaki imei sorgulattığımda vmax diye bir telefon olarak çıkıyor kayıtlarda ama bendeki model HTC ONE M9.

Şimdi arkadaşımın pasaportuna kaydettirmek istiyorum. Kullanımda olmayan rastgele bir imei numarası ile kayıt ettirsem sorun olur mu.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• anlkseee kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba ?
  • lütfen bilen biri iki cümle bişiler yazabilir mi ?
  • Anladigim kadariyla,
    Telefonunuza vmax imei kodu atilmis, atildiktan sonra ayni kod baska bir telefonda kullanildigi icin ayni imei ye sahip sizin ve diger sahsin telefonu kapanmis.
    Siz madem pasaport buldunuz, gidin telefonunuzun kendi imeisini(telefonun ustunde ya da kutusunda yazar) kayit ettirin.
    Bir problem kalacagini sanmam.
    Edit:Rastgele bir imeiyi felen sakin kaydettirmeyin, hicbir isinize yaramaz, madem kayit hakkiniz var kendi telefonunuzun imeisini kaydettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINBAŞAK -- 9 Aralık 2015; 19:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun orjinal imei sini arattırdım e devlet te." Kayıt bulunamadı" uyarısı aldım. Bu olması gereken durum değil mi, normal yani.

Şu an telefonda olan imei için sms geldi zaten kapatılacaktır telefon diye. Bu işlemi kapatılmadan önce mi yaptırmalıyım yoksa kapatıldıktan sonra mı ?

Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.
  • Sanırım 1 hafta içinde klonlanmış imei'yi kapatıyorlar.Eğer imei atmasaydınız 4 ay kullanabilirdiniz.Siz bir an önce madem pasaport kayıt hakkı var telefonu kaydettirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    pasaport yenileme hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.