Şimdi Ara

Pasaport kaydı (iphone 4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine forumda gezerken gordum. Dis ulkelerden iphone alip pasaport kaydi yaptirirsak unlock falan gerekiyormu ?

• Pasaport kaydı sadece Türkiye'de kullanabilmek için. Eğer telefon sim kilitli ise unlock şart. Fakat yurtdışında kendinden unlock olarak satılan cihazlar da mevcut. İngiltere'de örneğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone006
    Yine forumda gezerken gordum. Dis ulkelerden iphone alip pasaport kaydi yaptirirsak unlock falan gerekiyormu ?

Evet gerekiyor tabii ki.:)
  • Peki uzmanlik sorusu;pasaportumu barcelonada caldirdim maalesef,fakat Turkiye ye giris yaptiktan sonra polisten giris cikis yaptigimi gosteren ve Turkcell e verilmek uzere bi belge aldim..bununla Turkcelle gittim yardimci olamiycaklarini soylediler bende ole sacma sey olmaz dedim ve telekomikasyon la alakali biyeri aradik ordaki kadinda olayi tam bilmedigini ve koniuyla ilgili yetkili kisinin yarn geleicegini ve yarin aramami soyledi..bence o belge gecmeli arti barcrlonadan polisten soyulduguma dair belgede mevcut elimde,burdaki polisten aldigim belgede passport no da mevcut..sizin bilginiz varmi bu konuda acaba?
  • valla bende kıbrısa gıttım geldım bendede kıbrısa gırıs cıkıs yaptıgımı gosterır bır belge var bazıları bu belge ıle de kayıt olmıycagını soyluyo bazılarıda olur dıyo tam bı muamma sızın olayınız gıbı. gecmıs olsun bu arada
  • Saol hocam..yarin ariycam bakalim bikacyeri,yazarim buraya..bu arada kimse bilmiyo cevabi sanirim..
  • Teknik olarak düşünürsek elinizdeki evrak ile kayıt olmalı.Zira pasaport istenmesinin sebebi yurtdışına ggiriş çıkış işleminizin olduğunu ispat etmenizdir.
    O evrakta bunu ispat eder.
    Amaaaaa;
    sisteme kaydederken pasaportla ilgili, verileri, programın ilgili kutucuklarına eğer pasaport no gibi veriler yazılıyorsa,
    elinizdeki kağıtta o veriler yoksa , o kağıt ile ilgili bölümleri dolduramayacakları için OLMAZ diyerek başlarından savacaklardır.
  • bu pasaportla telefon kaydı başka yerlerde de varmı çok merak ediyorum
  • Amerika'dan alırsan Türkiye'de kullanmak için unlock yapman gerekir fakat İngiltere, İtalya, Fransa, Hong Kong.... gibi ülkelerden alırsan unlock yapmana gerek kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.