Şimdi Ara

(Pasaport kaydı) Telefon imei kayıdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 adet pm
  • ben hala bizim hayirsiz arkadaslardan haber bekliyorum malesef..
  • Heralde bu kadar saçmalığın bir arada olduğu başka bir ülke yoktur. Bu kayıt olayı'da sadece Türkiye'de var zannedersem.

Yok efendim, ülkeye girer girmez 30 gün icinde telefonu kaydettirdin kaydettirdin, kaydettirmedin pasaport elinde patlıyor. Bir daha kayıt yaptıramıyorsun.
    Sadece 2 senede bir kayıt yaptırabiliyorsun.
    Yok mavi pasaporttu, yok kırmızı pasaporttu falan filan...

Çıldırmamak elde değil...

Koskoca forumda bi pasaport bulamadim deli olacam.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• madem cıldırdın bişi için daha cıldır gecen gün gittim extraya seninle konustuktan sonra;
    söyledim işte kayıt yaptırmak istiyorum
    olmaz dedi
    neden dedim tam tarihinde geldim dolmadı daha
    tarihle alakası yok beyfendi giriş yaptıgınız damga yok dedi.
    peki sizce ben suan karsınızda nasıl duruyorum dedim.
    kusura bakmayın dedi...

özellikle vurmuyolar arkadaslar pasaporta damgayı bilginize ben bunu bildiğim halde bu tufaya düstüm.gidip emniyetten halledebiliyosunuz ancak işte yine işi uzatıyolar akıllarınca böylelikle benm pasaportun tarihi gecmiş oldu mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amortiiii

madem cıldırdın bişi için daha cıldır gecen gün gittim extraya seninle konustuktan sonra;
    söyledim işte kayıt yaptırmak istiyorum
    olmaz dedi
    neden dedim tam tarihinde geldim dolmadı daha
    tarihle alakası yok beyfendi giriş yaptıgınız damga yok dedi.
    peki sizce ben suan karsınızda nasıl duruyorum dedim.
    kusura bakmayın dedi...

özellikle vurmuyolar arkadaslar pasaporta damgayı bilginize ben bunu bildiğim halde bu tufaya düstüm.gidip emniyetten halledebiliyosunuz ancak işte yine işi uzatıyolar akıllarınca böylelikle benm pasaportun tarihi gecmiş oldu mesela...

Aynen dediğin gibi tr ye giriş yaptığın havaalanında pasaport kontrolü yapılırken özellikle belirtilmesi gereken bir işlemdir DAMGA...

• eğer pasaport lazımsa en temizi sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi sitelerde n97, n86 diye daha türkiyeye gelmemiş modelleri arat o ilanların sahipleri bu işi yapıyor. Ama onlarında telefon satarken söylediği yakın zamanda umreden gelecekler var(yani öyle diyorlar umre mumre nezamandır anlamam) onlardan kayıt yaptırırsın diyorlar.
    Son 1ay içinde giriş yapmış olması lazım pasaportun ve 2008 yılındaki düzenlemeyle eskiden yılda bir olan telefon kayıt hakkı 2yılda bire indirildi.
  • sana p.m atmıştım ama beni aramadın pazartesi bende halletdi dedim heralde zaten köye gitti bizim akrabalar ayrıca pasaport sahibi olmadan olmuyor dediler
    birde bu damga olayı nedir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtwt24 -- 9 Temmuz 2009; 9:58:32 >
  • Bu kayıt işlerini o kadar zorlaştırdılar ki, artık neredeyse kimse kayıt yaptıramıyor. Yurtdışından cihaz getirmek istemiyor kullanıcı.

Giriş yaptığın sene içinde herhangi bir tarihte kayıt yapabiliyor olsan çok daha iyi olurdu misal. Ben pasaportu götürdüm, 1 gün geçmiş diye yapmıyorlar. İlla 30 gün içinde kaydedicen.

2 senede bir kayıt olayı zaten olayın ne kadar zorlaştırılmaya gittiğinin göstergesidir. Tamamen amaç belli.
    Kaveka ve gen-pa'yı zengin etmek için ellerinden geleni yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 9 Temmuz 2009; 13:27:52 >

• hocam senin iş tamam veysel_881@hotmail.com ekle görüşelim yarına kaydederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

hocam senin iş tamam veysel_881@hotmail.com ekle görüşelim yarına kaydederiz

HADİ GÖZÜN AYDIN KANKA :d
  • kardeşimizin işini bu gün halletmiş bulunuyorum hayırlısı olsun...
  • Eline sağlık hocam

quote:

Orjinalden alıntı: romeo28

kardeşimizin işini bu gün halletmiş bulunuyorum hayırlısı olsun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.