Bildirim
Pasaport kayıtlı fakat geveyli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grdly
Bir arkadaşım internet sitesinden iphone 4 aldı.Bunu yurtdışından gelen bir arkadaşına pasaport kaydı yaptırdı.İmei sorgulamısında da aynı şeyi yazıyor (Yolcu beraberi kaydedilen cihaz).Fakat cihaz gevey ile çalışıyor.Ben bunu orjinal hale çevirebilir miyim?
geveyle çalışıyorsa bu aldığınız iphone 4 simkilitli demektir pasaport kaydı başka bişey simkilit başka bişey..
cihazın imeisinden hangi operatore simkilitli oldugunu öğrenirsiniz o operator factory unlock yapıyrsa aşa yukarı 200-250 arası (operatore göre değişir) bi ücret ödeyere geveysiz sim free olarak kullanabilrisniz -
Buradan bir de bilmeyen arkadaslara kisaca bir hatirlatma yapalim: Gevey' li cihazlardan uzak durun. "Ben kullaniyorum sorun yok, sıkıntı yok" diyenlere itibar etmeyin. Bunlar ellerindeki telefonu bir bilmeyen bulup da satmaya calisan kisilerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Buradan bir de bilmeyen arkadaslara kisaca bir hatirlatma yapalim: Gevey' li cihazlardan uzak durun. "Ben kullaniyorum sorun yok, sıkıntı yok" diyenlere itibar etmeyin. Bunlar ellerindeki telefonu bir bilmeyen bulup da satmaya calisan kisilerdir.
Sebebi nedir,neden uzak duralım.Benim aldığım telefon pasaporta kayıtlı,tekrardan orjinal gibi açtıramam mı? -
quote:
quote:
Sebebi nedir,neden uzak duralım.Benim aldığım telefon pasaporta kayıtlı,tekrardan orjinal gibi açtıramam mı?
Hocam sorun pasaport kayıtlı olması değil kilitli olması ( geveyli cihazlarda simklidi vardır )
http://www.iblogtr.com/unlock/6-nasl-yaplr-/5-unlock-nedir-.html
Ayrıca simkilidi kaldırdığını söyleyelenler var 200 tl gibi bir ücretle gerçi ne kadar güvenilir şu anda bilmiyoruz
Aklınızda bulunsun cihazınızı update etmeyin ki kitlenip ipod olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 20 Ağustos 2012; 10:19:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Sebebi nedir,neden uzak duralım.Benim aldığım telefon pasaporta kayıtlı,tekrardan orjinal gibi açtıramam mı?
Sim kilitli telefonlarda kullanilan gevey'ler yeni guncellenen yazilimla birlikte islevsiz hale gelebiliyor. Boylece telefonu eski surumde kullanmak zorunda kaliyorsun. Guncelleme yaptigin an telefon kilitleniyor ve acilmiyor. Zaten de geveyli kullanan telefonlara bakarsan hep eski yazilimlari kullandiklarini gorursun. Kanmayin.. Bunun yaninda zaman zaman sinyal kaybolmalari ve ozellikle 3G de kopmalar goruluyor. Kisacasi agiz tadiyla iphone kullanamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
factory unlock ile Cihaz Türkiye'den alınmış cihaaz gibi olabiliyormuş. Güncelleme vb. her türlü işlem rahatlıkla yapılabiliyormuş ben iphone için para yatırdım. çarşamba açılacagını söyledi ömer bey açıldığı zaman size de bilgi veririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X