Şimdi Ara

Pasaport Kayıtsız 1 aylık Sony Ericsson Xperia Arc S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce Almanya mediamarkttan aldığım xperia arc si pasaporta kayıt ettiremedim 1 ay süre dolduğu için bu yüzden satıyorum sorunsuz çiziksiz tertemiz fiyat 600 Tl makul miktarda pazarlık payı vardır

ilgilenenler buradan ulaşabilir veya bandit_hilmi@hotmail.com mail atabilirsiniz

Pasaport Kayıtsız 1 aylık Sony Ericsson Xperia Arc S

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garanti yok kayit yok fiyat yüksek biraz hocam yanlis anlamayin bu 1 2 gün önce forumda 750 Lira'ya 20 ay garantili full kutulu arc s sattilar ve cikiyoda. yanlis anlamayin amacim ölücülük degil.Pasaport kaydettirmek eskisi gibi 80 90 lira degil simdi harc bedeli 100 TL ve kayit hakkini satan kisilerde 90 100 lira üstüne koyuyo 200 liraya mâl oluyo en kötü sizin cihazda 500 550 arasi desen yine garantili 2'ci elin fiyatina geliyor.. bu arada cihazin bütün kutu aksesuarlari hersey eksiksiz tam 'mi.? Cihazda en ufak kusur varmi yokmu bilgilendirin 'ki satisiniz biraz daha kolay olsun..
  • cihazı simkart takıp 1 hafta kullandım sadece sıfırdan farkı yok.herşeyi bütün aparatları orjinal.satma niyetiyle almadığım için de kutusunu getirmemiştim çok da önemli bişey değil bence kutulu olması.almanya mediamarkt fişi mevcut.garantisi türkiyede geçerli mi bilmiyorum normalde bu da 24 ay garantili ancak geçip geçmiyeceği konusunda bilgim yok o yüzden garanti konusunda bişey demedim.hiç kullanamadığım bu teli 400 450ye de veremem ne olursa olsun dolapta dursun daha iyi foto makinesi müzik çalar olarak kullanırım.zaten pasaportu ücretsiz temin edemeyecek bi arkadaşın alması pek mantıklı değil.ben kimseye zorla satmıyorum ayrıca kardeş işine gelen alır gelmeyen almaz.yorumun için teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmi005

cihazı simkart takıp 1 hafta kullandım sadece sıfırdan farkı yok.herşeyi bütün aparatları orjinal.satma niyetiyle almadığım için de kutusunu getirmemiştim çok da önemli bişey değil bence kutulu olması.almanya mediamarkt fişi mevcut.garantisi türkiyede geçerli mi bilmiyorum normalde bu da 24 ay garantili ancak geçip geçmiyeceği konusunda bilgim yok o yüzden garanti konusunda bişey demedim.hiç kullanamadığım bu teli 400 450ye de veremem ne olursa olsun dolapta dursun daha iyi foto makinesi müzik çalar olarak kullanırım.zaten pasaportu ücretsiz temin edemeyecek bi arkadaşın alması pek mantıklı değil.ben kimseye zorla satmıyorum ayrıca kardeş işine gelen alır gelmeyen almaz.yorumun için teşekkürler

orasi ayri tabi birsey diyemem..yinede hayirlis atislar.. Faturasi icinden cikan garanti belgesi olsaydi burdada garantisi gecerli olurdu diye biliyorum..

• Mail attım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.