Şimdi Ara

Pasif Soğutma için ne önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Thermalright XP120 , Thermalright SI-97 , Thermalright XP 90
    bunlardan hangisini önerirsniz Sistemimin Enermax Chakra 25cm kapakta fan olmak üzere artı olarak SilenX Ixtrema Pro 120mm önde ve arkada bi de Scythe Kama Bay System Cooler 5.25'lik yuvada
    makinam şu anda çok sessiz çalışıyor ama işlemci fanı üzerindeki stock fan we sesi rahatsız ediyor. buna pasif bi soğutucu istiyorum bu 3 'ü arasında kaldım
    birde başka bi sorum sapphire x1600xt ekran kartım war buna hangi soğutucuyu almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurz -- 27 Aralık 2006; 11:03:30 >

• bu soğutuculara para bayılmak yerine Zalman CNPS9500 LED bunu al daha iyi hem pasif ile kasanda okadar fan olsa bile cpu ısısını kolay kolay düsüremessin sessiz modda kullanırsın kasa soğutman iyi saten hec değilse üstünde bi fan olsun
  • overclock tarzında bişey yapmıyacam bana sadece dereceyi 31'de tutsun gene yeter o yüzden böyle istiyorum SI-97 bana fiyat bakımındanda cazip gözüküyor? kötü mü dersiniz?
  • Birtane SI 120 al bir de ne olur ne olmaz 120mm lik sessiz bir fan al, thermaltake ya da revoltec vs olabilir..800 rpm de bilr dönse yeter..
  • teşekkür ediyorum tavsiyene uyup SI-120 'yi aldım üstüne 1 tane fan takarım sessizinden olduda bitti :)
    bi de SilenX 'in GPU soğutucusundan 2 tane aldım sessizinden makina'da ses çıkmayacak zaten istediğimde bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.