Şimdi Ara

Pasific LVL78 HYBiRD [+5 stuff ] SATILIK CHAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kibrit işte 15k mp yapınca hepsini str vermiş gibime geldi
  • antonyo ne fark kaldı aramızda . sen erkenden başladı ben geç başladım sp farma. sen int swordsun ben str blader. ama herşey aynı sayılır. . bu arada inş satarsın bende satıyorum charı çünkü. arkadan bi tane de lvl 60 spear geliyorç onu kasacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

3 ayda böyle bir char yapmak her yiğidin harcı değildir . Gereken karşılığı alacağına inanıyorum ...

ben gecne sene 26 mayisda basladim oyuna tam 1-2 ay once 80 oldum ve 80 barajinda cok bulundum yani oda var.. ama 3 ay gibi sira surede olacak tek sey aklıma gelen b0t.. :) ilerde banlanmayacagi mechul umarim banlanmaz arkdasim Türk.. insallah satar ne diyelim hayırlı ossun.. ama MP si az gibime geldi bizim guillde 79 lvl bi ardakasımın 20800 MP var..

Kolay gelsin

yine konu bota gelmesin bu zamana kadar banlanmadıysa bundan sonra hiç banlanmaz iyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

3 ayda böyle bir char yapmak her yiğidin harcı değildir . Gereken karşılığı alacağına inanıyorum ...

ben gecne sene 26 mayisda basladim oyuna tam 1-2 ay once 80 oldum ve 80 barajinda cok bulundum yani oda var.. ama 3 ay gibi sira surede olacak tek sey aklıma gelen b0t.. :) ilerde banlanmayacagi mechul umarim banlanmaz arkdasim Türk.. insallah satar ne diyelim hayırlı ossun.. ama MP si az gibime geldi bizim guillde 79 lvl bi ardakasımın 20800 MP var..

Kolay gelsin

chest , legs ve kafalığa hp400 basılınca bana extradan mp1200 vericek ve buna hiç gerek yok , itemler çok fazla asimule oluyor ztn ....ayrıca full int deil , hybird build bu..

• Gerçekten çok süper bir char
  • Ewet kanka bencede mp basmak anlamsız ve saçmalıktan başka bişey değil bende basanların amacını merak ediyorum ne işe yarar ? ha 13 k olmuş ha 20 k mp sonuçta aynı sayıda pot kullanıyosun kasarken, bakalım umarım bu seferde satarsın charını

Not : Hybird deil yaa Hybrid herkes bööle yazmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haadeess -- 22 Mayıs 2007; 14:11:11 >
  • Mp nin bi getirisi olsaydı , ilk onu basardım ;)

Evet halen bir alıcı arayışları içerisindeyim ^^
  • gercekten oyunun mukemmel bn oyunu almak istiyorum bana mesaj atarsan sevinirm msn im:dogukanocak@hotmail.com oyunda basarılarını dilerim saygılarımla.....
  • joymax ' ımı almak istiyorsun anlamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

joymax ' ımı almak istiyorsun anlamadım ?

yoq yahu senı alacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

quote:

joymax ' ımı almak istiyorsun anlamadım ?

yoq yahu senı alacakmış

asamuah yaş küçük galiba hala char a oyun diyosa no comment

• kalkanın yeni ss ini koysana mem0
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

kalkanın yeni ss ini koysana mem0

Pasific LVL78 HYBiRD [+5 stuff ] SATILIK CHAR

al canem
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

kalkanın yeni ss ini koysana mem0

Pasific LVL78 HYBiRD [+5 stuff ] SATILIK CHAR

al canem

hayırlı olsun Mehmet statları da basmışın satışta çok işe yarıyacak o shield

• skillerden ve itemlerden gördüğüm kadarıyla güzel çar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

birşey dikkatimi çekti preimumla ticket aynı anda çalısabiliyomu ? 2 tane ticket yani

Evet zaten premium un içerisinde ticket var..

neden güldüğünü anlıyamadım. Soruyu anlamadan yorum yapma bende biliyorum ticket oldugunu. şunu sormak istedim ikisi olunca 4 kat exp yani %200 daha fazlamı ex gelio. Anlama kıtlıgın var heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 23 Mayıs 2007; 13:56:57 >

• memo kaç para isrtediğini bilmiyon olm sen 50 lira verem dedim kaçdın hemen:D anlaşirdik taksite bağlardık kredi kartından geçerdik bişi yapardık be ya..ne kaçiyon
  • hala satamadım charı , shield falan satışta etki ederde , müşteri olmadıktan sonra :)
  • SAtmadan bana bi kıyak gecsen :D daha 17 lvlım bi el atsan item konusunda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

quote:

birşey dikkatimi çekti preimumla ticket aynı anda çalısabiliyomu ? 2 tane ticket yani

Evet zaten premium un içerisinde ticket var..

neden güldüğünü anlıyamadım. Soruyu anlamadan yorum yapma bende biliyorum ticket oldugunu. şunu sormak istedim ikisi olunca 4 kat exp yani %200 daha fazlamı ex gelio. Anlama kıtlıgın var heralde

Dikkat edersen direk senin mesajını alıp gülmedim adamı hasta etme senin anlama kıtlığın var direk senin mesajına mı smiley koydum bak bakem? benim anlatmak istediğimi sanırım antonyo anladı başkasının anlamasına gerek yok herkese kıt derken önce bir aynaya bak orda kıt kimmiş göreceksin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.