Şimdi Ara

pasific VietE_4ever guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guildimize sadece 80 lvl alımı vardır sizden istedigimiz katılımcı iyilik sever aile ortamına ayak uydurabilecek kişilikli ve seviyeli olmanız gereken yardım gun gectikce verilecektir yeter ki kendinizi ispatlayın^^

pasific VietE_4ever guildi

• Helal olsun ne diim bi aralar sizin guilddeydim sora yeni guild aççaz die çıkmıstım ismim _ERoS_
  • Memleket neresi ? Vietnam mı ?
  • bu guild türk guidli mi yoksa uluslararası mı?
  • uluslararası hemde kale savaşını kazanan guild
  • o zman sorun yok.Ama ben sahsen bu guildde yer almam Viet.. ile ismi basladıgı icin.
  • Bende DreamS ben oralardaykende guzel kaliteli bir guild idi gideli çok oldu kalitesini devam ettiriyor, halen filly tayfası da orda boy gösteriyormuş demek ki..
  • dedigim gibi 80 lvl kalitesidenden odun vermeyen Turk arkadasları guildimize bekliyoruz
    PS: ismi Ajdar olan bi guilde mi cgarı yapsaydım? takıntılı olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AvRiL_ -- 13 Mayıs 2008; 15:18:07 >
  • Viet demek ne demekki bilmiyorum aydınlatırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

o zman sorun yok.Ama ben sahsen bu guildde yer almam Viet.. ile ismi basladıgı icin.
  • charı sattıgım adam cıkmış guildden :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

charı sattıgım adam cıkmış guildden :(

Senin chara hastaydım ben...

Ayrıca pacific en sağlam guildi Flllly FIIlly gibi böle çok isim yapmış oyuncuları var.

Ben pacificte oynarken Fllly peşinden koşardım 64 lvl +7 sun blade ve 64 lvl sun +7 shildi vardı yanlış hatırlamıyorsam..

Avril bunlar akrabı hepsi adını fıly koymuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.