Şimdi Ara

Paslı Pedal-Youtube Bisiklet Kanalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 18 Temmuz 2017; 16:38:15 >
  • Bu Vlog da Critical Mass Mainz adi altinda bisikletin icadinin 200. yilini kutlamanin yaninda Mainz sehri icin daha fazla bisiklet yolu yapilmasi amaci ile bisikletlerle birlikte Sehirde trafigi bloke ediyoruz.

Ben cok eglendim umarim sizde eglenirsiniz :D

• Merhaba,

Tozlu arsivlerin arasindan buldugum bu videoda bisikletimi saklayan Boni ve Wasley e karsi verdigim dramatik mücadeleyi izliyoruz. Ha tabi Birde Boninin karbon KTM MTB sini topluyoruz. Biz eglendik umarim siz de eglenirsiniz.

• Merhaba,
    Bu videoda Restorasyonunu tamamladigim yeni dostum Kuwahara Hi Pacer custom Randonneur bisikletimi inceliyoruz.
    Soru ve görüşlerinizi alttaki yorum paneline yazabilirsinz.
    Bana destek olmak isterseniz kanalıma abone olmayi unutmayin.
    İyi seyirler
    PASLI PEDAL
  • Merhaba, videolarınızı takip ediyorum Türkçe altyazı çok iyi oluyor.
    Mağlum Almanca bilmiyoruz.
  • Güzel bir kanala benziyor inşallah siz de çoğu insana ilham verirsiniz bisiklet konusununda.Başarılarınız devamını içten bir şekilde diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Merhaba, videolarınızı takip ediyorum Türkçe altyazı çok iyi oluyor.
    Mağlum Almanca bilmiyoruz.

Elimden geldigince yazmaya calisiyorum.
  • Türkiye'de böyle bisiklet videoları çekenler bir elin parmaklarını geçmiyor ne yazik ki.. Bu konuyu görmek beni çok memnun etti o yüzden. Ben de abone olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumix g80/85 En iyi Youtuber kamerasımı? (ilk bakış)

Biraz da Teknolojiden konusalim

Bu videoda bisiklet tanitimi yok. Onun yerine yeni aldigim ve gelecek videolarimda kullanacagim Panasonic lumix g80/85 modeli kamerama ön bakis yapiyoruz. Bu kamerayi inceleme sebebim daha türkiyeye gelmemis ve türkce videosu yapilmamis olmasidir. Eger yaniliyorsam lütfen asagidaki yorum paneline yazin. Fotografcilik ile az ilgili oldugum icin teknik konularda olabildigince az konusmaya calistim. Fotografcilik ile ilgili diger Youtuber arkadaslar eminim daha ayrintili incelemesini yapacaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 18 Temmuz 2017; 16:37:47 >

• Merhaba,

Bu video ile bisiklet zinciri temizliği konusuna değinmek istedim. Siz de evinizde 3 dk. da zincirinizi temizlemek isterseniz, bu videodan yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Bana destek olmak isterseniz kanalıma abone olmayi unutmayin.

İyi seyirler

PASLI PEDAL

• Merhaba,

Vlog da Wesley le birlikte Radhaus da mesaiye galdik ve beraber bisiklet tamir ettik. Bununkla birlikte Andre nin yeni Kogamiyatasina da kisa bir ön bakis yapmis olduk. Merak etmeyin daha sonra detaylica bir incelemesini yapacagiz.

Bu bölüm biraz karisik gelebilir. Ama artik bu tarz santsal isler yapmaya baslayacagim ve sizlerde Vloglarin arasinda birsürü ufak teknik detay bulacaksiniz. Bu videolar ile göz zevkinize hitab etmenin yaninda bisiklet ile ilgili irili ufakli bir cok farkli bilgi de bulacaksiniz.

İyi seyirler

PASLI PEDAL

Ekipman:
    Panasonic g85 12-60 Objektif
    Ipone 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 6 Ağustos 2017; 9:7:29 >

• Altyaziyi acmayi unutayin

Bu Vlog da Critical Mass Mainz adi altinda Andre, Carlos, Basti ve Mainzdaki bütün bisiklet nerdleri ile birlikte Sehirde tur atiyoruz. Bununla birlikte Mainz sehri icin daha fazla bisiklet yolu yapilmasi amaci ile trafigi bloke ediyoruz. Daha anlatmakla bitmez. Hepsi videoda.
  • Güzel kanal tebrik ederim.
  • Merhaba,

Bu bölümde Bisiklet tutkunlari forumunun sahibi Murat Cömez ile kendisinin bisiklet koleksiyonuna bir göz atiyoruz. Sututtgart gercekten cok güzel bir yermis. Murat abinin bisikletleri de öyle. Bu 3 bölümden olusan bir video serisi olacak. Ilk iki bölümde Murat abinin bisikletlerini tanirken, ücüncü bölümde kendisi ile ufak bir söylesimiz var ve orada sürpriz bir cekilis hakkinda da konusacagiz. Takipte kalin ;)

İyi seyirler

PASLI PEDAL

• Bir bisiklet koleksiyoncusu olmak adlı bu 2. bölümde Bisiklet tutkunları forumunun sahibi Murat Çömez ile kendisinin bisiklet koleksiyonuna bir göz atıyoruz. Sututtgart gerçekten çok güzel bir yermiş. Murat abinin bisikletleri de öyle. Bu üç bölümden olusan bir video serisi olacak. İlk iki bölümde Murat abinin bisikletlerini tanırken, üçüncü bölümde kendisi ile ufak bir söyleşimiz var ve orada sürpriz bir çekiliş hakkında da konuşacağız. Takipte kalın ;)

İyi seyirler

PASLI PEDAL

• Bir bisiklet koleksiyoncusu olmak adlı bu 3. bölümde Bisiklet tutkunları forumunun sahibi Murat Çömez ile sohbet ediyoruz. Sututtgart gerçekten çok güzel bir yermiş. Murat abinin bisikletleri de öyle. Bu üç bölümden olusan bir video serisi olacak. İlk iki bölümde Murat abinin bisikletlerini tanırken, üçüncü bölümde kendisi ile ufak bir söyleşimiz var ve orada sürpriz bir çekiliş hakkında da konuşacağız. Takipte kalın ;)

Sonda Kamera Arkasini kacirmayin :)

• Eurobike Show 2017- Bir Bisiklet Cenneti (Bölüm-1)

Bu bölümde Wesley ve Jonas ile birlikte her sene Friedrichshafen da düzenlenen Eurobike Show 2017 ye katildik. Konaklama icin Vaude firmasina tesekkürler.Bölüm kisa geldi diye üzülmeyin önümüzdeki hafta cok daha yogun ve bolca röportaj iceren bir bölüm daha gelecek. Surly Ritchey ve daha bircok firma ile röpörtajalar yaptim.

İyi seyirler

PASLI PEDAL

• Eurobike show 2017- Surly, Ritchey ve bisikletler (Bölüm-2)

Hanımlar Beyler yeni bölüm yayında,

bu 2. bölümde Surly ve Ritchey' le bisikletler üzerine sohbet ediyoruz. Ayrica Koga firmasinin ürünlerine de hayran kaldim. Bu sene fuarda bolca Bikepacking ve Gravel bike gördüm. Sanirim önümüzdeki senelerde bu furya iyice parlayacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 17 Eylül 2017; 0:24:43 >

• Surly Cross Check Maşa- Kutu açılımı (Deneysel)

Hanımlar Beyler!!!
    bir tarih yazılıyor. Dünyanın ilk kutu açılışı videosuna hazır mısınız. Garanti veriyorum videoyu izlemekten gözleriniz acıyacak.

Not: Eurobike show un 3. ve son videosunu haftaya salladım. Merak etmeyin herşey kontrol altında :)

• Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. Bu sefer biraz sohbet edelim dedim. Bazı şeyler hala deneysel olmaya devam ediyor. Sanırım sürekli aynı şeyleri yapmaktansa deneysel yeni şeylere yönelmeyi seviyorum. İyi seyirler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.