Şimdi Ara

passat 1.4 tsi araç alacaklar dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
27.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • passat sever arkadaşlar 2008 1.4 tsi lerde comfortline ile trendline arasındaki donanım farklarını yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

passat sever arkadaşlar 2008 1.4 tsi lerde comfortline ile trendline arasındaki donanım farklarını yazabilirmisiniz?

Trendline'da ;
    -Sis farı
    -Park Sensörü (Kimisinde Mevcut)
    -Otomatik far açma
    -Yağmur sensörü

Bulunmamaktadır...
  • Park sensörü bende var ama kararan ayna yok.
  • 1.4 TSI 122 HP TRENDLINE

6 ileri Manüel araçlarda PARK SENSÖRÜ YOK
    7 ileri DSG 'li araçlarda PARK SENSÖRÜ VAR

Böyle ilginç bir konfigürasyon yapıyorlar. B7 kasa Yen PASSAT'larda ise artık ön/arka park sensörü mevcut fakat TRENDLINE paketinden çok miktarda donanım çalınmış, bu yetmezmiş gibi fiyatına da okkalı zam yapılmıştır.
  • Bu ilan da uçmuş...

quote:

Orijinalden alıntı: The_Legolas
    quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer
    bence resmen insanları aldatma kandırma politikası başka bişi değil

Hocam valla süpersin dedektif gibisin. Ama arkadaş ilanı silmiş, kendi de forumdan uçmuş.. Senin bu değerli katkılarını görünce temiz bir Passat alan dürüst insanlar kötü niyetlere kurban gitmesin diye ben de bir araştırma yaptım ve aracın yeni ilanını buldum. İşte linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-wv-passat-1-4tsi-2010-sunroof-navigasyon-full-en-ful-olani-37672895/detay

Umarım dürüst insanlara faydası olur..

• ne sen sör ne ben söy liyim :)
  • edit: cevap verilmemesi dolayısıyle silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 23 Mart 2011; 16:45:04 >
  • arkadaşlar passatlarda eve geliş evden çıkış fonksiyonu ne demek açıklayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

arkadaşlar passatlarda eve geliş evden çıkış fonksiyonu ne demek açıklayabilirmisiniz?

Forumda cevap verebilecek biri yokmu?
  • uzaktan kumanda anahtarına basıldığında arabanın iç ve dış aydınlatmaları bir süre yanarak yeri hakkında bilgi veriyor ve çevre aydınlatması sağlıyor.
  • arkadaşlar 1.4 TSı passat ın ne kadar yaktığını öğrenebilir miyim. bir de bu motor seçeneği passatı kurtarıo mu?
  • valla ben alalı 1 hafta oldu 140 km de araba ve ortalama yakıtı : 6.8 şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaratepe

valla ben alalı 1 hafta oldu 140 km de araba ve ortalama yakıtı : 6.8 şimdilik :)

hayırlı olsun güle güle kullan arac 2. el mi, makul kullanınca ortalamada o rakamlar normal tsi lerde
  • yok kardeş sıfır aldım :)
  • quote:

valla ben alalı 1 hafta oldu 140 km de araba ve ortalama yakıtı : 6.8 şimdilik :)

Ekonomikmiş.Şehir içinde ne kadar yakıyor?Kullanımınız nasıldı 6.8 i gördüğünüzde?
  • quote:

Ekonomikmiş.Şehir içinde ne kadar yakıyor?Kullanımınız nasıldı 6.8 i gördüğünüzde?
  • valla bu benim ilk passatım oncekilerde varmı bilmiyorum ama ekranda su viteste gidersen daha az yakarım diye sürekli yönlendirme var bende harfiyen uyuyorum 90 km hızla 6. viteste git diyor gidiyorum bu şekilde daha az yakıyor bide bluemotion var zaten ısıklarda sıkısık trafikte motor kendini kapatıyor frene bastımmı anlıycagın baya ekonomik oluyor. gecen gece sarıyerden bagcılara kadar 99 km hızla 6 . viteste 3.8 litre yaktı yol bostu ama :)
  • Gebze (şehir içi) kartal gebze yaptım öğleden sonra. Hiç zorlamadan sadece trafiğer uydum akan e5 te. eve geri döndüğümde 5.8 idi gösterge. (1.4 tsi manuel 2010)
  • Geçen hafta 1.4 TSİ aracımı Gaziantep'ten teslim aldım deposu 310 TL. ye doldu, bir gün şehir içinde full gezdim ertesi gün Şırnak'a gittim ve toplamda 610 km. yaptım, yarım depo eksildi bir önceki aracıma kıyasla (G.Punto1.4) daha az yaktı, sürüş keyfi ve konforuda cabası.
  • 310 a nasıl doluyor yahu? Benzin kaç lira? 95 koyun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.