Şimdi Ara

Passat 1.8t için acil önerilerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bobbywoly

23.000liraya geldi.aracın turbosuda turbo masrafıda bahsettiğniz kadar pahalı değil.araştırdım ben baya araştırdım.tabi yer yeri tutmuyor.ama dediğim gibi iyikide passat almşım memnunum arabadan.yakıtı performansı konforu gidişi yol tutuşu gayet iyi.

hayırlı olsun cok ıyı bır secım. bu yaz 18t ıle ankara mugla gıdıp geldık km 21 kurus yaktı. lpg 260 ve uzerındeyken. gercekten az yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbywoly

arkadaşlar baya geç cevap yazıyorum kusra bakmayın. vize dönemi başladı derslerden sınavlardan pek zaman bulamadım.
    2000 model 1.8t passat aldım araç 130binde.. sıfır km'den 130bin km'ye kadar servis kayıları var aracın.iyikide almışım passata yaklaşma çok yakar diyen bikaç arkadaş vardı sallamışlar anlaşılan.kışlık lastiklerle ve bu soğuklarda 32kuruş yakıyor yazın eminim yakıt dahada düşecektir ki düşmesede şikayetçi değilim araba bastımmı gidiyor hiç bir yokuşta bayılmıyor.Allah herkese nasip etsin.

Bu forumdaki yorumlara göre araç alınmaz zaten.

İşte size örnek aman yanaşma yanarsın dediğiniz aracı adam almış çatır çatır kullanıyor.

Burdakiler arabayı oyuncak araba zannediyorlar.

Baktır servise sorun yoksa al bu kadar basit olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 19 Aralık 2012; 16:06:58 >

• saolasın.aynen katılıyorum şu bişeyden anlamadığı halde sağdan soldan duyduğunu gelip burda paylaşan faydasızlar yüzünden vazgececektim ama kafaya koymuştum passatı. sissil isimli arkadaş çok yakıyo kendıne güldürürsün dalgamı gecırtecen dıye yorum yazmıştı kafamı karıştırmıştı ama dinlemedim onu zaten büyük bi ihtimalle sallamış resmen zaten şuanda forumdan ceza almış heralde gene bilmediği şeyler hakkında yorum yaptı :) ben en çok yakıtını düşünüyorduma ama 1400kilo bi arabaya gore bence gayet yakıtı uygun.
  • merhaba. bende aynı şekilde bu arabadan almayı düşünüyorum.2000 model 150binde bi tane buldum.benimde tereddütlerim var öncelikli tereddütüm yakıttı ama burada yazılanlara göre biraz rahatladım.diğer tereddütüm bu arabanın piyasası nasıl mesela ben bi 5 sene sonra satmaya kalktığımda çok zorlanırmıyım.şuan bile yakıtından dolayı çok yanaşılmıyor gibi bu arabaya.. bundan öncede 94 95 model mercedes e200 düşünüyordum .sonra biraz daha yeni model olsun istedim.ondan vazgeçtim.şimdide passattan vazgeçer gibiyim bu ileride kolay satıp satamyacağım düşüncesinden.veya da golf 4 nasıl onu önerirmisiniz?yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden.
  • 8 bin kredi kullan imkanın varsa B sınıfı sıfır bir araba alabilirsin

Yada 30 bine bir üst kasa passat daha mantıklı olur

2000 model araba çok eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

8 bin kredi kullan imkanın varsa B sınıfı sıfır bir araba alabilirsin

malesef kredi kullanma imkanım şuan yok . max limitim de 22 23 bin lira civarı.bunun üstü de beni aşıyor.ayrıca şuana kadar kullanmış olduğum araba şahindi. 2000 model bi araba aslında beni tatmin eder diye düşünüyorum birde bu araba volkswagen olursa:) fakat insan yine de dediği m nedenlerden karar veremiyor işte:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtinn

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

8 bin kredi kullan imkanın varsa B sınıfı sıfır bir araba alabilirsin

malesef kredi kullanma imkanım şuan yok . max limitim de 22 23 bin lira civarı.bunun üstü de beni aşıyor.ayrıca şuana kadar kullanmış olduğum araba şahindi. 2000 model bi araba aslında beni tatmin eder diye düşünüyorum birde bu araba volkswagen olursa:) fakat insan yine de dediği m nedenlerden karar veremiyor işte:)

Pejo bak derim dizel veya benzinli bütçene göre daha yeni model olur 2007-2008

Birazcık dandik olabilir ama konfor'tu çok güzel tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun

• 1.8 t 20v motor vw nin şaşırıp yaptığı bir mucizedir. kaliteli olursa kitiniz lpg ile tam uyumludur. ciddi km leri görebilirsiniz. benım aracımda 1.8t 178.000 de ve ne yağ eksiltme ne başka bir sorun var. dikkat etmeniz gereken şeyler turbo hortumları hava debimetresi ve turbo haricinde kolay kolay sorun çıkarmaz. turbosunu en son 800 tl ye bulmuştum sıfır olarak.
  • Benimde almadan önce tereddütlerim vardı ama şimdi iyiki almışım diyorum.yakıtı performansına ve agırlıgına ragmen gayet iyi.(lpg) Babamda 95 model e200 var.aralarındakı fark konfor ve yol tutusu bence. Mercedes daha konforlu ve yol tutusu passata göre daha iyi.Fakat passatında performansı herşeye değer.Araba hiç bir yokuşta bayılmıyor.araç sollarken sadece gaza dokunman yeterli.Tabi temiz bi passat bulman lazım.genelde hor kullanılmış oluyor passatlar.İnşallah nasip olurda temiz bi passat alırsın.
  • saolasın bi tane bulmuştuk o da temiz kullanılmamış şimdi araştırıyoruz bakalım tekrar buluruz inşallah dediğin gibi temiz bi tane:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.